Startavo degalų kainas Lietuvos degalinėse publikuojanti svetainė www.taupu.lt

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tommix 2009-05-09 23:47
na kai as sukursiu projekta zesim ar apie ji rasys cia ps kek reikia moketi, kad publikuotumet tokio tipo reklama?? kox jusu marketingo skyriaus tel. ?
Alius N. 2009-05-10 00:14
"Marketingo skyriaus" nuoroda O jei rimtai, tai pertvarkydami portalo struktūrą nusprendėme pranešimus spaudai atsieti nuo mokslo ir technologijų naujienų. Du mūsų nuomone reikšmingesnius (ar galbūt ateityje reklaminio pobūdžio, nes tokia galimybė būtų) pranešimus spaudai rodome su pristatomosiomis iliustracijomis, tačiau kol kas ši vieta buvo tuščia ir ją reikėjo kažkuo užpildyti. Pati naujiena nėra kažkuo ypatinga.
Vytautas 2009-05-10 08:47
Užteks vynioti gumą į vatą Tiesiai šviesiai, nematau reikalo kiekvienam "nubudusiam" skaitytojui aiškinti atskirai tai, kas buvo parašyta juodu ant balto ir kabėjo pirmame puslapyje visą savaitę http://www.technologijos.lt/n/technolog ... t=/471&l=1 Reziumuojant, į spaudos pranešimų skyrių keliaus bet kokio pobūdžio reklaminės publikacijos, jei tik susijusios su mūsų portalu ir mes norėsim jas įkelti - tad siųskit, bandykit. Visų galimybės vienodos. Iš mano pusės šita ir panašios temos baigtos (jei Ali turės kantrybės, palieku moralinį "švietimą" jam), panašių publikacijų kiekis tikrai nemažės, tad siūlau "prasikrapštyti akis" ir atsirinkti kas yra kas. P.S. Ir geriau komentuokite į temą, o kas nepatinka ar neaišku su portalu, yra atskiri skyriai forume arba rašykite mums laiškus. http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 4937&poz=1