Tarptautiniais maršrutais keliaujančių siuntų supakavimas  ()

Siuntinius į Švediją galite išsiųsti neišeidami iš namų. Negana to, net nepakilę nuo sofos. Viskas, ko jums reikia, yra prieiga prie interneto ir kompiuteris ar išmanusis telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa siuntinio siuntimo į Švediją procedūra yra labai paprasta. Prisijunkite prie svetainės siuskpigiau.lt, užpildykite duomenis užsakymo formoje. Ten įvedate siuntėjo ir gavėjo duomenis. Jūs nurodote siuntos, kurią norite išsiųsti, tipą; laišką ar pakuotę, nurodote pakuotės svorį ir matmenis bei jos perdavimo kurjeriui būdą. Kurjeris siuntinį pasiims jūsų nurodytu laiku. Sumokėsite už pašto išlaidas ir atspausdinsite dokumentus, kuriuos klijuosite ant siuntos ir perduosite kurjeriui. Tačiau atminkite, kad užklijuoti etiketę ant tinkamos pakuotės vietos yra siuntėjo pareiga.

Siuntinio pristatymo maršrutas susideda iš visos logistikos procesų grandinės, įskaitant gabenimą, perkrovimą, taip pat galimą muitinės patikrinimą kertant sienas tarp paskirties šalių. Siuntinys nukeliauja didelius atstumus, kad pasiektų paskirties vietą, ir visi pristatymo proceso dalyviai stengiasi užtikrinti, kad adresatas jį gautų saugiai ir patikimai. Tačiau pakuotė, pasirinkta išsiuntimo metu, vaidina pagrindinį vaidmenį užtikrinant, kad ji būtų pristatyta tinkamos būklės.

Pakuojant siuntinį, būtina laikytis šių taisyklių:

  • Dėžės, pagamintos iš 3 ar 5 sluoksnių gofruoto kartono, gali būti naudojamos kaip tarptautinio pašto pakuotė.
  • Pakuotės pobūdis ir dydis turėtų būti parenkami atsižvelgiant į krovinio tipą: trapumą, svorį, matmenis.
  • Siunčiamas daiktas neturėtų judėti pakuotės viduje. Daikto padėtis pakuotės viduje turi būti stabili.
  • Renkantis pakuotę, svarbu atsižvelgti į klimato ir oro sąlygų laikymąsi.
  • Visi supakuotos siuntos kampai ir sujungimai turi būti apklijuoti permatoma lipnia juostele.
  • Draudžiama suvynioti dėžes ir sujungti kelis siuntinius vienoje pakuotėje.
  • Prieš pakuojant įsitikinkite, kad nepažeista naudojama pakuotė.

 

Draudžiama naudoti kaip pakuotę:

  • Plastikinius maišelius.
  • Popierių.
  • Kelioninius krepšius ir lagaminus.

Prekių siuntimas gamintojo pakuotėje:

Prekės turi būti supakuotos pagal tarptautinio vežimo reikalavimus, net jei krovinys yra gabenamas gamintojo pakuotėje ir atitinka visus gamintojo techninius standartus. Gamintojo techniniai standartai ir pakuotė neatitinka gabenimo tolimais atstumais ir daugkartinio perkrovimo taisyklių, todėl jie negali užtikrinti krovinio saugumo logistikos metu. Prieš išsiunčiant svarbu patikrinti originalią pakuotę, kad ji atitiktų aukščiau nurodytus tarptautinio maršruto siuntos siuntimo reikalavimus.

Kiek kainuoja siuntinio siuntimas į Švediją?

 

Neįmanoma aiškiai atsakyti į klausimą, kiek kainuoja kurjeris į Švediją. Siuntinio siuntimo kaina priklauso nuo kelių veiksnių. Visų pirma, kurjerių įmonės nustato siuntimo išlaidas pagal siuntos svorį ir dydį. Kuo didesnė ir sunkesnė pakuotė, tuo daugiau problemų ji sukelia transportuojant ir rūšiuojant, o jos pristatymas brangesnis. Pakuotės pristatymo vieta taip pat svarbi. Siuntimas į pietinį Švedijos regioną, gali būti pigesnis nei į atokiausias šalies šiaurines dalis. Siuntinys į Švediją keliaus apie 3–5 darbo dienas, o galutinė pristatymo data priklausys nuo siuntos adreso vietos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: