„Maison et Objet” parodoje LG pristatė ekologiškų virtuvės įrenginių liniją  (0)

Pasaulinė lyderė ir buitinės technikos novatorė „LG Electronics“ (LG) tarptautinėje interjero dizaino parodoje „Maison et Objet” pristatė ekologiškos virtuvės įrenginių liniją. Penkias dienas trunkančioje parodoje daugiausia dėmesio kompanija skyrė pažangioms technologijoms „Linear Compressor“ ir „Light Wave“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodoje pristatytos LG „ekologiškų ir madingų“ („eco-chic“) produktų linijos pagrindinis akcentas – naujasis 385 litrų talpos šaldytuvas su šaldikliu apačioje, iš kitų standartinio dydžio modelių išsiskiriantis didžiausiu talpumu. Naujajame šaldytuve įdiegta „Linear Compressor“ technologija suteikia galimybę laikyti maistą gaivesnėje aplinkoje, be to, ji leidžia padidinti energijos vartojimo efektyvumą. Dėl „Linear Compressor“ technologijos šaldytuvas priskiriamas A++ energijos suvartojimo klasei, kuri žymi mažą elektros kiekį sunaudojančius įrenginius.

„Padėti žmonėms gyventi ekologiškiau - daugelio namų elektronikos gamintojų tikslas, - teigia Young-ha Lee, „LG Home Appliance Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius. „LG koncentruojasi į ekologišką gyvenimo būdą. Mes tikime, jog namai yra būtent ta vieta, kurioje turime pradėti taikyti aplinką tausojančias inovacijas. LG inžinieriai nuolat turi omenyje energijos naudojimo efektyvumo svarbą ir visuomet atsižvelgia į šį kriterijų kurdami technologijas bei produktus“, - sako Y.Lee.

Ekologiško gyvenimo būdo skatinimas yra pagrindinis LG dalyvavimo parodoje „Maisom  et Objet” akcentas. LG šaldytuvai su „Linear Compressor“ technologija parodoje buvo išrinkti geriausiais ekologiškų ir madingų („eco-chic“) produktų linijos pavyzdžiais dėl jų aplinką tausojančių technologijų ir dizaino. LG nustato ekologiškų ir madingų produktų tendencijas rinkoje - ekologiškus produktus kompanija kuria ne tik dėl elektros energijos taupymo, bet ir gerindama produktų funkcionalumą bei klientų gyvenimo kokybę. „Linear Compressor“ technologija sumažina energijos sąnaudas optimizuodama šalčio cirkuliacijos mechanines operacijas, taip išvengiant nereikalingų energijos reikalaujančių judesių.

Lyginant su standartiniu šaldytuvu, kuris per metus į aplinką išskiria vidutinikai 336 kg CO2, LG šaldytuvai su „Linear Compressor“ technologija kasmet sutaupo daugiau nei 20 proc. energijos, kas prilygsta 24 pasodintiems medžiams. Mažas trinties taškų (vieno vietoj keturių) skaičius kompresoriuje pastebimai sumažina triukšmo lygį ir produkto patvarumą. „Linear Compressor“ technologiją naudojantiems LG šaldytuvams suteikiama net 10 metų garantija. Be to, LG šaldytuvai efektyviau palaiko vidinę temperatūrą nei tradiciniai to paties pajėgumo modeliai – tai leidžia ilgiau išlaikyti maistą šviežią. Net ir intensyviai šaldant kompresorius dirba žemomis apsukomis ir užtikrina tylų šaldytuvo darbą.

Kartu su „Linear Compressor“ aplinką tausojančių technologijų plėtrą skatina tokios LG inovacijos, kaip „Inverter DirectDrive“, „Light Wave“ ir „Kompressor“. Visos šios technologijos suteikia įrenginiams daugiau veiksmingumo – taupo užimamą erdvę, mažina energijos sąnaudas ir namų ruošai skiriamą laiką.

Energijos naudojimo efektyvumu pasižymintis šaldytuvas puikiai atitinka europietiškos virtuvės standartus – būdamas 2 m aukščio jis užima mažai vietos, o 385 litrų vidinė talpa leidžia vartotojams rečiau apsipirkti prekybos centruose. Dviejų spalvinių tonų apdaila suteikia virtuvei modernią, rafinuotą išvaizdą ir puikiai prisiderina prie kitų prietaisų.

Parodoje LG pristatė aplinkai draugiško miesto gyvenimo, kuriame patogesnes sąlygas kuria įmontuojami LG virtuvės prietaisai, viziją. Ja siekiama pasiūlyti bendrą sprendimą norintiems ekologiškai gyventi taikant LG aplinką tausojančias inovacijas, tokias kaip garo, „Light Wave“ ar „Linear Compressor“ technologijos. LG įrenginių savybės siūlo sveikesnį ir higieniškesnį darbą virtuvėje. Šios savybės sustiprintos kai kuriuose LG produktuose: orkaitėse, kurių durelės išlieka vėsios, kad būtų galima jas paliesti, indukcinėse kaitlentėse, kur aiškiai matoma kaitinimo zona, garų surinktuvuose su efektyviais garų filtrais, šaldytuvuose su įmontuota lengvesnio šaldymo sistema, indaplovių funkcijose, tokiose kaip ultravioletinis sterilizavimas ir dvigubas plovimas, bei mikrobangų krosnelėse su lengvai valomu vidumi.  

„Linear Compressor“ ir „Opti Temp Zone“ technologijos padeda išlaikyti šviežią maistą ilgesnį laiką, o dvi papildomos lentynos vartotojams suteikia galimybę išsaugoti daugiau maisto šaldytuve. LG įmontuojamas virtuvės komplektas gali padaryti vartotojų gyvenimą jaukesnį, patogesnį ir ekologiškesnį.

„Maison et Objet“ parodoje LG dalyvauja jau trečią kartą. Nuo 1995 m. Paryžiuje vykstanti „Maison et Objet“ yra viena didžiausia ir reikšmingiausia tarptautinė namų dekoravimo ir virtuvės reikmenų paroda. Paroda vyksta du kart per metus – sausio ir rugsėjo mėnesiais. 2009 m. sausį parodoje apsilankė daugiau nei 75 tūkstančiai lankytojų iš viso pasaulio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: