„Toorx“ sporto įranga – dar efektyvesnėms treniruotėms  ()

Sportas – neatsiejama didelės dalies žmonių gyvenimo dalis. Treniruočių metu ne tik stiprinamas kūnas, lavinama ištvermė, bet ir pasikraunama energijos. Dabar tai padaryti galima dar paprasčiau – Skorpionas.lt el. parduotuvės asortimentas papildytas itališka „Toorx“ sporto įranga, sukurta efektyvioms treniruotėms tiek namuose, tiek sporto salėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukšta gaminių kokybė, atspindinti ilgametę patirtį

1954 m. Italijoje įkurta įmonė „Garlando“ geriausiai žinoma kaip biliardo, futbolo ir teniso stalų gamintoja. Jos istorija susiformavo didelėje „Pozzolo Formigaro“ gamykloje, Aleksandrijos provincijoje. Ilgametės pramonės tradicijos įmonėje sujungiamos su nuolatinėmis renovacijos ir naujovių tendencijomis – būtent taip sukuriami aukščiausius kokybės standartus atitinkantys treniruokliai ir kita sporto įranga.

Siekiant patenkinti besikečiančius vartotojų poreikius, skiriamas didelis dėmesys amatininkų darbo sinergijai ir pažangiausioms technologijoms. Daugelį metų atliekami tyrimai leidžia numatyti ateities tendencijas. Pristatydama naujas produktų linijas ir kurdama prekių ženklus, „Garlando“ tapo viena iš lyderių sporto įrangos ir kūno rengybos srityje. Europoje užregistruotas prekių ženklas „Toorx“ – tik dar vienas to įrodymas.

Sporto įranga, skirta net ir patiems reikliausiems

„Toorx“ asortimentą sudaro ne tik profesionaliam, bet ir namų fitnesui skirti gaminiai, pasižymintys aukšto lygio dizainu ir konstrukcija. Nepaisant to, kad treniruokliai skirti net ir patiems reikliausiems vartotojams, jų kainos ir kokybės santykis – itin geras. Paspaudę ant nuorodos, tuo galite įsitikinti ir patys.

Išskiriamos keturios „Toorx“ gaminių linijos: „Professional“, „Light Commercial“, „Chrono Pro Line“ ir „Chrono Line“.

„Professional“ linijoje galima rasti kardio, jėgos, funkcinius ir laisvų svorių treniruoklius. Visi jie pasižymi tvirtumu, nepriekaištinga išvaizda ir patogumu. Be to, šių treniruoklių kaina palanki vartotojui. Linijos asortimentas yra nuolat plečiamas, o ją sudarantys gaminiai tobulinami: taikomi naujausi biomechanikos ir techniniai elementai, kuriami originalūs spalvų deriniai, suteikiantys treniruokliams dar daugiau išskirtinumo.

„Toorx“ „Light Commercial“ liniją sudaro kardio ir jėgos treniruokliai. Visi jie išbandyti ir sertifikuoti kaip S klasės, todėl yra tinkami kolektyviniam naudojimui: viešbučių sporto salėse, SPA, sporto asociacijose ir asmeninių trenerių studijose.

„Chrono Pro Line“ treniruoklius taip pat galima priskirti S klasei. Jie pasižymi madinga ir elegantiška išvaizda, juodos ir pilkos spalvų deriniais, blizgančiomis ir nepermatomomis detalėmis. Šiai linijai priklausančioje įrangoje idealiai atsispindi modernus dizainas ir aukščiausio lygio ergonomika. Ypač didelis dėmesys skiriamas ir gaminių funkcionalumui. Visuose dviračiuose treniruokliuose integruoti „Bluetooth“ moduliai, kuriuos sujungus su

suderintomis programėlėmis, galima išbandyti daugybę skirtingų maršrutų. Be to, yra galimybė prisijungti prie socialinės aplinkos ir dalintis įspūdžiais, iššūkiais. Visi šios linijos treniruokliai suderinami su „App Kinomap“ programėle, kurią paprasta atsisiųsti internetu.

„Chrono Line“ atspindi „Toorx“ prekių ženklo patirtį, žinomumą ir atsižvelgimą į augančius vartotojų poreikius. Šios linijos gaminiai išsiskiria itin stipria konstrukcija, juodos spalvos detalėmis ir patraukliu dizainu, kuriame dera pažangūs technologiniai sprendimai ir elegancija.

Platus smulkaus sporto inventoriaus pasirinkimas

„Toorx“ asortimente – ne tik jėgos staklės ar bėgimo takeliai. Jame gausu ir smulkaus sporto inventoriaus:  platformų, įvairaus tipo espanderių, atramų atsispaudimams, juostų mankštai, masažinių kamuoliukų ir svorinių kamuolių, taip pat – gimnastikos kilimėlių, volelių, aerobinių pakylų, šokdynių ir dar daugiau. Todėl kiekvienas sportuojantis gali atrasti sau tinkamiausią variantą.

Paverskite savo treniruotes dar efektyvesnėmis, malonesnėmis ir įvairiapusiškesnėmis su itališkais „Toorx“ sporto reikmenimis. Tvirti, patrauklaus dizaino treniruokliai ir ne tik sukurti tam, kad lengviau pasiektumėte užsibrėžtus tikslus. Pasitikėkite savimi ir džiaukitės sveiku, stipriu bei gražiu kūnu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: