„Red dot“ 2011 m. konkurse „Canon“ pelnė du prestižinius dizaino apdovanojimus  (0)

Didžiausiame ir garsiausiame pasaulio dizaino konkurse „Red Dot“ 2011 m. bendrovė „Canon“ pelnė du apdovanojimus. Bendrovės spausdintuvas „PIXMA MG8150“ ir skaičiuotuvų serija „X Mark I“ pateko tarp elitinių gaminių, kurie šių metų konkurse buvo pripažinti geriausiais ir apdovanoti garsiuoju „Red dot“ patvirtinimo antspaudu už dizaino kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„PIXMA MG8150“ – tai aukščiausios klasės daugiafunkcis spausdintuvas su „Wi-Fi“ jungtimi, išsiskiriantis glotniu juodo pianino stiliaus išorės dizainu, dideliu centriniu valdymo skydeliu ir TFT ekranu. Naudodamiesi paprasta, tačiau unikalia PIXMA sistema „Intelligent Touch“ – jutikliniu skydeliu su šviečiančiomis piktogramomis, – šio įrenginio naudotojai gali spausdinti, kopijuoti ir nuskaityti per kelias sekundes. „Canon“ fotolitografinės rašalo purkštukų inžinerijos (FINE) spausdinimo technologija užtikrina iki 9 600 t. c. spausdinimo raišką, minimalų 1 pikolitro rašalo lašelių tūrį ir išskirtinį spalvotų bei nespalvotų nuotraukų detalumą. Visa apimantį programinės įrangos paketą papildo „Canon Full HD“ vaizdo įrašų spausdinimo programa, leidžianti naudotojams spausdinti nuotraukas iš sustabdytų filmuotos medžiagos kadrų.

„X Mark I“ serijos skaičiuotuvai – „X Mark I“, „X Mark I Print“ ir „X Mark I Mouse“ – išsiskiria aukščiausios klasės aptakiu kampiniu ir racionalizuotu korpusu, kurį patogu laikyti rankoje. Į „X Mark I“ integruotas ekranas, pagamintas iš „Canon“ prizminių objektyvų likutinių medžiagų, – tai pirmasis „Canon“ vien saulės baterijomis maitinamas verslo naudotojams skirtas skaičiuotuvas. Verslo klientams skirtas „X Mark I Print“ spausdinantis skaičiuotuvas sujungia stilingą paprastumą ir ekologiškumą, nes apatinis jo korpusas pagamintas iš perdirbtų „Canon“  medžiagų. Tuo tarpu „X Mark I Mouse“ – tai aptakus „trys viename“ tipo asmeninis skaičiuotuvas, kurį taip pat galima naudoti kaip belaidę lazerinę kompiuterio pelę ir skaičių klaviatūrą.

„Kaip ir kasmet, mūsų žiuri komisija itin kruopščiai vertino pateiktus gaminius. Analizuodami modelius ypač atsižvelgiame į dizaino kokybę; taip pat apdovanojami originalūs ir nauji kūrybiniai sprendimai. Tai ne tik gero dizaino, tačiau ir galimos sėkmės rinkoje kriterijai. Tikslingai išnaudojant informaciją apie suteiktą tokį plačiai pripažintą dizaino apdovanojimą, jos galimybė padidėja kelis kartus“, – teigia „Red dot“ dizaino apdovanojimų pradininkas prof. dr. Peteris Zecas.

Šiais metais „Red Dot“ gaminių dizaino žiuri komisijai įvairūs dizaineriai ir bendrovės iš 60 šalių pateikė 4 433 gaminius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: