Naujoji „Samsung“ LED HD televizorių linija kelia televizorių kokybės standartus  (5)

„Samsung Electronics Co. Ltd.“, buitinės elektronikos rinkos lyderis ir prizais apdovanojama inovacijų kūrėja šiandien pristatė naują prizais įvertintą LED televizorių kartą, kurios modeliuose pirmą kartą įdiegtas 3D procesorius, interaktyvaus ryšio galimybės ir inovacinis, išskirtinis dizainas kartu su eile elementų, kurie papuoš kiekvienos gyvenamos patalpos apdailą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių metų elitinės 9000-osios serijos modeliai iškovojo garbingą 2010 CES Geriausios inovacijos apdovanojimą. Ypač svarbu, kad „Samsung“ sukūrė gausią LED televizorių liniją, kurią pradeda pradinio lygio HD raiškos įrenginiai ir baigia aukščiausio lygio „Full HD“ televizoriai, sukurti įvairiausių įstrižainių aparatai. Naujausi „Samsung“ HD televizoriai demonstruojami parodoje „International Consumer Electronics Show“, kuri vyksta Las Vegaso „Convention Center“ 2010 m. sausio 7-10 d., stende Nr.11026. „Mūsų pirmavimas LED televizorių segmente yra neatsitiktinis, mes identifikavome vartotojo poreikį aukščiausios kokybės vaizdui, ypač plonam korpusui ir taupiam, ekologiškam energijos naudojimui,” – pasakė Yangkyu Kim, „Samsung Electronics“ Vizualinių ekranų padalinio vyresnysis viceprezidentas. „Skyrėme visą savo energiją ir entuziazmą kurdami šių metų LED televizorių liniją, kurioje įdiegėme pribloškiančias galimybes ir užtikrinome ypač tikrovišką vaizdą. Su šia apdovanojimais įvertinama linija „Samsung“ vėl sukuria standartus rinkos segmente kalbant ne tik apie kokybiškas TV pramogas, bet ir neabejojant pirmavimu technologijų ir inovacijų kūrime.“ Šiame pramonės segmente tai yra didžiausia LED televizorių linija, kurią sudaro aštuonios gaminių, kurių ekranai kinta nuo 19 iki 65 colių. Pradedant apdovanojimais įvertinta 9000-ąja serija, ir baigiant inovacijų pripildytomis 7000 ir 6500 serijomis, visuose modeliuose vartotojams suteikiama neribota pasirinkimo galimybė tenkinant individualius poreikius pramogoms, jas priderinant prie asmeninio gyvenimo būdo. Elitinė 9000-oji serija žavi išskirtinėmis įspūdingomis „Samsung“ HD televizorių savybėmis: unikalus plonas LED korpusas ir aukščiausio lygio nuotolinio valdymo pultas su jutikliniu ekranu, taip pat, įdiegta 3D technologija, kurianti naują pribloškiančios namų kino teatro vaizdo kokybės standartą, ir puikios sąsajos. Pasaulyje ploniausias LED televizorius, 9000-osios serijos įrenginys baigia visas kompaktiškumo varžybas ir dar labiau kelia reikalavimų kartelę su savo inovaciniu stovu, kuriame įrengtas imtuvas.

Įrengtas 3D procesorius

Naujausi 2010 m. aukščiausio lygio modeliai iš LED televizorių linijos, priklausantys 7000, 8000 ir 9000 serijoms, turi „Samsung“ sukurtą 3D procesorių ir spinduliavimą, kurie yra optimaliai pritaikyti ir suderinti su eile 3D formatų, įskaitant pusės ir „Full HD“ raiškos formatus, o „Blu-ray“ diskų asociacija ratifikavo „Blu-ray 3D“ standartą. Be to, „Samsung“ 3D sistema užtikrina pilnos spalvingumo paletės vaizdą ir labiausiai įtikinantį, įspūdingą filmų atkūrimą. 

Komplekte su kompanijos sukurtu „3D Blu-ray“ grotuvu (BD-C6900), „Samsung“ užtikrina pilną sprendimą, kuris į namus įveda 3D kino teatrą. Tiems, kurie įprastą TV vaizdą papildyti trečiuoju matmeniu, „Samsung“ įdiegė 3D procesorių, kuris automatiškai 2D formato vaizdą paverčia 3D reginiu realiuoju laiku. Tai atliekama nenaudojant kompiuterio, ir pirma kartą šiame pramonės segmente.  Vartotojas gali pats padidinti vaizdo gylį ir aiškumą stebėdamas tiesioginę futbolo varžybų transliaciją, ir tapdamas veiksmo dalyviu.   

Prijunk televizorių prie „Samsung Apps“

Įdiegus „Ethernet“ ryšį ir belaidžio ryšio galimybes, 2010 m. LED televizorių linija puikiai paruošta tenkinti didėjantį vartotojų poreikį “turiniui be sienų.” Patobulinta „Internet@TV“ funkcija turi „Samsung Apps“  galimybę, kuri leidžia lengviau ir turiningiau rinktis turinį ir priemones iš svarbiausių tinklalapių ir šaltinių: „AccuWeather.com“, „The Associated Press“, „Blockbuster“, „Fashion TV“, „Netflix“, „Picasa“, „Pandora“, „Rovi“, „Travel Channel“, „Twitter“, „USA TODAY“, „Vudu“ ir „YouTube“. Primones galima parsisiųsti ir peržūrėti televizoriuje stebint vaizdą ekrane. Visuose aukščiausios klasės LED modeliuose pradedant 6500-ąja serija ir aukščiau, įdiegta patobulinta  funkcija „Internet@TV“ su „Samsung Apps“.

Neprilygstama vaizdo kokybė

„Samsung“ aukščiausio lygio LED televizoriai pribloškia neprilygstama vaizdo kokybe, kadangi naudojamos „Samsung“ sukurtos technologijos, kurios atskleidžia LED šviesos diodų apšvietimo su vietiniu užtemdymu. Ši technologija kartu su efektyviu „Samsung“ LED šviesos šaltiniu ir puikų vaizdą sukuriančiu procesoriumi užtikrina neprilygstamą vaizdo kokybę ir jaudinančias spalvas, gilią juodą spalvą ir geresnį kontrastą.   

Fokusavimas į dizainą

2010 m. „Samsung“ tęsia inovacinio dizaino tradicijas pristatydama ypač plonus, iš poliruoto metalo pagamintus, sidabro ir juodos spalvos korpusus, kurie griauna įprastus HD televizorių stereotipus. „Samsung“ sukūrė pribloškiantį stovą su keturiomis atramomis, kuris televizorių paverčia labiau panašiu į baldą daiktu, o “mistinės žemės” stiliaus „Touch of Color“™ (ToC™) dizainas su chromo apdailos juostelėmis puikiai įsikomponuoja patalpos interjere. Naudojant gausią medžiagų ir dizaino stilių paletę,  „Samsung“ puikiai tenkina individualius poreikius ir interjero dizaino kryptis. Dar daugiau, naujieji 2010 m. LED televizoriai puikiai dera su „Samsung“ 2010 m. „Blu-ray“ grotuvų linija ir namų kino teatro sistemomis. Tokiu būdu skirtingi įrenginiai sujungiami į vientisą namų pramogų sistemą.

Ekologiškas dizainas

Visos šios savybės įdiegtos neaukojant energijos taupymo principų, todėl „Samsung“ LED televizoriai žavi ir aukštais reikalavimais ekologijai. Visi naujieji modeliai atitinka griežtus „EnergyStar 4.0“ standarto ribojimus. „Samsung“ LED ekranai yra ypač funkcionalūs ir ekologiški „Samsung“ sukurti HD gaminiai, kurie ir toliau nustato naujus namų įrangos standartus.

Atnaujintas nuotolinis pultas

Pirmą kartą šiame rinkos segmente „Samsung“ įdiegė nuotolinį valdymo pultą su pilnai jutikliniu ekranu. Spalvotame pulto jutikliniame ekrane puikiai matomos funkcijos ir nustatymai, kuriuos paprasta ir aišku pasirinkti. Įdiegtos „Wi-Fi“ ir infraraudonųjų spindulių technologijos padeda valdyti televizorių TV ir kitus AV įrenginius, naudojant mygtukus pulto ekrane ir QWERTY klaviatūrą. Tai leidžia matyti turinį tiesiogiai nuotolinio pulto ekrane, todėl galėsite matyti pirmąją varžybų dalį tuo metu, kai „Blu-ray“ filmas pasirodo dideliame HD ekrane  (tik 9000 serijos modeliuose). Taip pat įmanoma ieškoti muzikos įrašų, nuotraukų, ir vaizdo įrašų susisiejus su DLNA sertifikuotu kompiuteriu, vėliau nukreipti pasirinktą turinį į didelį televizoriaus ekraną  (tik 9000 serijos modeliuose). Išskirtinis pultas skirtas 9000-osios serijos modeliams, o jo išvestinė versija parduodama papildomai prie kitų LED televizorių modelių, įskaitant 7000 ir 8000 serijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)