„Omnitel“ klientams – beveik 4 kartus mažesnės tarptinklinės mobiliojo interneto kainos Šiaurės ir Baltijos šalyse  (0)

Nuo šiandien „TeliaSonera“ grupės klientams mažėja tarptinklinės mobiliojo interneto kainos Šiaurės ir Baltijos šalyse. „Omnitel“ klientams mobilusis internetas Šiaurės ir Baltijos šalyse nuo šiol kainuoja beveik 4 kartus mažiau, o priimami skambučiai šiose šalyse - 0 ct/min. Naujos kainos padės „Omnitel“ klientams mobiliuoju ryšiu užsienyje naudotis daug laisviau nei iki šiol.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norime suteikti savo klientams daugiau laisvės naudojantis mobiliuoju ryšiu užsienyje ir nuolat palaikyti ryšį su kolegomis, klientais, draugais ir šeimos nariais. Šis mobiliojo interneto kainų mažinimas tapo įmanomas išnaudojant „TeliaSonera“ buvimą Šiaurės ir Baltijos šalių rinkose, jis atspindi mūsų siekį būti telekomunikacijų verslo pirmeiviais ir bus ypatingai svarbus ”Omnitel” verslo klientams, daug keliaujantiems Šiaurės ir Baltijos šalyse, - sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

Vartotojai kasmet dvigubina persiunčiamų duomenų kiekius, tačiau iki šiol nėra tikri, kiek naudojimasis mobiliuoju internetu kainuos jiems išvykus už savo šalies ribų. Įvesdama naują mobiliojo interneto užsienyje kainodarą, „TeliaSonera“ grupė nori padėti klientams plėtoti verslą, palaikyti ryšį su šeima ir artimaisiais išvykus į užsienį.

Naujos mažesnės kainos automatiškai įjungiamos visiems klientams, keliaujantiems Šiaurės ir Baltijos šalyse – Švedijoje, Suomijoje, Norvegijoje, Danijoje, Estijoje ir Latvijoje; vartotojams papildomai nereikia atlikti jokių veiksmų. „Omnitel“ vartotojams 1 megabaitas duomenų Šiaurės ir Baltijos šalių operatorių tinkluose nuo šiol kainuos 2,18 Lt (su PVM, be PVM – 1,8 Lt, iki šiol – 8,14 Lt už 1 MB). Be to, iki rugpjūčio 31 dienos už dieną naršymo telefone šiose šalyse „Omnitel“ klientai mokės ne daugiau nei 10,89 Lt (20 MB), už dieną naršymo nešiojamajame kompiuteryje - 21,78 Lt (50 MB).

Iki rugpjūčio 31 dienos „Omnitel“ klientams keičiasi ir priimamųjų skambučių kainos. Priimamieji skambučiai Šiaurės ir Baltijos šalyse „Omnitel“ klientams vasarą kainuos 0 ct/min.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: