Naujovė klientams – „Omnitel“ išmanusis telefonas su „Omnitel Navigacija“  (0)

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pasiūlė „Omnitel“ išmanųjį telefoną su integruota lietuviška „Omnitel Navigacijos“ paslauga tik už 29 litus per mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin plonas ir stilingas „Omnitel“ išmanusis telefonas (gamintojas – ZTE) valdomas liečiant 3,5 colio dydžio, 480x800 taškų raiškos jutiklinį ekraną. Jame veikia „Android“ operacinė sistema, „Wi-Fi“, „Bluetooth“ sąsajos, yra 3,2 mln. taškų fotoaparatas ir GPS imtuvas.

  • Mūsų klientai pageidavo gero išmaniojo telefono už prieinamą kainą, todėl, atsižvelgdami į jų norus, pasiūlėme šį stilingą aparatą. O kad klientai galėtų panaudoti visas šio telefono galimybes, įdiegėme naudingų lietuviškų ir užsienietiškų programėlių, valdiklių, tarp jų – ir naująją „Omnitel Navigacijos“ programėlę. Pastaroji, naudodama GPS, lietuviškomis balso komandomis ir vaizdu padės pasiekti kelionės tikslus“, – sakė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Omnitel Navigacijos“ paslauga yra skirta tik „Omnitel“ tinklo vartotojams – kitų operatorių klientai šia paslauga naudotis negali. Tai visiškai lietuviška navigacijos paslauga, su visomis balso komandomis ir programėlėmis lietuvių kalba. Taip pat „Omnitel Navigacija“ išsiskiria tuo, kad naudoja vietinę, tikslesnę, išsamesnę ir dažniau atnaujinamą, Lietuvos verslo įmonių duomenų bazę.

Omnitel Navigacija“ veikia ir planšetiniuose kompiuteriuose, ir išmaniuosiuose telefonuose – yra suderinama su „iOS“, „Android“, „Symbian“, „Bada“ operacinėmis sistemomis, „Java“ platforma. Naudodamiesi šia paslauga, „Omnitel“ klientai galės susiplanuoti savo kelionę kompiuteriu interneto svetainėje navigacija.omnitel.lt, ir priskirti tam tikras vietas „Mėgstamiausiems“, kurie sinchronizuojasi su telefono programėle. „Omnitel Navigacijos“ žemėlapiai bus automatiškai ir nemokamai atnaujinami 4 kartus per metus.

Daugiau informacijos apie „Omnitel“ išmanųjį telefoną ir pasiūlymus rasite čia

Daugiau informacijos apie paslaugą „Omnitel Navigacija“ rasite čia

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: