„Microsoft“ atnaujino „debesų“ kompiuterijos paslaugą „SkyDrive“ (Video)  (0)

Šiandien „Microsoft“ pristatė „debesų“ kompiuterijos paslaugos – virtualios saugyklos „SkyDrive“ atnaujinimus. Nuo šiol „SkyDrive“ palaiko HTML5 standartą, veikia keliasdešimt kartų greičiau, geriau atvaizduoja nuotraukas ir tapo panašesnė į operacines sistemas kompiuteriuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažniausių funkcijų, tokių kaip naršymas po „SkyDrive“ katalogus ar nuotraukų albumus, atlikimas sutrumpėjo nuo 6-9 sekundžių iki 100-300 milisekundžių. Atnaujinta „SkyDrive“ versija palaiko HTML5 standartą, todėl grafikos atvaizdavimui efektyviau išnaudojami kompiuterio resursai. Nuo šiol vaizdo klipai „SkyDrive“ palaiko aukštos raiškos H.264 formatą (ne didesniems nei 100MB apimties failams). Be to, „SkyDrive“ yra suderinta su „Internet Explorer 9“ naršykle, todėl „Windows 7“ operacinėje sistemoje jį galima prisegti prie įrankių juostos ir taip greičiau paleisti.

Atnaujintoje „SkyDrive“ versijoje visos nuotraukos, dokumentai, grupių bylos yra sukeltos į vieną aplinką. Navigaciniai įrankiai ir išdėstymas atitinka visiems gerai pažįstamą „Hotmail“ aplinką, o bylų sistema yra tokia pati kaip ir „Windows“ arba „Mac OS“ operacinėse sistemose. Taip pat, iš „SkyDrive“ buvo pašalintos reklamos, vietoje jų nuo šiol galima matyti bylų informaciją.


Dėl HTML5 ir CSS3 standartų išnaudojimo nuotraukos „SkyDrive“ „debesyje“ yra pateikiamos jų natūraliosiomis proporcijomis, galima patogiai peržiūrėti ir panoramines nuotraukas. Taip pat, nuotraukos atidaromos viename lange, todėl  „SkyDrive“ atrodo kaip į kompiuterį įdiegta programa.

„SkyDrive“ paslauga leidžia vartotojams saugoti savo duomenis „debesyje“ bei dirbti su jais naudojantis populiariausiomis programomis. „SkyDrive“ veikia su „Microsoft Office 2010”, „Windows Live Photo Gallery“, „Office 2011“, „OneNote“, „Office Web Apps”, „Hotmail” bei „Windows Phone“ įrenginiais. „SkyDrive“ paslauga yra nemokama, vartotojai gali naudotis 25GB vietos failų saugojimui ir dalinimuisi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: