Spausdinimo valdymo sprendimų lydere pasaulinės rinkos tyrimų bendrovės pripažino HP  (0)

Naujausi rinkos ekspertų tyrimai parodė, kad Hewlett-Packard (HP) spausdinimo darbų valdymo paslaugos suteikia galimybę klientams sumažinti kaštus, padidinti produktyvumą ir minimalizuoti neigiamą poveikį aplinkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HP spausdinimo darbų valdymo sprendimai leidžia patobulinti verslo procesus optimizuojant įmonės spausdinimo infrastruktūrą, efektyviai valdant visą spausdinimo aplinką bei racionalizuojant dokumentų srautus. HP pripažintas lyderiu naujausiame rinkos tyrimų bendrovės IDC atliktame tyrime „Spausdinimo darbų valdymo paslaugos – pasaulinė rinka ir tiekėjų analizė“. Analizuoti tyrimo imties duomenys parodė, kad HP turi didžiausią sutarčių dalį tarp spausdinimo sprendimų paslaugas teikiančių įmonių.

„HP išplėtė pasiūlymų spektrą, norėdama praturtinti spausdinimo darbų valdymo sprendimų rinką savo unikalia IT patirtimi. Įmonė toliau augina užimamą rinkos dalį, siūlydama lūkesčius pranokstančius sprendimus, - sakė HP vaizdų ir spausdinimo grupės vykdantysis viceprezidentas Vyomesh Joshi. - Šis pripažinimas – tai dar vienas mūsų ilgalaikės verslo strategijos veiksmingumo įrodymas. Siekiame užmegzti ilgalaikius verslo santykius su pirmaujančiomis pasaulio kompanijomis bei toliau diktuoti pasaulines madas, keisdami skaitmeninio spausdinimo įpročius.”

IDC tyrimas yra jau trečioji šiemet atlikta studija, kurioje HP sprendimai pripažįstami pažangiausiais. HP spausdinimo darbų valdymo sprendimai lyderiais pripažinti bendrovės „Gartner” 2009 m. atliktame kasmetiniame „Magic Quadrant“yrime. „Photizo Group” atliktoje 2009 m. spausdinimo darbų valdymo rinkos prognozėje HP sprendimai taip pat pristatyti kaip pirmaujantys pasaulinėje rinkoje.

„Mano nuomone, HP pripažinimas IDC bei kitų įtakingų pasaulinių kompanijų atliktuose tyrimuose ir analizėse rodo, kad mūsų sprendimai yra geriausias pasirinkimas bendrovėms, investuojančioms į spausdinimo darbų valdymą bei norinčioms didinti produktyvumą, o kartu ir mažinti kaštus. Tikiu, kad HP ekspertinės žinios, aukščiausios kokybės technologijos bei sprendimai leido kompanijai išsaugoti pasaulinės lyderės pozicijas”, - sakė HP vaizdų ir spausdinimo grupės vyresnysis viceprezidentas Bruce Dahlgren.

Be to, HP neseniai informavo apie Verslo sprendimų valdymo (Managed Enterprise Solutions, MES) skyriaus, kuriam vadovauja Bruce Dahlgren iš vaizdų ir spausdinimo grupės, įkūrimą pasauliniu lygiu, plėtojamą bendradarbiavimą su Canon, sustiprintas pardavimų kanalų programas, techninę įrangą ir sprendimus, „HP Payback Printing“ kampaniją ir visų laikų didžiausią HP spausdinimo srautų sprendimų pasiūlą.

Pirmajame tokio pobūdžio nuosekliame ir poreikius atspindinčiame tyrime „Spausdinimo paslaugos – pasaulinė rinka ir tiekėjų analizė” IDC analizavo situaciją dešimtyje šalių, išsidėsčiusių keturiuose geografiniuose regionuose – JAV, Vakarų Europoje, Azijoje ir Okeanijoje bei Lotynų Amerikoje. Tyrimo metu išsiaiškinta, kad spausdinimo darbų valdymo sprendimus įmonės pirmiausiai diegia norėdamos sumažinti savo veiklos kaštus. Kiti svarbiausi prioritetai – siekiai optimizuoti spausdinimo infrastruktūrą bei mažiau teršti aplinką. Tarp kitų priežasčių - valstybinis reguliavimas bei saugumas, verslo procesų optimizavimas ir kt. „Tyrimo rezultatai akivaizdžiai rodo HP pajėgumus spausdinimo darbų valdymo sprendimų rinkoje. Turint omenyje HP patirtį IT ir verslo paslaugų sferose galima prognozuoti, kad įmonė ir toliau diktuos madas šiame sektoriuje”, - sakė IDC analitikė bei viceprezidentė Angele Boyd.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: