Telefonų dėkliukų dizainai  ()

Renkantis tinkamiausią telefono dėklo tipą, pirmiausia reikėtų atsižvelgti į apsaugos lygį, kurio jums reikės. Nors visi telefonų dėklai suteiks jums tam tikrą apsaugą, visgi jos kokybė skiriasi. Taip pat, reikia pagalvoti ir apie tai, kaip jūsų dėkliukas turi atrodyti. Žinodami šiuos du aspektus, galėsite lengvai išsirinkti jums tinkamiausią telefonų dėkliukų dizainą. Tačiau, tam, kad būtų paprasčiau, aptarkime populiariausius variantus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėklai su išskirtine apsauga

Ko gero, kiekvienas esame matę žmonių su specialia apsauga ant savo telefonų – tai tokie masyvūs guminiai dėklai, kurie atrodo kelis kartus didesni už patį išmanųjį. Šie dėklai puikiai tinka žmonėms, kurie daug sportuoja arba dirba vietose, kur telefonas lengvai gali iškristi ir sudužti. Nors tokio tipo dėklai tikrai nėra patys madingiausi, jie suteiks išmaniajam reikiamą apsaugą.

Silikoniniai dėklai

Silikoniai telefonų dėklai tikrai nėra tokie patvarūs kaip guminiai su papildoma apsauga, tačiau jie atrodo kur kas stilingiau ir gražiau. Tokie dėklai yra lengvo svorio, paslankūs, todėl neapsunkina bendro telefono vaizdo. Silikonas apsaugos išmanųjį nuo įvairių įbrėžimų ir suteiks apsaugos jam krentant ant kietesnių paviršių. Jeigu rinksitės dėklą labiau link ekrano sukietintais kampais, stiklas taip pat bus geriau apsaugotas nuo skilimo.

Odiniai dėklai

Jeigu norite atrodyti stilingai ir išsiskirti iš minios, rinkitės odinį telefono dėklą. Jie puikiai tiks oficialesnį stilių besirenkantiems žmonėms, kurie nori ar turi atrodyti reprezentatyviai nuolat. Šie dėklai ne tik papuoš jūsų kasdienę aprangą, bet ir suteiks reikiamos apsaugos jūsų telefonui. Jis bus apsaugotas nuo įbrėžimų ir ekrano skilimo netyčia nukritus. Visgi, svarbu pabrėžti, kad būtent odiniai dėklai mažiausiai saugo išmaniuosius nuo įvairių nelaimingų atsitikimų.

 

Ieškantiems kokybiškų, saugių bei madingų dėkliukų savo telefonams, rekomenduotina apsilankyti internetinėje parduotuvėje TavoTel, kur rasite įvairiausius, kasdienai reikalingus telefonų priedus ir ne tik.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: