Nauji biuro baldai "Amika" pristatyti Klaipėdos miesto architektams  (0)

Biuro baldų gamintoja „Vildika“ savo naująją biuro baldų kolekciją AMIKA praėjusią savaitę pristatė Klaipėdos miesto architektams ir interjero dizaineriams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patogioje uostamiesčio vietoje  šalia prekybos centro „Akropolis“ įsikūrusiame ir platų biuro baldų ir kėdžių asortimentą  siūlančiame „Vildikos“ salone susirinkę Klaipėdos miesto architektai apžiūrėjo šio sezono įmonės naujovę - „draugiškus“ žmogaus veiklai biuro baldus AMIKA, kurių pagrindinės savybės patogumas ir funkcionalumas.

Architektus ir interjero dizainerius sudomino naujos kolekcijos  autoriaus V. Zabulionio siekis padaryti baldus itin patogius – visi laidai  slepiami laidų kanaluose, kuriuos pasiekti lengva ir paprasta. Žmonėms, norintiems dirbti drauge, dizaineris pasiūlė stalų junginius, kuriuos galima jungti į pageidaujamą darbo vietų skaičių. Taip pat pagalvota apie biuro lentynų funkcionalumą – unikalias atviras lentynas galima naudoti ir kaip pertvaras asmeninei erdvei susikurti ir kaip informacinę lentą visam kolektyvui, nes kita lentynos pusė gali būti dengta medžiaga.

„Vildika“ nuolat stengiasi sukurti savo klientams  kuo „draugiškesnę“ darbo aplinką, kad žmonės darbe jaustųsi gerai, dirbtų prie patogių darbo stalų ir sėdėtų  ergonomiškose kėdėse. Todėl svečiams buvo pristatyta dar viena įmonės naujiena - unikalios, vienintelės pasaulyje darbo kėdės: „Sitness 110“ ir „Sitness 200“, sukurtos pagal jogos principus.  Jogos filosofija  įkvėpė vokiečių gamintoją „Topstar“, kurį „Vildika“ atstovauja Lietuvoje, sukurti tokią kėdę, kuri neribotų sėdinčiojo judesių, leistų jam judėti taip, kaip norisi, nes judėjimas tai -  sveikata ir gera nuotaika. Galimybė dirbti nevarginant stuburo, galimybė atsipalaiduoti ir netgi pailsėti kėdėje architektams, praktiškai išbandžiusiems kėdes,  pasirodė labai įdomi ir vertinga.

UAB „Vildika“ nuolat domisi naujomis biuro baldų tendencijomis ir  investuoja į biuro baldų asortimento plėtrą. Todėl įmonės biuro baldų gamybos apimtis 2010 m., palyginti su 2009 m., išaugo daugiau nei 30 proc. Dar daugiau, net keturis kartus  išaugo įmonės biuro baldų eksportas į Skandinaviją ir Didžiąją Britaniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: