„Canon“ plečia skaičiuotuvų asortimentą ir pristato skaičiuotuvo emuliatorių  (0)

2011 m. liepos 1 d. Londone „Canon“ pristatė savo naująjį emuliatorių F-718SGA – pirmąjį programinės įrangos pagrindu veikiantį gaminį, atkartojantį populiarių „Canon“ mokslinių skaičiuotuvųi funkcijas kompiuterio ekrane. Emuliatorius, skirtas naudoti klasėse ir auditorijose, matematikos užsiėmimų metu suteikia reiklalingą vaizdinę pagalbą, tuo pačiu užtikrindamas pažangiausias funkcijas, nesudėtingą įdiegimą bei itin paprastą naudojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pateikdama inovatyviausius sprendimus tiek mokytojams, tiek mokiniams, bendrovė „Canon“ taip pat pristato naujausią daugiafunkcinį skaičiuotuvą F-715SG. Šis skaičiuotuvas – puikus pasirinkimas naudotojams, besirūpinantiems žalingu technologijų poveikiu aplinkai. Jis – draugiškas gamtai, kadangi gaminamas iš perdirbtų „Canon“ medžiagų. „Canon“, užtikrindami draugišką gamtai gamybos procesą, tuo pačiu gali garantuoti ir aukščiausią įrangos kokybę - nepriekaištingą veikimą bei išskirtinį gaminių stilių ir dizainą.

Naujasis emuliatorius dėstytojams ir mokytojams suteikia galimybę veikti greitai, lengvai ir lanksčiai. Dėka intuityvių pasirenkamųjų funkcijų, vartotojai gali džiaugtis itin paprasta turinio valdymo sistema. Programinė įranga pasižymi visomis mokslinio „Canon“ skaičiuotuvo ypatybėmis, fukcijomis ir galimybėmis, todėl dėstytojai ir mokytojai nuo šiol turės išskirtinę galimybę interaktyviai demonstruoti net sudėtingiausius skaičiavimus. Emuliatoriaus vykdoma fotografavimo funkcija leidžia greitai ir paprastai nufotografuoti ekrano turinį, sukurti skaičiavimų ar formulių atvaizdą, o tai - ideali funkcija lektoriams, norintiems vaizdžiai pateikti nuoseklias skaičiavimų instrukcijas.

Norint perteikti sudėtingesnius skaičiavimus, galima naudoti rodinio didinimo funkciją. Ji, sparčiai suaktyvindama didesnio mokslinio skaičiuotuvo skystųjų kristalų (LCD) ekrano versiją, leidžia gerokai lengviau bei aiškiau pademonstruoti ir paaiškinti ilgiausius matematinius skaičiavimus ar lygtis. Emuliatorius veikia tiesiogiai iš diskų įrenginio, todėl naudotojai be jokių papildomų diegimo procedūrų gali paprastai paleisti programinę įrangą iš bet kurio klasės ar auditorijos kompiuterio.

Canon“ skaičiuotuvas F-715SG – forma ir funkcijos

Kartu su emuliatoriumi, „Canon“ išleido stilingą, ploną ir lengvą mokslinį skaičiuotuvą F-715SG. Šis skaičiuotuvas idealiai tinka studentams, sprendžiantiems ilgas ir sudėtingas lygtis.Skaičiuotuvą galima rinktis iš trijų ryškių spalvų derinių - baltos ir mėlynos, baltos ir raudonos bei juodos. Profesionalių „Canon“ dizainerių dėka, studentai galės išsirinkti geriausiai jų skonį ir poreikius atitinkantį gaminį. Didelis skaičiuotuvo LCD ekranas vienu metu gali rodyti dvi turinio eilutes. Šis gaminio privalumas gerokai palengvina ilgus ir sudėtingus skaičiavimo procesus. Naujasis modelis turi 250 funkcijų ir nepamainomų savybių, įskaitant galimybę įsiminti, įrašyti ir atkurti ne mažiau nei 17 skirtingų skaičių formato atsakymų.

Skaičiuotuvo gamybos procesas remiasi pagrindinėmis „Canon“ vertybėmis – kuriant aukščiausia kokybe ir naujausiomis technologijomis pasižyminčius prietaisus, „Canon“ siekia kiek įmanoma labiau sumažinti neigiamą gaminių poveikį aplinkai, ypatingai didelį dėmesį skirdama aplinkosaugai.

Kaip ir kiti „Canon“ gaminiai, naujasis skaičiuotuvas, siekiant sumažinti naujų išteklių naudojimą, yra pagamintas naudojant perdirbtas kompanijos medžiagas. Kietieji gaminių korpusai bei baterijos dangteliai yra pagaminti iš perdirbto plastiko, naudoto kitų „Canon“ gamybos procesų metu.

Kad būtų užtikrintas nepertraukiamas skaičiuotuvo veikimas visą dieną, „Canon“ technologai įmontavo saulės bateriją ir keičiamą maitinimo elementą. Naudotojų patogumui skaičiuotuve galima matyti išsikraunančio elemento indikatorių, leidžiantį darbo metu nuolat stebėti prietaiso įkrovos lygį.

Emuliatoriaus F-718SGA sistemos reikalavimai:

  • Operacinė sistema: Windows® 2000 / Windows® XP / Windows® Vista® / Windows® 7 arba naujesnė

  • Ekranas:1024 x 768 arba geresnis, 24 bitų arba geresnė spalvų sistema

  • Diskų (CD-ROM) įrenginys

  • Centrinis procesorius:ne mažiau kaip 1 GHz

  • Operatyvioji atmintinė (RAM):ne mažiau kaip 512 MB

iEmuliatorius „F-718SGA“ atkartoja mokslinius „Canon“ skaičiuotuvus „F-718S“, „F 718SG“ ir „F-718SGA“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: