„Samsung” pristato LED technologijos televizorius pasaulio rinkoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Semtexas 2009-06-20 10:06
Jau pasenusi technologija, laukiam kol atpigs lazeriniai TV
gagu 2009-06-20 11:07
Na as asmeniškai pirmasyk apie LED telikus matau. Šeip nemanau, kad ne jau tokia pasenus technologija jeigu aplamai tokio tipo telikai skirti namų vartotojams pasirodė šiemet. Ir kaina nemaža. Ir manau gan sudėtinga technologija technologija, kad juos spausdint pradėtų plačiąjai visuomei prieinamus, teks ir palaukt kol ištobulės gamybos procesas. Teigi, greičiau, kad šviežia nei pasenus technologija. Reiks pabandyt užsukt i prekybcentrius pažiet kaip jie ten atroda Kaži gal tie telikai netur to LCD trukumo, kai vaizdo kokybė kinta dėl žiūrimo kampo Ech, pasiilgstu kartais CRT, to kai vaizdas kokybiškas bet kokiu kompu, kai keiti rezoliuciją ir nekinta kokybė
Smėlis 2009-06-20 14:45
tai ne LED televizoriai. čia nieko įpatingo nėra. paprastas LCD su LED apšvietimu. nešiojamų PC monitoriai (Dell Studio/XPS bei kitų gamintojų) jau senokai naudoja LED apšvietimą. nepasakyčiau, kad ten kažkas TOKIO. čia kalba neina apie OLED, kas taip pat nėra kažkokia naujiena.
gagu 2009-06-21 04:16
Na žodžiu apsišoviau Maniau, kad kiekviena atskira ląstelė šviečia su savo LED, pagalvojau "oho, sugebeja sutalpint LED i kiekviena lastele", pasiroda čia tik paprasčiausias apšvietimas Na suklaidino mane paprasčiausiai tas serijos pavadinims, labai jau komerciškai čia jie užvado. Čia visai neblogai kažkas aprasė apie nesamoningą Samsung serijos užvadinimą Pagal mane turetų vadintis panašiai "LCD-LED TV" P.S. SONY dar 2004m panašius monikus gamino.