Pažangiems IT studentams tradiciškai jau ketvirtą kartą įteiktos „Microsoft“ stipendijos  (0)

Lietuvos studentų atstovybių sąjungos kartu su informacinių technologijų bendrove „Microsoft Lietuva“ inicijuotas stipendijas IT studentams su negalia laimėjo keturi būsimi šios srities specialistai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vilniaus kolegijos trečio kurso studentas Aurimas Kilpys, Kauno technologijos universiteto pirmo kurso studentas Justas Šalkevičius ir antro kurso magistrantas Vytenis Darulis bei Šiaulių universitete besimokantis  pirmo kurso magistrantas Regimantas Mačiulskis dalysis 10 tūkstančių litų stipendijų fondą.

„Stipendijos laimėtojai buvo atrinkti atsižvelgiant į aukštus jų studijų rezultatus, aktyvumą dalyvaujant profesinėse olimpiadose ir konkursuose bei jų pasiekimus, taip pat - į aukštųjų mokyklų dėstytojų rekomendacijas. Savo aktyvumu šie jauni žmonės įrodo, kad negalia nėra kliūtis gerai mokytis, tobulėti ir dalyvauti visuomeninėje veikloje. Kai kurie iš šių studentų jau dabar yra puikūs specialistai ir savo srities žinovai. Skirdami stipendijas studentams su negalia tikimės, kad tai bus paskata siekti užsibrėžto tikslo“, - pasakoja LSAS prezidentas Arūnas Mark.

Stipendijos jau ketvirtus metus iš eilės teikiamos lapkričio 17 dieną LSAS organizuojamos iškilmingos konferencijos, skirtos Tarptautinei studentų dienai, metu. Būtent nuo šios dienos stipendijų laimėtojams vienerius metus bus mokamos mėnesinės išmokos.

„Microsoft Lietuva“ stipendijų iniciatyva rengiama nuo 2006 m. bendradarbiaujant su LSAS, kuri įgyvendina finansinės paramos socialiai pažeidžiamiems Lietuvos studentams programą. Pirmaisiais iniciatyvos metais stipendijos buvo suteiktos dviems pažangiems IT studentams su negalia, nuo 2007m. skiriamos keturios tokios stipendijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: