„Bravia“ televizorių programinės įrangos atnaujinimas suteikia naujų funkcijų  (0)

Nuo šiol ryšį su užsienyje gyvenančiais giminaičiais švenčių metu bus patogiausia palaikyti su visa šeimyna susėdus prieš „Sony Bravia“ televizorių ir įsijungus „Skype“ vaizdo pokalbį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai tapo įmanoma „Sony“ išleidus nemokamą „Bravia“ televizorių programinės įrangos atnaujinimą, kuris televizorius papildys daugybe naujų galimybių. Tarp jų – ir „Skype“ telefoniniai ar vaizdo pokalbiai internetu (reikia tik papildomai įsigyti priedą CMU-BR100 – vaizdo kamera su mikrofonu). Taip pat galimybė valdyti televizorių išmaniuoju telefonu ar naudojant „Sony Vaio“ nešiojamojo kompiuterio nutolusios klaviatūros (angl. Remote Keyboard) funkciją.

„Android“, „iPhone“ telefonų arba „iPad“ planšetinių kompiuterių naudotojai savo „Bravia“ televizorių galės valdyti telefone (ar kompiuteryje) įdiegę nemokamą „Media Remote“ programėlę. Tokiu būdu įvesti tekstą televizoriuje yra gerokai patogiau, nei naudojant nuotolinio valdymo pultelį.

Sužinoti draugų ar mėgstamų puslapių naujienas „Facebook“ ir „Twitter“ socialiniuose tinkluose taip pat bus galima įsitaisius sofoje prieš „Bravia“ televizorių. O kadangi televizorių galima valdyti telefonu ar „Vaio“ kompiuteriu, nesunku bus pasidalinti mintimis su savo draugais ir sekėjais šiuose socialiniuose tinklalapiuose.

Naujomis funkcijomis „Bravia“ televizorių galima papildyti prijungus jį prie interneto kabeliu ar belaidžiu ryšiu. Prijungus prie interneto, televizorius pats nuolat tikrins ar yra programinės įrangos atnaujinimų ir pasiūlys juos įdiegti. Tereikės spustelėti vieną mygtuką ir „Bravia“ pasiūlys naujų galimybių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)