Kaip technologijos pakeitė net sekso prekes: kokios naujovės žadamos 2020 m.  ()

Mūsų dienų pasaulis keičiasi nepaprastai greitai. Jeigu iki interneto atsiradimo naujovės po pasaulį paplisdavo per ne trumpą laiką, tai dabar apie kokį nors naują išradimą lošimų sostinėje Las Vegase arba naują sistemą, sukurtą, kad ir gūdžiame Kirgizijos kaimelyje visi sužino beveik iškart. Technologijų turime daug ir jos visos keičia mus supantį pasaulį. Ir tai daro sparčiau nei kada nors anksčiau. Ne išimtis ir intymioji mūsų gyvenimo dalis, kuriai pažanga bei progresas davė be galo daug naudos. Pasidairykime į tai, kokie naujausi trend‘ai bei kokios šviežiausios technologijos bando pasibelsti į porų arba vienišių miegamuosius!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalingoji Lora DiCarlo toliau nepaliauja stebinti

Galbūt https://www.fantazijos.lt/ arba kitame portale skaitėte šokiruojančią naujieną apie didžiausioje elektronikos parodoje pasaulyje, CES 2019 įvykusį nesusipratimą. Nors bendrovė Lora di Carlo renginyje dalyvavo ir net laimėjo prizą, tačiau čia pat jo neteko. Taip įvyko dėl to, kad bendrovė gamina sekso žaislus, o po to, kai prizą įteikė, komisija apsigalvojo ir pareiškė, kad tokioms „gašlybėms“ parodoje – ne vieta.

Didžiulį bendrovės ir visuomenės pasipiktinimą organizatoriai šįmet išgirdo ir į 2020 metų parodą Lora DiCarlo buvo oficialiai pakviesta, o intymių žaislų kategorija šįmet buvo imta vertinti ir oficialiai. Nors pirmajam istorijoje dildo jau būtų apie 30 tūkstančių metų, ryškiam tobulėjimui reikėjo tūkstančių metų. Dabartiniame pasaulyje progresas vyksta kone kasmet. Praėjusių metų parodoje apdovanojimą Lora DiCarlo laimėjo už moterišką vibratorių, kuris buvo pritaikytas moters anatomijai ir suderino aukščiausias technologijas bei oro srauto padavimą.

Šių metų parodoje CES įmonę atstovavo įtaisas, kurį būtų galima laikyti gimininga, praėjusių metų laimėtojo versija, pavadinimu Baci. Įrenginys sukurtas tam, kad moteris galėtų jausti sensacijas, kone idealiai primenančias oralinį seksą. Oro srautas bei mikrorobotika sukuria tokį malonumą, apie kurį dar 2019m. gyvenantys žmonės negalėjo pagalvoti. Savo techniniais aspektais Baci lenkia pirmtaką, tik yra kiek mažesnis.

Ir dar truputėlį Lora DiCarlo

Taip jau yra, kad šis prekės ženklas šiuo metu diktuoja madas sekso žaislų industrijoje. Jeigu yra inovatorius, kurio ėjimų laukia visi likę, tai Lora DiCarlo tikrai yra būtent tai. Onda yra dar vienas, itin modernus produktas. Nors savo išvaizda primena vyro lytinį organą, tačiau tai nėra įprastas vibratorius, mat jis net nevibruoja. Nepaisant to, testiniai bandymai parodė, kad šis žaislas turėtų smarkiai pranokti savo kuklesnius pirmtakus efektyvumu.

Kadangi kompanija daugiausiai dėmesio skiria savo klientėms – moterims, tai visi niuansai bei aukščiausio lygio inžineriniai sprendimai yra pritaikyti būtent dailiosios lyties atstovių kūnams. Čia, kaip ir minėjome ankstesnėje pastraipoje – visa paslaptis slypi mikrorobotikoje. Dėl savo unikalių technologinių savybių bei ypatingos formos, Onda nepaprastai tinkamai prisitaiko prie moters kūno ir gerokai tiksliau bei stipriau stimuliuoja mitais ir legendomis apipintą moters „G“ tašką. Pasak pačių kūrėjų, tai turėtų būti efektyviausias bei universaliausias sekso žaislas savo kategorijoje.

Virtuali realybė stengsis pranokti tikrąją realybę

Jau eilę metų galime stebėti įvairias pramogų pasaulio sritis, kurios ima įtraukti virtualią realybę į savo pasiūlą. Didžiausią proveržį čia padarė kompiuteriniai žaidimai, tačiau, pasirodo, jog kino, animacijos, o tuo pačiu ir erotinių filmų kūrimo industrijos žengia septynmylius žingsnius priekin besistengdamos pritaikyti virtualios realybės įrangą seksualinių malonumų siekimui.

2020 metais, daugiau nei bet kuriais ankstesniais, matome gamintojų bei pirkėjų susidomėjimą su virtualios realybės įranga susietais sekso žaislais. Nors didžioji dalis tokių žaislų turi gana ribotas panaudojimo galimybes bei dažniausiai bus vyrams pritaikyti masturbatoriai, tačiau moters malonumui pritaikytų VR erdvę išnaudojančių sekso žaislų taip pat turime ne vieną.

Šie žaislai veikia išvien su virtualiosios realybės įranga, taip vadinamaisiais akiniais. Žmogus turi įsijungti atitinkamo pobūdžio turinį ir žaislas prisitaiko prie to, kas vyksta ekrane. Jis reguliuoja stimuliavimą bei suteikia itin stiprius malonumus.

Naudotojos turės dar daugiau duomenų apie save

Ypač didelę pažangą galime pastebėti duomenų analizės srityje. Visi verslai bei visi įprasti žmonės dabar turi prieigą prie tokio kiekio ir tokių išsamių duomenų, kad vykdyti veiklą bei kurti sėkmingus projektus yra kaip niekad paprasta. Taigi, nieko nuostabaus, kad, jeigu yra noras, apie savo sugebėjimus bei įpročius lovos reikaluose galima sužinoti labai daug.

Lioness Generation 2 yra naujos kartos vibratorius. Ši žaislas skirtas moterims, norinčioms sustiprinti savo malonumo viršūnę bei geriau pažinti savo kūną. Per tam tikrą laiką, įtaisas surenka daug duomenų apie tai kaip ir kada „naudotoja“ patiria orgazmą. Sensoriai ir jutikliai seka dubens raumenų darbą bei skaičiuoja laiką nuo susijaudinimo iki orgazmo. Vėliau duomenys pateikiami programėlėje per išmanųjį telefoną ir naudotoja gali matyti ar išgėrus vyno orgazmas stipresnis nei po dušo bei daugybę kitų naudingų faktų. Programėlė taip pat analizuos duomenis (anonimiškai) ir pateiks pasiūlymus naudotojoms moterims.

Kone didžiausia pažanga – nuotolinių žaidimų sferoje

Nors didžiąją dalį naujovių naudotojai pamato parodoje CES, tačiau šįmet daug naujovių ir tendencijų pakeitė karantinas. Jo metu beveik trečdalis visos planetos žmonių turėjo praleisti namuose. Na, o tikrai nemažai porų laiką leido atskirai. Viso sąmyšio centre išryškėjo viena seksualinių žaidimų mada – nuotoliniai malonumai.

Nors jie nėra jokia naujovė, tačiau gamintojai jau spėjo išleisti įvairių naujų produktų, kurie turėtų padėti poroms, draugaujančioms per atstumą arba toms, kurios atskirtos ne savo noru, neprarasti malonumų. Tokių žaislų paklausa auga tarsi ant mielių. Užstrigę tarp keturių sienų žmonės ėmėsi ieškoti naujų malonumų. Natūralu, kad seksualinės pramogos taip pat išlieka svarbios, todėl galime šiais metais laukti didelių naujovių porų sekso žaislų srityse bei nuotoliniu būdu valdomų žaislų skyriuje.

Kad lubrikantas visad būtų po ranka

Tie, kurie domisi tuo, kaip tinkamai mylėtis žino, kad lubrikantas yra labai reikalingas. Jis ne tik padidina malonumą, bet dažnu atveju padeda išvengti nemalonių potyrių. Štai įmonė Pulse išleido lubrikanto dispenserį, kuris, paspaudus, išleis reikiamą kiekį lubrikanto. Įtaisas padės pagerinti lytinio akto kokybę visiems, kurie yra seksualiai aktyvūs, o pats lubrikantas yra neutralaus pH, todėl tinka ir moteriai, ir vyrams. Pats prietaisas veikia kaip modernios muilinės prekybos centre ar degalinėje.

Dėmesys skiriamas ir vyrams

Dažniau sekso prekės įsivaizduojamos iš moterų pusės. Falo imitatoriai bei vibratoriai yra tai, ką dauguma iš mūsų pamano išgirdę žodžius „sex shop“ ar „intymios prekės“ ir panašiai. Tačiau 2020 metų erotinių prekių naujovės, panašu, kad neaplenks ir džentelmenų.

MyHixel Med yra vyrams skirtas žaislas, kuris turėtų padėti išspręsti bėdą, dažnai trukdančią vyrams ir jų partnerėms mėgautis malonumais. Ta problema yra ankstyva ejakuliacija. Naudodamas statistiškai patvirtintą metodą ir skleisdamas pastovias arba pagal programą nustatomas vibracijas, jis gali padėti išspręsti sutrikimus. MyHixel, pagal idėją, galės padėti milijonams vyrų visame pasaulyje!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: