AB "LRTC". Nauji 4G interneto MEZON vartotojai sutaupys iki 320 litų  (6)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras, kovo mėnesį pradėjęs teikti 4G interneto MEZON paslaugas Vilniuje, o balandį – ir Nidoje bei Panevėžyje, sparčiai plečia ketvirtos kartos (4G) ryšio WiMAX tinklą Lietuvoje ir būsimiems vartotojams iki birželio 1 d. siūlo itin palankias naudojimosi paslaugomis sąlygas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauji klientai, 4G interneto MEZON vartotojais tapę gegužės mėnesį, iki rudens už internetą mokės mažiau nei pusę kainos, o USB modemą, kurio reikia norint naudotis belaidžiu internetu, taip pat bus galima įsigyti su 50 proc. nuolaida. Pasinaudojus šiuo pasiūlymu naujieji bendrovės klientai iš viso galės sutaupyti iki 320 litų.

„Kuo anksčiau naujas klientas pasirašys sutartį ir taps 4G interneto MEZON vartotoju, tuo daugiau sutaupys pinigų, susijusių su išlaidomis už internetą“, – sako bendrovės WiMAX projekto vadovas Mindaugas Kuprys.

Jo teigimu, dvigubai sutaupyti bus galima užsisakant 4G interneto MEZON planus „Naršyk“, „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“, planą pasirenkant pagal individualius naudojimosi internetu poreikius.

„Ypatingą dėmesį į gegužės mėnesį galiojantį pasiūlymą turėtų atkreipti tų miestų gyventojai, kuriuose jau netrukus bus pradėtos teikti 4G interneto MEZON paslaugos. Gegužę spartusis internetas MEZON taps prieinamu Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Palangoje ir Šventojoje“, – pasakoja M. Kuprys.

Pažangųjį internetą MEZON galima užsisakyti ne tik specialiuose pardavimo salonuose, bet ir neišeinant iš namų – svetainėje www.mezon.lt atidaryta elektroninė parduotuvė, kurioje galima iš karto pasirašyti sutartį elektroniniu parašu, o taip pat užsisakyti MEZON USB modemą, nešiojamąjį kompiuterį bei kitų prekių – skaitmeninės televizijos priedėlį ar antenų. Prekės visoje Lietuvos teritorijoje pristatomos nemokamai.

Šiuo metu 4G interneto MEZON klientams siūlomi keturi paslaugų planai: „Naršyk“, „Nevaržyk“, „Pramogauk“ bei „Atrask“, jie sukurti atsižvelgus į skirtingus vartotojų poreikius. Planai „Pramogauk“, „Naršyk“ ir „Atrask“ suteikia galimybę duomenis parsisiųsti net iki 10 Mb/s greičiu, o naujasis planas „Atrask“ itin patrauklus ir maža kaina – tik 1 Lt per mėnesį, bei liberaliomis paslaugos naudojimosi sąlygomis – nereikia pasirašyti jokių ilgalaikių sutarčių.

Per dvejus metus AB Lietuvos radijo ir televizijos centras planuoja pastatyti 530 4G ryšio WiMAX bazinių stočių, kurios užtikrins galimybę 2010-ųjų pabaigoje 4G internetu MEZON nevaržomai naudotis 93 proc. miestiečių ir apie 60 proc. visų šalies gyventojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: