„Samsung“ pasirašė sutartį su Davidu Beckhamu – Londono olimpinių žaidynių ambasadoriumi  (0)

Kompanija „Samsung Electronics Co. Ltd“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su garsiuoju futbolininku Davidu Beckhamu. Sportininkas tapo pasauliniu prekės ženklo ambasadoriumi 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse. Jis atliks pagrindinį vaidmenį populiarinant kompanijos „Samsung“, kuri yra pasaulinė olimpinių žaidynių partnerė, mobiliąsias išmaniąsias technologijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Davidas pasirodys įvairiose „Samsung“ reklaminėse akcijose ir viešųjų ryšių kampanijose, susijusiose su „Samsung“ parama Londono olimpinėms žaidynėms.

Davidas Beckhamas ir kompanija „Samsung“ susitarė dėl bendros veiklos skatinant žmonių susidomėjimą sportu ir dalyvavimą sporto renginiuose. Pasirašant oficialų bendradarbiavimo susitarimą, „Samsung Electronics“ pasaulinio Sporto marketingo padalinio viceprezidentas Gyehyun Kwonas pažymėjo, kad „Sportas turi unikalią galią pasiekti žmones ir juos suvienyti. Davidas aktyviai dalyvavo įvairiose iniciatyvose, kurių tikslas – visame pasaulyje skatinti jaunus žmones džiaugtis gyvenimu. „Samsung“ marketingo kampanija Londono 2012 m. žaidynėse taip pat skiria ypatingą dėmesį jaunimui. Kartu džiaugiamės, kad Davidas rems mūsų siekį gausinti olimpinių žaidynių žiūrovų būrį visame pasaulyje“.

„Man labai malonu būti komandos, kuri atneša olimpiadą į mano gimtąjį miestą Londoną, dalimi. Tai vienas iš svarbiausių įvykių pasaulyje. Dirbdami kartu su visame pasaulyje vertinamu prekės ženklu „Samsung“, turime tikslą, kad dar daugiau žmonių prisijungtų ir patirtų džiaugsmą 2012 m. Londono olimpinėse žaidynėse“, – komentuodamas susitarimą kalbėjo Davidas Beckhamas.

D. Beckhamą „Samsung“ pasirinko kaip pirmąjį kandidatą tapti pasauliniu Londono 2012 m. žaidynių rėmimo ambasadoriumi dėl jo itin sėkmingos sportininko karjeros ir patirties dirbant su geros valios projektais. Gimęs Leytonstone, kuris yra visai šalia 2012 m. žaidynėms įkurto Olimpinio parko, vaikystėje šiose vietovėse Davidas su kiemo draugais žaidė futbolą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: