„Eldes EPIR“ apie įsilaužimą informuos SMS žinute ir skambučiu  (0)

Nestandartinės elektroninės įrangos gamintoja „Eldes“ pristato specialią informacinę apsaugos sistemą, kuri leis savininkams mobiliuoju telefonu sužinoti apie tai, kas vyksta jų tuščiuose namuose. „Eldes EPIR“ nuo šiandien galima įsigyti „Omnitel“ salonuose, sistema veikia „Omnitel“ mobiliojo ryšio tinkle.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši rinkos naujovė jau buvo pristatyta policijos atstovams, kurie ją palankiai įvertino.

„Artėjant vasarai, namų apsauga tampa labai aktuali. „Eldes EPIR“ ypač aktuali žmonėms, kurie negali pasisamdyti apsaugos kompanijos ir iki šiol galėdavo pasitikėti tik kaimynais. Naudodamiesi naująja apsaugos sistema, jie apie įsibrovėlį sužinos laiku ir spės iškviesti policiją,“ – sakė UAB „Eldes“ direktorius Rolandas Dranseika.

„Eldes EPIR“ automatiškai informuoja savininką SMS žinute ir skambučiu, jei kas nors įsibrauna į saugomas patalpas. Apsaugos sistema veikia judesio jutiklio ir GSM modulio pagrindu. Patalpoje kam nors sujudėjus, reikiamam asmeniui mobiliuoju ryšiu iš karto perduodamas signalas, ir jis gali nelaukdamas iškviesti policiją. Išvykus į tolimą kelionę, sistemą galima nustatyti taip, kad signalą gautų kitas asmuo, pavyzdžiui, giminaitis ar kaimynas.

Be to, „Eldes EPIR“ yra garso funkcija, kuri leidžia apsaugos sistemos vartotojui per mobilųjį telefoną pasiklausyti, kas vyksta saugomose patalpose.

„Eldes EPIR“ galima naudoti ir nuomojamuose namuose, nes jį paprasta įrengti – tereikia įdėti SIM kortelę ir įjunti įrenginį į elektros tinklą.

Išbandyti naująja apsaugos sistemą galima ir „BaltTechnika 2009“ parodoje, vyksiančioje gegužės 19-21 dienomis „Litexpo“ parodų ir konferencijų centre Vilniuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: