Kaspersky Lab. pristato Kaspersky Mobile Security 8.0 – integruotą sprendimą išmaniųjų telefonų apsaugai  (3)

Naujoji Kaspersky Mobile Security 8.0 (KMS) versija yra nepralenkiama pagal naudojamas moderniausias technologijas, užtikrinančias precedento neturintį apsaugos lygį, skirtas apsaugoti nuo įvairių grėsmių išmaniųjų telefonų vartotojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, su SMS-Find funkcija galite rasti tikslią prarasto išmaniojo telefono vietą (įrenginiams kurie palaiko GPS). Išsiuntus SMS su slaptažodžiu į prarastą prietaisą, vartotojas gauna nuorodą į Google Maps ", kur bus nurodytos tikslios prarasto įrenginio koordinatės.

Kaspersky Mobile Security 8.0 Anti-Vagis („Anti-theft“) modulis leidžia įrenginio savininkui dingusį arba prarastą telefoną nuotoliniu būdu užblokuoti arba sunaikinti visą įrenginio atmintį tiesiog siunčiant SMS su kodiniu žodžiu į savo numerį.

Jeigu iš prarasto ar pavogto telefono pašalinama SIM kortelė, Kaspersky Mobile Security 8.0 SIM-stebėtojas („SIM-Watch“) modulis siunčia slaptą žinutę telefono savininkui su nauju įrenginio telefono numeriu. Ši funkcija garantuoja, kad įrenginio savininkas galės blokuoti įrenginį arba sunaikinti jame esančius duomenis nepriklausomai nuo susiklosčiusiu aplinkybių. Be to, teisėsaugos institucijos gali panaudoti šią informaciją tam, kad surasti prarastą įrenginį ir grąžinti jį teisėtam savininkui.

Suteikite Jūsų telefone esančiai informacijai papildomą saugumo lygį. Kaspersky Mobile Security 8.0 suteikią saugų katalogą Jūsų išmaniajame telefone kurio turinys yra nuolat užkoduotas ir prieinamas tik įvedus vartotojo slaptažodį. Kai įvedamas slaptažodis aplankas lieka atviras, užtikrinant patogų naudojimąsi ten esančia informacija, kol KMS aptinka prastovą ir uždaro aplanką.

Tėvų kontrolės komponentas - nauja Kaspersky Mobile Security 8.0 funkcija - leidžia tėvams apriboti žinučių siuntimą ir gavimą vaiko telefone (pvz.: padidinto tarifo numeriai, suaugusiųjų turinio paslaugos ir t.t,). SMS-Find funkcija taip pat leidžia tėvams nustatyti vaiko buvimo vietą, jeigu jų išmanusis telefonas turi GPS.

Kaspersky Mobile Security 8.0 taip pat turi patobulintą „Anti-spam“ modulį. Šiukšlių filtras ne tik blokuoja nepageidaujamas žinutes, bet ir skambučius, tuo apsaugodamas vartotojus nuo sukčių ir nepageidaujamos reklamos. Naujoji Kaspersky Mobile Security 8.0 versija gali veikti „whitelist“ režimu (priimti skambučius ir žinutes tik iš nurodytų kontaktų) arba „blacklist“ režimu (priimti skambučius ir žinutes iš visų numerių, išskyrus tuos, kurie yra sąraše).

Antivirusinis skanavimas yra geriausias iš savo pobūdžio. Be automatinio visų įeinančių ir išeinančių objektų skanavimo, jis taip pat gali vykdyti viso prietaiso skanavimą „pagal pareikalavimą“. Visi kenksmingi objektai gali būti pašalinti arba laikomi karantine. Reguliarūs atnaujinimai gaunami per įvairius kanalus, įskaitant ir sinchronizavimą su kompiuteriu, užtikrina, kad naujų kenkėjiškų programų aptikimas ir neutralizavimas būtų veiksmingas.

Kaspersky Mobile Security 8.0 produkte integruota ugniasienė taip pat užkerta kelią programišių atakoms ir mobiliems užkratams, kurie plinta per Bluetooth ir Wi-Fi jungtis.

Naujas Kaspersky Lab. produktas skirtas apsaugoti išmaniuosius telefonus buvo sukurtas atsižvelgiant į visus suderinamumo reikalavimus taikomus darbui su Symbian OS 9.1, 9.2, 9.3 ir Windows Mobile 5.0, 6.0, 6.1 operacinėmis sistemomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: