FOXBOX pristato naują internetinių mokėjimų paslaugą  (0)

FOXBOX terminalus valdančios bendrovės „Mokėjimo terminalų sistemos“ klientai iš pirkėjų jau gali priimti ne tik grynųjų pinigų, bet ir internetinius mokėjimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo gegužės pradžios bendrovė teikia paslaugą „FoxTransfers“, skirtą interneto parduotuvių valdytojams, kurie ieško patogaus, greito ir nebrangaus būdo priimti elektroninius mokėjimus iš įvairias prekes ir paslaugas perkančių vartotojų.

„Grynųjų pinigų mokėjimų paslauga FOXBOX visiškai pasiteisino. Tačiau rinkos analizė parodė, kad klientams labai svarbi galimybė priimti ir mokėjimus internetu. Dėl to rinkai pristatėme naują elektroninių mokėjimų sistemą „FoxTransfers“, – sako „Mokėjimo terminalų sistemų“ vadovas Laimonas Žmuidinavičius.

Jo teigimu, bendrovė veikia turėdama Lietuvos banko išduodamą mokėjimo įstaigos licenciją, kuri suteikia teisę vykdyti pinigų perlaidas. Taigi, „FoxTransfers“ sistemos naudotojai gali būti visiški tikri dėl jos patikimumo.

„Turėdami didelę patirtį mokėjimų srityje ir mokėjimo įstaigos licenciją, garantuojame nepriekaištingą klientų aptarnavimą, o svarbiausia – visišką legalumą. Įdiegus naują paslaugą, mūsų klientai turi dar daugiau galimybių ir būdų operatyviai valdyti vartotojų mokėjimus“, – tikina L. Žmuidinavičius.

Sociologiniai tyrimai rodo, kad Lietuvoje internetu prekes arba paslaugas įsigyja maždaug kas septintas gyventojas. 2010 m. duomenimis, interneto prieigą turėjo daugiau kaip pusė visų namų ūkių, o internetu reguliariai naudojosi per 60 proc. gyventojų.

2009 m. veiklą pradėjusi bendrovė „Mokėjimo terminalų sistemos“ – sparčiausiai auganti mokėjimų bendrovė šalyje. Per 100 FOXBOX terminalų valdančios bendrovės partnerės – didžiausios šalies telekomunikacijų įmonės, keliasdešimt įvairių paslaugų teikėjų. Bendrovės paslaugomis kasdien pasinaudoja tūkstančiai gyventojų visoje Lietuvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)