„Track & Trace“ – tik su „BAMET“  ()

Lenkijos įmonė yra kompleksinių sprendimų tiekėja. Dabar ne tik tabako pramonės gigantams. Padidėjus gamybai, sumažėjo išlaidos? Skamba kaip reklaminis šūkis? Nebūtinai. BAMET įrodė, kad per keletą metų buvo įmanoma sukurti reikalingus produkcijos atsekamumo („Track & Trace“) sprendimus tabako pramonei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip nutiko, kad maža įmonė nusipelnė pasaulinio lygio kompanijos pasitikėjimo ir pagarbos?

Receptas paprastas: agresyvi vystymosi politika, inovacijos ir bendradarbiavimas su geriausiais. Patyrę darbuotojai yra „BAMET“ kompanijos pagrindas: didelė projektavimo, konstruktorių ir gamybos komanda. Tai leidžia įmonei sukurti įvairiapusiškus sprendimus, kuriuos toliau tobulinant, verslininkai gauna daugybę privalumų - nuo finansinių, sumažėjus žmogiškujų resursų kiekiui ir medžiagų suvartojimui, baigiant ekologiniais aspektais, susijusiais su gamybos atliekų mažinimu ir taupiu medžiagų naudojimu.

BAMET lydi savo klientus kiekviename etape: nuo koncepcijos iki įgyvendinimo ir paleidimo, atsižvelgiant į kliento apibrėžtą specifikaciją. Dėka patirties, įgytos bendradarbiaujant su tabako pramone - šiuo metu BAMET yra įmonė, atvira įvairiems projektams ir kitose pramonės srityse.

Kaip įgaliotas COBOT integratorius, jie nori eiti į priekį ir naudoti savo išteklius

„COBOT'ai dėl žemų kaštų ir “drauugiško” darbo žmogaus aplinkoje galimybės, šiuo metu yra puiki alternatyva esamiems pramoniniams robotams. Mes teikiame kompleksines stotis, mašinas ir jų modifikacijas - visų pirma atsižvelgdami į numatomą investicijų grąžos laiką. Mūsų tikslas yra sukurti sprendimą, kuris suteiks klientui didžiausią pelną per trumpiausią laiką. Kliento nustatyti tikslai visada yra mūsų tikslas“, - sako Marcin Babraj, tarptautinių projektų koordinatorius.

 

Laikantis galiojančių reglamentų, ES kai kuriose pramonės šakose, pvz. FMCG, farmacijos ir kt. – gaminius, panašiai kaip ir tabako gaminį, reikia paženklinti, identifikuoti ir atsekti atskirą produkto vienetą, nuo gamybos vietos, per platinimo tinklą, iki mažmenininko. „Ir mes turime didelę „Track & Trace“/atsekamumo sistemos patirtį, kurią norime panaudoti ir padėti kitų pramonės šakų / sektorių įmonėms. Stebint dabartines tendencijas, galima pastebėti, kad „Track & Trace“/atsekamumo reikalavimai, taip pat taps būtini ir kitose pramonės šakose /  sektoriuose, kuriems anksčiau nebuvo taikomi „teisiniai reglamentai“ - priduria Babraj.

Ką tai reiškia?

Jei reikia pašalinti iš rinkos tik brokuotą gaminių partiją, pagamintą tam tikru laiku, ar linija, nuostoliai yra mažesni, nei atšaukti visą pagamintą produkciją, dėl to ženklinimas ir atsekamumas pagaminto produkto platinimo grandinėje yra labai svarbūs.

 

Skamba perspektyviai, o BAMET - šiuo metu yra pirmaujanti „Track & Trace“/ atsekamumo sistemos integruotoja pasaulyje vienoje iš lyderiaujančių tabako pramonės kompanijų gamyklose – tai atveria naujas rinkas.

Vis modernesni mašinų parkai, kurių gedimų lygis yra mažas, palaipsniui mažina techninės priežiūros skyrių darbuotojus iki būtino minimumo, todėl ne viena įmonės pradeda samdyti žmones, kurie visapusiškai rūpinasi mašinų priežiūra ir valdymu ir tokias paslaugas taip pat atlieka įmonė BAMET.

„Mes visada patariame savo klientams, kaip tai padaryti arba ką jie gali patobulinti gamybinėse linijose, nes mes žinome, kas veikia. Nuo reguliarių patikrinimų ir remonto pagal grafiką iki formato pakeitimų, būtinų skirtingam produktui, taip pat atskirų mašinų ir ištisų technologinių linijų perkėlimo tarp gamyklų. Mes turime ilgametę patirtį šioje srityje, praktiškai niekas mūsų negali nustebinti, o mūsų klientų produktų portfelis yra geriausias įrodymas, kad mumis galima pasitikėti“, - apibendrina Dariuszas Przywara, BAMET gamybos ir technologijų direktorius. „Mes leidžiame savo klientams pamiršti būtinybę atlikti kapitalinį įrengimų remontą ir atstatyti mašinas, nes mes tai atliekame už juos. Esame visą parą dirbanti „avarinė tarnyba“, - priduria jis.

 

„BAMET“ turi metalo apdirbimo įrenginius ir priemones mašinų atsarginių dalių gamybai. Siekdama sumažinti atsarginių dalių sandėlių išlaikymo išlaidas, klientams siūlo sandėliuoti atsargines dalis ir kritinius komponentus BAMET įmonėje, kol jų prireiks ar reikės pakeisti, užtikrinant minimalią atsargą šių kritinių komponentų ir jų pateikimą per kuo trumpesnį laiką.

„Track & Trace“ auga

„Kompanijos, kurios naudojasi „T&T“/atsekamumo sistema, pastebi jos privalumus, todėl mes norime pasidalinti su visom suinteresuotom kompanijom patirtimi diegiant jas, kaip specializuotas partneris šioje srityje“, - apibendrina Babraj.

Kontaktams:

Linas Urbonas
Tel: 0048 12 419 16 24
Moblie: +37065254534
Fax: 0048 12 419 17 17
e-mail: linas.urbonas@bamet.pl 
www.bamet.pl 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: