HTC pristatė naujas priemones mobiliųjų programų kūrėjams  (0)

Viena pasaulio mobiliųjų technologijų lyderių kompanija HTC pristatė naują priemonę mobiliųjų programų kūrėjams – „HTCdev“. Kompanija taip pat paskelbė parengusi naują programinės įrangos kūrimo paketą „HTC OpenSense“, užtikrinsiantį sklandesnį programinių ir techninių naujovių įsisavinimą bei turtingesnę mobiliąją patirtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir pernai pristatyta „HTCPro“ programa, „HTCdev“ prisidės prie kompanijos išteklių tinklo kūrimo, kuriuo siekiama padėti programų kūrėjams geriausiai išnaudoti mobiliųjų technologijų teikiamas galimybes bei įveikti kylančius sunkumus.

„HTC technikai dirba tam, kad mobiliosios inovacijos suteiktų vartotojui dar didesnę pasirinkimo laisvę,“ – sako kompanijos generalinis direktorius Peteris Chou. „Vystydami šias inovacijas, stengiamės būti kuo atviresni ir originalesni. Tikimės, kad „HTCdev“ įrankiai kūrėjams bus vertingi ieškant naujų, patogesnių mobiliosios patirties sprendimų.“

„HTCdev“ programa bus prieinama viso pasaulio kūrėjams – nuo individualių vartotojų iki didžiausių kompanijų. Planuojama, kad šią vasarą taip pat bus pristatytas naujas programos interneto puslapis www.HTCdev.com. Jame vartotojai galės rasti mokymo priemonių, įrankių bei gerosios patirties pavyzdžių. Puslapis taip pat veiks kaip atsiliepimų apie HTC kanalas, padėsiantis kompanijai planuoti investicijas ir tobulinti technologijų vystymą.

Kartu su „HTCdev“ pristatomas naujas „HTC OpenSense“ programinės įrangos kūrimo paketas leis „Android“ kūrėjams tobulinti integraciją su „HTC Sense 3.0“ vartotojo sąsaja. Pakete vartotojai taip pat ras aplikacijų programavimo sąsajas bei pavyzdinį kodą 3D ekranui ir planšetinio kompiuterio rašikliui. Paketas taps prieinamas kartu su naujuoju HTCdev.com interneto puslapiu bei bus nuolat atnaujinamas remiantis kūrėjų atsiliepimais. Vartotojai jau šiandien gali apsilankyti puslapyje www.HTCdev.com ir užsiregistruoti pranešimui apie „HTC OpenSense“ pasirodymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: