Krepšinis grįžta namo! VU alumnai ruošiasi 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatui  (0)

Birželio 4 dieną (šeštadienį) Vilniaus universiteto Alumnų rinktinė pradeda pasiruošimą 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienos dienos pasirengimo stovykla startuos artėjant popietei motyvacine programa – ekskursijomispo Vilniaus universiteto centrinių rūmų ansamblį ir Botanikos sodą Kairėnuose, „Alumnų arkos“ ekspozicijos lankymu. Psichologinio pasirengimo ekspertų teigimu, sugrįžimas prie ištakų veikia kaip geriausia motyvacija siekti pergalės.

Oficialus stovyklos atidarymas vyks VU Botanikos sode (Kairėnų g. 42. Vilnius). Čia bus pirmą kartą iškelta VU alumnų vėliava, į stovyklos dalyvius kreipsis vyriausiasis VU alumnų rinktinės treneris ir strategas, rektorius Benediktas Juodka. Netrukus veiksmas kelsis į stovyklos rūbinę pokalbiui - 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinio komiteto atstovas ir alumnai kalbėsis apie Lietuvos ir Europos krepšinį, čempionato rengimo Lietuvoje ypatumus ir subtilybes, mūsų komandos galimybes.

Vakarinė treniruotė. Pasistiprinus iškylų krepšiuose atsineštais pavakariais, specialiai stovyklai iškeptu tortu ir kiek atsikvėpus, vadovavimą alumnų rinktinei perims vyriausiasis stovyklos fizinio parengimo treneris ir komentatorius, Tomas Bartninkas. Vakarinės treniruotės metu bus tikrinamas alumnų taiklumas ir skandavimo įgūdžiai. Kartu su trenerio asistentėmis, sostinės krepšinio klubo „Lietuvos rytas” šokėjomis, alumnai tobulins Lietuvos komandos palaikymo derinius. Geriausių visų laikų lietuviškų šlagerių guru Djs Smetona atsakingai imsis krepšinio himnų kartojimo misijos.  Taikliausių metikų, stropiausių derinių atlikėjų ir originaliausių skanduočių autorių laukia apdovanojimų ceremonija ir prizai. Sklinda kalbos, kad stovykloje gali atsidaryti ir lažybų punktas…

Nieko nelauk ir iki birželio 2d.registruokis į VU Alumnų sąskrydį 2011/Pasirengimo stovyklą. Visiems užsiregistravusiems atsiųsime įėjimo į Botanikos sodą bilietus.

Programa

Krepšinis grįžta namo! Mūsų komandai reikia TAVĘS!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: