Diplomų teikimo iškilmės Vilniaus universitete  (0)

Vilniaus universitete prasideda diplomų teikimo iškilmės. Jos tęsis iki šio mėnesio pabaigos, kai VU studijų metų pabaigą vainikuos „Finis semestri“ šventė. Šiais metais VU studentams bus įteikta daugiau nei 5 tūkst. aukštojo mokslo diplomų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 12 d. (penktadienį) pirmieji diplomų įteikimo džiugesį pajus VU Matematikos ir informatikos magistrantai. Jų laukia išskirtinė diplomų įteikimo šventė, per kurią po VU Šv. Jonų bažnyčios skliautais koncertuos vyrų choras „Lunds Studentsångare“ iš Lundo miesto. Šis choras yra vienas iš seniausių Švedijoje. VU yra pasirašęs bendradarbiavimo sutartį su Lundo universitetu ir palaiko glaudžius partnerystės ryšius.

Tą pačią dieną diplomai taip pat bus įteikti Užsienio kalbų instituto ir Komunikacijos fakulteto magistrantūros studijų studentams.

Šiais metais 430 metų jubiliejų mininti aukštoji mokykla absolventų diplomų viršelius papuošė jubiliejinių skaičių simboliu. Atminimui bus įteikti lipdukai su užrašu „VU – mano universitetas“. Ši simbolinė dovana studijas baigusiuosius kvies nepamiršti universiteto ir įsilieti į VU alumnų judėjimą. Visus absolventus sveikins VU aukščiausios valdžios atstovai, fakultetų dekanai, dėstytojai ir svečiai.

Vilniaus universitetas per pastarąjį dešimtmetį yra išleidęs per 41 tūkstantį absolventų.

Daugiau informacijos apie diplomų teikimo iškilmes galite rasti šiuo adresu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: