Eurovizijos pusfinaliai ir finalas Lietuvoje bus transliuojami ir raiškiosios TV formatu  (0)

Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO LT, AB paslaugos „Interaktyvioji GALA“ klientai Eurovizijos dainų konkurso retransliaciją iš Vokietijos savo ekranuose galės stebėti raiškiosios televizijos (HDTV) formatu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Retransliacija organizuojama bendradarbiaujant su Lietuvos nacionaliniu radiju ir televizija. Koncertai raiškiosios TV formatu bus rodomi laikinuoju kanalu „Eurovizija HD“, kuris kanalų sąraše atsidurs „Interaktyvioji GALA“ klientams perkrovus savo TV priedėlius. Diuseldorfe gegužės 10 ir 12 dieną vyksiantys pusfinaliai ir gegužės 14 dieną vyksiantis finalas raiškiosios TV formatu bus rodomi be jokių papildomų mokesčių.

Raiškiosios televizijos privalumais galės mėgautis tie klientai, kurie namie turi skystųjų kristalų ar plazminius televizorius su HDTV technologija, o paslaugos jiems teikiamos šviesolaidiniu ar sparčiu plačiajuosčiu ryšiu.

TEO sausį jau antrus metus iš eilės tapo pagrindiniu nacionalinio Eurovizijos dainų konkurso rėmėju. Visi nacionalinės atrankos dalyvių pasirodymai, Eurovizijos pusfinalių ir finalo įrašai publikuojami virtualioje „GALA videonuomoje“. Juos televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai gali peržiūrėti norimu laiku be papildomų mokesčių.

TEO yra viena pirmųjų bendrovių Lietuvoje, suteikusi galimybę mėgautis naujausiomis televizijos technologijomis be jokių papildomų mokesčių. „Interaktyvioji GALA“ klientai turi galimybę matyti 4 raiškiosios TV kanalus – „Discovery HD Showcase“, „National Geographic Channel HD“, „History HD, ir „Eurosport HD“.

Daugelyje Lietuvos miestų teikiamos skaitmeninės televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai gali matyti iš viso daugiau nei 80 pramoginių, pažintinių, sporto, žinių, raiškiosios televizijos kanalų. Interaktyviosios technologijos paslaugos klientams suteikia galimybių be papildomos įrangos įsirašyti ir norimu laiku peržiūrėti mėgstamas laidas, naudotis virtualios videonuomos paslaugomis, paskaityti savo horoskopą ar klausytis radijo.

Skaitmeninės antžeminės televizijos (DVB-T) tinklais TEO teikia ir televizijos „Skaitmeninė GALA“ paslaugas. Beveik visoje Lietuvoje teikiamų paslaugų klientai gali matyti iki 40 kanalų lietuvių, anglų, rusų ir kitomis kalbomis.

Daugiau informacijos apie paslaugą „Interaktyvioji GALA“ ir raiškiuosius kanalus – tinklalapyje www.gala.lt arba TEO privačių klientų aptarnavimo telefonu 1817.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: