Svetainių kūrėjai “Zone Zoom” plečia savo veiklą  (3)

Interneto svetainių kūrėjai Zone Zoom plečia savo veiklą ir atsižvelgdama į rinkos situaciją pristato Svetainesverslui.lt prekinį ženklą ir siūlo naują paslaugą – šabloninių svetainių su turinio valdymo sistema adaptaciją verslo įmonėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši paslauga yra nebrangi ir atliekama per 1 savaitę, taip patenkindama taupančių laiką ir pinigus įmonių poreikius. Užsakovas už optimalią kainą, vieną tūkstantį litų, įsigyja pilnavertę, puikiai funkcionuojančią, šiuolaikišką interneto svetainę su turinio valdymo sistema. Šiuo metu tai ypač naudinga veiklą pradedančioms kompanijoms, kai neįmanomos didelės investicijos, bet vis tiek norisi gerų rezultatų.

Paslaugą sudaro:

  • šiuolaikiškas dizainas (užsakovas išsirenka iš svetainių dizainų kolekcijos)
  • turinio valdymo sistema ir mokymai ja naudotis
  • svetainės patalpinimas virtualiame serveryje 1 metams nemokamai (+ el. pašto dėžutės)

Svetainesverslui.lt prekinio ženklo kūrejai siūlo skirtingų svetainės dizainų kolekciją bei įprastai svetainei sumodeliuotą, lengvai suprantamą turinio valdymo sistemą. Užsakovams tereikia išsirinkti patinkantį dizainą ir jis per vieną savaitę adaptuojamas verslui, t.y. įkeliamas įmonės logotipas, pritaikomas svetainės teminis paveikslėlis ar nuotrauka, sudedami pradiniai tekstai ir grafinė informacija, svetainė optimizuojama Google paieškos sistemoje. Taip pat vienerius metus nemokamai svetainė patalpinama virtualiame serveryje ir suteikiamos el. pašto dėžutės.

Jeigu iki šiol sprendimą užsisakyti tokio tipo svetainę stabdė priežastis, jog šabloninės svetainės suvienodina įmones, dabar galime paneigti šį mitą. Išsirinktą įmonės dizaino variantą vystome iki galutinio produkto pasinaudodami juo tik kaip svetainės karkasu, todėl kiekvieną kartą svetainė tampa unikali, savito stiliaus, o užsakovas iš anksto žino, ko gali tikėtis. Tikrai netenka baimintis, jog virtualioje erdvėje atsiras dar viena tokia pat svetainė.

Apie įmonę

Zone Zoom – dvejus metus sėkmingai veikianti interneto projektų kompanija, kuri siūlo unikalias idėjas ir šiuolaikiškus sprendimus interneto tinklalapiams. Įmonė turi patirties kuriant tiek nesudėtingas reprezentatyvias svetaines su turinio valdymo sistemomis, tiek stambių internetinių portalų ir web aplikacijų projektus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: