Įgyvendink verslo svajones su "Intel"!  (0)

Studijuoji universitete ar neseniai baigei studijas? Ramybės neduoda nuosavo verslo kūrimas? Iki gegužės 8 dienos suburk komandą ir pateik verslo plano apybraižą Intel®Challenge Europe konkursui. Pirmos vietos nugalėtojas paaiškės jau spalio mėnesį ir gaus 20 tūkstančių dolerių prizą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Intel®Challenge Europe verslo planų konkursą organizuoja Intel su Kalifornijoje įsikūrusia kompanija YouNoodle, veikiančia technologijų srityje. Konkurso tikslas yra prisidėti prie verslumo judėjimo ir skatinti susidomėjimą technologijomis. Tad, nesnausk ir kreipk savo verslą į technologijų sritį! 

Kaip laimėti?

Pirmasis etapas baigsis Gegužės 8 dieną. Iki tos dienos jūs turite nusiųsti verslo plano apybraižą.

Antrasis etapas tęsis iki Rugpjūčio 1 dienos. Iki to laiko jūs ruošiate verslo planą ir prezentaciją.

Trečiasis etapas baigsis Rugsėjo 20 dieną – komanda turi pristatyti verslo planą ir prezentaciją.

  • Konkurso metu visi dalyviai bus pamaloninti „webinarais“, kuriuose tu ir tavo komanda internetinių technologijų pagalba iš profesionalų (tokių kaip Leslie Murdock, Arthur Beeman, Anurag Nigam, Othman Laraki) sužinos, kaip parašyti verslo planą, kaip parengti prezentacijas, kaip atlikti finansinius skaičiavimus ir visa kita, kas susiję su verslu. Planuojama viso 7 „webinarai“.  

  • Spalio pradžioje bus paskelbti nugalėtojai.Intel konkursui atsiųsti darbai bus vertinami aukštos kvalifikacijos teisėjų – mokslininkų, verslininkų ir technologijų ekspertų.

Reikalavimai:
  • Priimami projektai, kuriuose dalyvauja studentai arba neseniai baigęstudijas (bakalauroar antrosios pakopos studijas). Bent vienas komandos narys privalo atitikti šį reikalavimą. 

  • Visi komandos dalyviai turi būti pilnamečiai pagal savo šalies įstatymus.

  • Verslo projektai turi būti parengti anglų kalba.

  • Pasiūlymai turėtų būti nukreipti į technologijų plėtrą, kuri gali apimti, tačiau neapsiriboti bevielių kompiuterinių, skaitmeninių namų, įmonių ir vartotojų programinės įrangos diegimu, energetikos, nanotechnologijų, puslaidininkių, skaitmeninėmis sveikatos ir biotechnologijos sritimis.

Iškilo klausimų? Visą reikalingą informaciją ir dokumentų pildymo formas rasi šiame puslapyje http://intelchallenge.eu/about/

Dvejonėms nėra laiko. Intel®Challenge Europe konkursas – puiki proga pradėti savo verslą, gauti profesionalų įvertinimą ir svarbiausia – išbandyti save visos Europos lygiu!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: