„Biuro pasaulis“ per krizę atranda naujus vandenis  (0)

Raštinės ir biuro reikmenis visoje Lietuvoje pristatanti UAB „Biuro pasaulis“ neria į naujos veiklos vandenis. Įmonė bendram projektui sujungė dešimtį buitinės technikos pardavėjų ir jų bei savo prekes sudėjo į e. parduotuvės lentynas. Joje Lietuvos įmonės ir fiziniai asmenys konkurencingomis kainomis gali įsigyti buitinės ir biuro technikos, elektronikos, kompiuterijos prekių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į šią parduotuvę galima patekti iš svetainės www.biuropasaulis.lt arba surinkus interneto adresus www.kompiuterijospasaulis.lt, www.tvpasaulis.lt. Pasak Artūro Tumino, „Biuro pasaulio“ generalinio direktoriaus, imtis e. prekybos buitine ir biuro technika paskatino sunkmečiu pasitaikiusi galimybė lengviau prisivilioti gerų specialistų ir įžvalga, kad ši sritis yra itin perspektyvi.

„Visiems dabar nėra lengva, todėl nusprendėme ne sėdėti vietoje, o imtis naujos veiklos. Tam dabar pats palankiausias metas. „Biuro pasaulis“ daugiausia aptarnauja verslo sektorių, tačiau aiškiai suvokiame, kad bendrovė – tai pirmiausia joje dirbantys žmonės. Todėl šio projekto idėja – įmonių darbuotojams ar tiesiog fiziniams asmenims pasiūlyti įsigyti daugelio gamintojų technikos patraukliomis kainomis. Sujungėme dešimtis pardavėjų sandėlių į bendrą sistemą, įkūrėme su šiuo projektu dirbančių specialistų skyrių ir papildėme „Biuro pasaulį“ dar viena veiklos sritimi. Pirmaisiais rezultatais esame patenkinti ir tikimės, kad ateityje projektas įgaus dar didesnį pagreitį. Pirmosiomis savaitėmis e. parduotuvėje www.kompiuterijospasaulis.lt netikėtai daugiausia pirkta televizorių ir kompiuterių komponentų“, – sako A.Tuminas.

Pasak jo vienas didžiausių šios e. parduotuvės pranašumų – net 60000 skirtingų pavadinimų prekių, kurios jau fiziškai yra pardavėjų sandėliuose. Žinia, kad daugelis internetu prekiaujančių bendrovių savo sandėliuose Lietuvoje turi tik labai nedidelę dalį prekių. Dėl to kenčia aptarnavimo kokybė – klientai lieka nepatenkinti laukdami prekių savaitėmis ar net mėnesiais. Tuo tarpu „Biuro pasaulis“ e. parduotuvėje įsigytas prekes pristato jau kitą darbo dieną arba panorėjęs pirkėjas nusipirktą daiktą gali pasiimti iš sandėlio pats. Anot bendrovės vadovo, internetu apsiperkantiems žmonėms taip pat labai svarbu yra įmonės patikimumas. „Biuro pasaulis“ Lietuvoje veikia 15 m. , priklauso Skandinavijos šalyse biuro reikmenimis prekiaujančių bendrovių aljansui „Nordic Office“, kuris jungia giminingas įmones Danijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Suomijoje, Estijoje ir Latvijoje. Šiuo metu „Biuro pasaulis“ turi daugiau kaip 4000 nuolatinių klientų: šalies įmonių ir organizacijų.

„Biuro pasaulis“ internetu ir prekybos centruose, kurie įsikūrę Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, taip pat prekiauja biuro ir raštinės reikmenimis. 2008 m. bendrovės apyvarta augo 5% ir sudarė 11,3 mln. Lt, 2007 m. – 10,8 mln. Lt, 2006 m. – 8,8 mln. Lt, 2005 m. – 6,6 mln. Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: