„Microsoft“ išleido „Dynamics CRM 2011“ galutinę versiją  (0)

Programinės įrangos kūrėja korporacija „Microsoft“ visame pasaulyje pristatė santykių su klientais valdymo sistemos „Microsoft Dynamics CRM 2011“ galutinę versiją. Ši verslo valdymo sistema klientus aptarnaujantiems specialistams pasiūlys patogias ir naujas informacijos valdymo funkcijas, o įmonių vadovams – lanksčias ataskaitų rengimo ir duomenų analizės galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekėme sukurti intuityvų produktą, su kuriuo dirbant visiškai pakaktų jau turimų darbo su „Microsoft“ verslo valdymo sistemomis įgūdžių. Norėjome, kad susipažindami su naująja programa, vartotojai lengvai suprastų, kaip ja dirbti. Todėl „Microsoft Dynamics CRM 2011“ pasižymi specialia vartotojams ypač patogia sąsaja, kurią galima pritaikyti individualiems kiekvienos verslo įmonės poreikiams ir tikslams“, – sakė „Microsoft Dynamics“ verslo valdymo sistemų grupės vadovas Baltijos šalims Apolinaras Škikūnas.

Bandomoji versija išstūmė alternatyvas

Darbą su „Microsoft Dynamics CRM 2011“ programa palengvins pagalbiniai dialogo su vartotoju langai, grafinis duomenų vaizdavimas, taip pat galimybė realiu laiku stebėti rodiklių dinamiką ir įmonės tikslų pasiekimo rezultatus.

Nuo bandomosios versijos pasirodymo praėjusių metų rugsėjo mėnesį „Microsoft Dynamics CRM 2011“ visame pasaulyje išbandė daugiau nei 11,5 tūkst. klientų ir 2 tūkst. partnerių, CRM sprendimus diegiančių IT bendrovių. Pastebėta, kad jau bandomuoju laikotarpiu nemažai klientų pasirinko negalutinę „Microsoft“ programos versiją vietoje alternatyvių sistemų.

Mūsų klientams reikia pakankamai lankstaus, jų verslo poreikius atitinkančio programinio sprendimo. Su „Microsoft Dynamics CRM 2011“ galima sekti šiuo metu kintančias tendencijas ir, reaguojant į situaciją, greitai keisti verslo procesus. Be to, pradedant naudotis naujuoju „Microsoft“ sprendimu, buvo svarbu, kaip vartotojai priima naujovę. Malonu, kad programa perprantama greitai, o darbo aplinka jau pažįstama iš kitų „Microsoft“ produktų, tad papildomų mokymų nereikia,“ – kalbėjo Vaida Kepežinskienė, „Microsoft Dynamics“ sprendimus diegiančios bendrovės „Softera Baltic“ marketingo vadovė.

Microsoft Dynamics CRM 2011“ programos navigacija paremta vartotojams jau pažįstamomis „Office 2010“ programų – „Outlook“, „Excel“, „Word“ – funkcijomis ir įprastiniu įrankiu – navigacijos juostele programos viršuje. Taip pat naujoje versijoje yra galimybė darbuotojams dalintis tarpusavyje duomenimis organizacijos viduje, garantuojamas saugus priėjimas prie reikalingų duomenų ir iš išorės, pavyzdžiui, darbuotojui išvykus į komandiruotę.

Tinka ir mažoms, ir vidutinėms įmonėms

Naujos kartos „Microsoft“ santykių su klientais valdymo programa turi dideles perspektyvas Lietuvoje. Galimybė nuomotis programą ir patogiai ja naudotis turėtų sudominti mažas ir vidutinio dydžio įmones, kurios nori perkelti bendravimą su klientais ir projektų valdymą į naująjį kokybės lygį“, – teigė Vaida Kepežinskienė.

Microsoft Dynamics CRM“ vartotojų skaičius nuolat auga. Šiuo metu klientų valdymo programa naudojasi daugiau nei 1,4 mln. vartotojų visame pasaulyje. Tikimasi, kad pasirodžius naujai versijai, besinaudojančių „Microsoft Dynamics CRM“ skaičius dar didės.

Visą „Microsoft Dynamics“ produktų liniją sudaro patogiai naudojami ir pritaikomi verslo valdymo ir santykių su klientais valdymo sprendimai, leidžiantys įmonėms greitai reaguoti ir prisitaikyti prie kintančios situacijos rinkoje, gauti pelną iš naujai atsirandančių verslo nišų ir didinti konkurencinį pranašumą. „Microsoft Dynamics“ programinė įranga yra platinama per pasaulinį partnerių tinklą, kurie teikia jos diegimo, palaikymo ir atnaujinimo paslaugas, padeda klientams tobulėti ir plėtoti savo verslą.

Naujienas apie „Microsoft Dynamics CRM“ galite sekti oficialioje „Twitter“ paskyroje http://twitter.com/msdynamicscrm, arba „Facebook“ puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: