LG pristatė naują, patobulintą „Viewty 2“ telefoną  (0)

„LG Electronics“ (LG), pasaulinė lyderė ir mobiliųjų komunikacijų technologijų novatorė, pristatė naują fotografuojantį „Viewty 2“ (LG-GC900) telefoną su išmaniuoju fotografavimo režimu („Intelligent Shot Mode“), kuris automatiškai analizuoja fotografavimo sąlygas ir nustato kamerą ir taip padeda lengvai padaryti puikias nuotraukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Viewty 2“ paveldėjo geriausias pirmojo „LG Viewty“ telefono, kurio buvo parduoda daugiau nei 6,5 mln. vienetų, savybes. Antroji „Viewty“ telefonų karta siūlo dar didesnį malonumą peržiūrint ir dalinantis nuotraukomis bei vaizdais, taip pat fotografuojant ir filmuojant su atnaujintomis funkcijomis bei išmaniuoju fotografavimo režimu. Telefone integruotas 8 mln. taškų raiškos vaizdo jutiklis su galimybe padidinti jautrumą iki ISO 1600, didesnės raiškos WVGA lietimui jautrus ekranas, pažangesnis vaizdų apdorojimo procesorius ir LG sukurta lengvai naudojama „S-Class“ vartotojo sąsaja.

„Viewty“ sugrįžo ir sugrįžo geresnis nei bet kada, su naujomis pažangiomis fotoaparato funkcijomis, kurios gali už jus pasirūpinti sudėtingais fotografavimo ar filmavimo nustatymais bei apdorojimu, – teigė „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdantysis direktorius dr. Skottas Ahnas. – „Viewty 2“ yra naujos kartos fotografuojančių LG telefonų atstovas ir, su savo inovatyvia, pažangia technologija, jis bus varomoji LG lyderystės rinkoje jėga.“

Išmanusis fotografavimo režimas ir pažangios fotoaparato funkcijos

LG keturiolikoje šalių, tarp jų – JAV, Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijoje, Brazilijoje, Rusijoje, Indijoje ir Kinijoje atliko vartotojų apklausas, kuriomis siekė išsiaiškinti, ką vartotojai norėtų matyti kitos – naujos kartos mobiliuosiuose įtaisuose. Ir vienas esminių atradimų buvo tai, kad vartotojų nuomone, dabartinių fototelefonų valdymas yra pernelyg sudėtingas.

LG inžinieriai šiai problemai išspręsti „Viewty 2“ telefone įdiegė išmaniojo fotografavimo režimą, kuris analizuoja fotografuojamą objektą, foną, apšvietimą ir palygina šiuos duomenis su 7 iš anksto sudarytais scenarijais, kad, kaskart paspaudus fotografavimo mygtuką, būtų užfiksuojamos tobulos nuotraukos.

Tokia funkcija, kurios dar retai diegiamos į aukštos klasės kompaktinius skaitmeninius fotoaparatus, pirmą kartą fototelefonų rinkoje panaudota „LG Viewty 2“ telefone. Ji netgi realiu laiku parodo, kaip yra analizuojama situacija kadre.

8 mln. taškų raiškos „Viewty 2“ telefone integruotu fotoaparatu užfiksuoti vaizdai yra ne tik puikiai tinkami pasidalinti internete, bet pakankamai ryškūs, kad juos būtų galima spausdinami ar kadruoti. Nustačius didžiausią jautrumą ISO 1600, situacijose, kuriose anksčiau būdavo pernelyg tamsu fotografuoti, galima fotografuoti netgi be blykstės. O su įmontuota diodine (LED) blykste, šiuo „Viewty 2“ fototelefonu galima drąsiau fotografuoti ir dar nepalankesnėmis sąlygomis.

„Viewty 2“ atsirado kelios naujos fotografavimo funkcijos, tarp jų – keleto veidų aptikimo („Multi-Face Detection“) ir filmavimo DVD kokybės D-1 formatu. Taip pat yra fotografavimo prisilietus („Touch Shot“), meninio („Art Shot“), kosmetinio („Beauty Shot“), panoraminio („Panorama Shot“) ir nepertraukiamo fotografavimo („Continuous Shot“) funkcijos.

„S-Class“ vartotojo sąsaja specialiai pritaikyta fotoaparato funkcijoms

„Viewty 2“ naudojama patogi 3D tipo „S-Class“ vartotojo sąsaja, pirmą kartą pasirodžiusi „LG Arena“ telefone kiek anksčiau šįmet. LG specialiai pritaikė „S-Class“ sąsają „Viewty 2“ fotografavimo funkcijoms, papildydama ją galimybėmis lengvai prisilietimais pakeisti fotografavimo režimus ir miniatiūrinių nufotografuotų vaizdų žiūrikliu. Tad norint peržiūrėti paskutines nufotografuotas nuotraukas, nereikia jų ieškoti galerijoje.

LG netgi palengvino nuotraukų mastelio keitimą – „Viewty 2“ telefono ekrane pakanka pirštu brūkštelėti apskritimą pagal laikrodžio rodyklę tam, kad būtų išdidinta nuotrauka. Norint sumažinti – pirštą tereikia braukti prieš laikrodžio rodyklę. Mastelio keitimas taip pat galimas ir suglaudžiant bei išskečiant pirštus – tam naudojama daugiataškio lietimo technologija.

„Viewty 2“ yra toks pat geras aparatas dalintis nuotraukomis, kaip ir jas fotografuoti. Jo plačiame, ryškiame 3 colių (7,62 cm) įstrižainės WVGA kokybės, 800x480 taškų raiškos ekrane puikiai matysis visos nuotraukų ir filmų detalės.

7,2 Mbps spartos HSDPA mobiliojo interneto technologija ir belaidis „Wi-Fi“ ryšys leidžia „Viewty 2“ telefonu įkelti vaizdus per internetą plačiajuosčio ryšio sparta. Pasinaudojant A-GPS vietos nustatymo moduliu ir nuotraukų geografinio žymėjimo funkcija galima susieti nuotraukas su vieta, kurioje jos buvo fotografuotos. Žiūrėdami nuotraukas, draugai galės surasti tikslią vietą, kurioje fotografavote.

Nuotraukas ir kitus duomenis galima išsaugoti „Viewty 2“ integruotoje 1,5 GB talpos atmintyje arba „MicroSD“ kortelėse, kurių talpa gali siekti iki 32 GB.

Kišenėje puikiai telpančio „Viewty 2“ storis yra tik 12,4 mm – tai ploniausias 8 mln. taškų raiškos fotoaparatas rinkoje.

„Su „Viewty“ telefonu mes visiškai pakeitėme žmonių požiūrį į fotografuojančius telefonus. Pirmą kartą jiems neteko taikstytis su vargana vaizdo kokybe norint mėgautis patogumu, kurį suteikia telefonas su integruotu fotoaparatu, – teigė dr. S.Ahnas. – Su „Viewty 2“ mes pakeisime suvokimą dar kartą. Ir tai nebus argumentai, kad telefone integruoto fotoaparato kokybė prilygsta kompaktiniam. Mes parodysime, kad išmanusis fototelefonas gali fotografuoti geriau ir lengviau nei atskiras kompaktinis fotoaparatas.“

„Viewty 2“ telefonu Baltijos šalyje bus pradėta prekiauti jau šį, birželio mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)