“Plus X Award 2011“ geriausiais produktais paskelbė 4 “Electrolux” prietaisus  (0)

Didžiausiuose pasaulyje technologijų, sporto ir laisvalaikio apdovanojimuose “Plus X Award” geriausio metų produkto vardą pelnė net keturi “Electrolux” prietaisai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarptautinės apdvanojimų žiuri sprendimu “Geriausių 2011 m. produktu” tarpo dulkių siurbliai „UltraOne” ir „Ergorapido“, espresso kavos aparatas “Favola” ir garinis lygintuvas “5Safety”. Visi šie produktai įvertinti už aukštą kokybę, dizainą ir naudojimo patogumą, tuo tarpu belaidis siurblys “Ergorapido” įvertintas ir už ergonomiką. Nuolatinių pagyrimų sulaukiantis ”Electrolux” dulkių siurblys “UltraOne” nuo savo debiuto 2009 m. buvo pripažintas geriausiu (angl. best in test) net 11 šalių nepriklausomuose testuose. „Ergorapido” yra “Electrolux” dulkių siurblių dizaino ikona. Jis skirtas greitam ir patogiam pasiurbimui, todėl stilingo dizaino bei madingų spalvų gamos dėka gali būti laikomas matomoje vietoje. Garinis lygintuvas “5Safety” pasižymi ne tik inovatyvia garų sistema, bet ir aukštesniais saugumo standartais. Espresso kavos aparatas “Favola” yra bendradarbiavimo su “Lavazza” rezultatas, kuris Europos šalių rinkose pasirodys šių metų rudenį. Visi apdovanojimus laimėję produktai bus eksponuojami šių metų rudenį Berlyne vyksiančioje didžiausioje pasaulyje buitinės technikos parodoje IFA 2011. “Mums didelė garbė pelnyti šiuos prestižinius tarptautinius apdovanojimus, nes tai kartu ir mūsų pastangų - kurti geriausiai vartotojų poreikius atitinkančius produktus - įvertinimas”, sako Smulkiųjų prietaisų padalinio Centrinėje Europoje vadovas Michaela’s Grafoneris.

Apie „Plus X Award“

„Plus X Award“ yra didžiausi pasaulyje technologijų, sporto ir laisvalaikio apdovanojimai. Jo žiuri sudaro 144 ekspertai iš 32 pasaulio šalių.  Produktai, vertinami technologijų kategorijoje, apima buitinius prietaisus, IT produktus, automobilinę įrangą, pramogas, elektrinius įrangius, mobiliąsias ir fototechnologijas.

„Plus X Award“ produktus vertina vartotojams aktualiausiose kategorijose – inovacijų, kokybės, dizaino, naudojimo patogumo, ergonomikos ir ekologijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: