Lietuviai tobulins pasaulinį „Sony Ericsson” mobiliųjų programų portalą  (0)

Lietuvių sukurtas ir valdomas mobiliojo turinio portalas „GetJar“ bendradarbiaus su pasauliniu mobiliųjų telefonų gamintoju „Sony Ericsson“. „GetJar“ portale esantys daugiau nei 45 tūkst. nemokamų mobiliųjų programų ir žaidimų taps prieinami „Sony Ericsson“ vartotojams per jos plėtojamą programų parduotuvę „PlayNow arena“. Joje taip pat bus įdiegta lietuvių sukurta platforma, per kurią programų kūrėjai galės patogiai talpinti naujai sukuriamą turinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GetJar“ turi ilgametę patirtį ir yra įrodę savo galimybes teikti kokybišką mobilųjį turinį plačiam vartotojų ratui“, - sakė Christopheris Davidas, „Sony Ericsson“ Bendradarbiavimo su kūrėjais ir partneriais padalinio vadovas. „Partnerystė su „GetJar“ leis mums plėsti kokybiškų programų pasiūlą per mūsų mobiliojo turinio ir pramogų erdvę „PlayNow arena“.

Iš Lietuvoje 2005 metais įkurto ir greitai didžiausiu tapusio nepriklausomo mobiliųjų programų portalo „GetJar“ kasdiena vartotojai iš daugiau nei 200 valstybių įvykdo 1 mln. parsisiuntimų. Čia yra registruota apie 200 tūkst. programų kūrėjų ir milijonus kartų parsisiųstos populiariausių programų kūrėjų, tokių kaip „Google“, „Facebook“, „YouTube“, „Nimbuzz“, „eBuddy“ ir kitų, programos. Visai neseniai didžiausia pasaulyje ne pelno siekianti verslininkų organizacija „TiE”, rinkdama 50 geriausių pastarųjų metų naujų kompanijų, pripažino „GetJar“ karščiausia 2009 metų naujiena.

„Bet kuri mobiliųjų programų parduotuvė, siekianti tapti sėkminga, jau nuo pirmos atsidarymo dienos privalo turėti platformą, kuri pajėgtų aptarnauti daug vartotojų ir būtų turtinga siūlomu mobiliuoju turiniu, kuris tiktų skirtingiems mobiliųjų telefonų modeliams“, - sakė „GetJar“ įkūrėjas ir vadovas Ilja Laurs. „Mūsų siekis padaryti mobiliąsias programas prieinamas visiems sutapo su „Sony Ericsson“ vizija“.

„GetJar“ yra sukūrusi atvirą ir nemokamą erdvę mobiliojo turinio kūrėjams bei vartotojams. Portalo programų kataloge yra programų, tinkančių įvairioms mobiliųjų telefonų naudojamos platformoms, tokioms kaip „Java“, „Symbian“, „Windows Mobile“, „iPhone“, „Palm“ ar „BlackBerry“. „GetJar“ sukurta „mobilioji ekosistema“ siūlo vartotojams nemokamą prieigą prie programų, o kūrėjams – greitai, nemokamai ir lengvai pasiekiamą plačią programų rinką.

Apie „GetJar“

„GetJar“ yra didžiausias pasaulyje nepriklausomas mobiliųjų programų portalas, iš kurio vartotojai programų yra parsisiuntė daugiau nei 450 mln. kartų. Portale yra per 45 tūkst. programų visiems pagrindiniams mobiliesiems įrenginiams ir platformoms. Iš šio „lobyno“ programas siunčiasi vartotojai iš daugiau nei 200 skirtingų šalių.

Į „GetJar“ yra investavęs pasaulinis rizikos kapitalo fondas „Accel Partners“, kompanija turi biurus Didžiojoje Britanijoje, Silicio slėnyje ir Lietuvoje. Daugiau informacijos ieškokite www.getjar.com, o kompanijos naujienas galite sekti per „Twitter“ – paskyra „GetJar“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)