Trys HP spausdintuvai pelnė prestižinius „Raudonojo taško“ produkto dizaino apdovanojimus  (0)

Trys HP gaminiai – „ENVY100 e-All-in-One“ spausdintuvas, „Photosmart eStation“ ir „Deskjet“ gaminių serija pelnė prestižinius „Raudonojo taško“ („red dot“) dizaino apdovanojimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Raudonojo taško“ dizaino apdovanojimuose, kurie yra vieni garsiausių produktų konkursų, gerbiamų ekspertų komisija vertina aukštą dizaino kokybę. „Kaip visuomet, mūsų komisijos nariai atidžiai peržiūrėjo visus pateiktus vertinimui gaminius. Dizaino kokybė aiškiai turėjo įtakos vertinant, taip pat buvo atsižvelgiama į originalius ir naujus kūrybiškus sprendimus. Abu šie kriterijai yra ne tik gero dizaino standartai, bet parodo ir sėkmės rinkoje potencialą. O jį dar labiau sustiprina tikslingas mūsų įžymaus dizaino apdovanojimo naudojimas“, – teigė prof. dr. Peteris Zecas, „Raudonojo taško“ apdovanojimų iniciatorius. Šiais metais dizaineriai ir bendrovės iš 60 šalių pateikė 4433 gaminius „Raudonojo taško“ gaminių dizaino apdovanojimams.

„HP yra įsipareigojusi gaminti aukštos kokybės, ergonomiškus gaminius, kurie puikiai atrodo namuose, be jokių kompromisų funkcionalumui, – pažymėjo HP vaizdavimo ir spausdinimo grupės viceprezidentas Davidas Ryanas. – Pelnyti „Raudonojo taško“ apdovanojimai yra didžiulis HP gaminių dizaino kokybės pagyrimas ir mes itin didžiuojamės, kad buvome taip įvertinti“.

Daugiau nei 1000 svečių iš dizaino, pramonės, žiniasklaidos pasveikins „Raudonojo taško“ apdovanojimų nugalėtojus 2011 m. liepos 4 d. tradicinėje vietoje – Aalto teatre, Eseno mieste, Vokietijoje. Laimėję gaminiai 4 savaites bus eksponuojami specialioje parodoje „Raudonojo taško“ dizaino muziejuje.

„HP ENVY100 e-All-in-One“ yra elegantiškas, grakščių linijų spausdintuvas, sukurtas taip, kad pritiktų prie modernaus namų interjero. Jame įmontuotas didelės raiškos jutiklinis ekranas. Spausdintuvas veikia itin tyliai, o automatinė popieriaus padavimo lentyna išlenda tuomet, kai jos reikia, bei susistumia baigus spausdinti.

„HP Photosmart eStation“ sujungia visas „HP eAll-in-One“ daugiafunkcinio spausdintuvo galimybes su interneto naršykle ir prieiga prie HP spausdinimo programėlių bei valdiklių. Be to, jame yra nuimamas 17,8 cm įstrižainės, spalvotas jutiklinis ekranas, kurį galima nešiotis namuose.

Ir „eStation“ ir „ENVY100“ spausdintuvuose veikia „HP ePrint“ technologija, kuri leidžia spausdinti iš bet kurio mobilaus įrenginio per internetą, naudojant unikalų spausdintuvo el. pašto adresą.

„HP Deskjet“ serijoje – įperkami, patikimi ir paprasti naudoti spausdintuvai, kurių funkcijos padeda sukurti aukštos kokybės dokumentus, projektus ir nuotraukas. Patrauklus ir kompaktiškas dizainas atrodo puikiai ir jie gerai tinka naudoti namuose ar mažame biure.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: