„Bitės“ salonuose pristatomas naujasis mobilusis kompiuteris „Nokia N97“  (0)

Nuo šios savaitės pradžios didžiuosiuose „Bitės“ salonuose jau galima išbandyti karščiausią pastarųjų mėnesių mobiliųjų technologijų rinkos naujieną – mobilųjį kompiuterį „Nokia N97“. Naujasis „Nokia“ įrenginys prekyboje pasirodys mėnesio pabaigoje, o nekantriausi technologijų mėgėjai gali jį iš anksto rezervuotis internetu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Neabejotinai visi mobiliųjų technologijų mėgėjai laukia naujausio „Nokia“ mobiliųjų įrenginių vėliavnešio pasirodymo. Džiaugiamės, galėdami suteikti nekantraujantiems naujų įspūdžių ir galimybę pirmiems pasinaudoti šiuo įrenginiu, atrasti jo išskirtines savybes“, – sakė Manju Kesani, „Bitės“ grupės generalinio direktoriaus pavaduotojas rinkodarai. Mobilusis kompiuteris „Nokia N97“ neveltui vadinamas šių metų mobiliųjų įrenginių vėliavnešiu – jame įdiegtos ir sumontuotos pažangiausios technologijos. „Nokia N97“ turi 3,5 colio įstrižainės lietimui jautrų ekraną, kurį nuslinkus atsidengia visaženklė QWERTY klaviatūra. „Svarbiausias „Nokia N97“ ypatumas – visiškai suasmenintas telefono darbalaukis, ant kurio galima sukelti įvairius valdiklius. Per šias programėles realiu laiku matomi naujausi draugų įrašai socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Twitter“ ar „MySpace“, naujai gaunami laiškai ar nuolat atsinaujinančios orų prognozės. Valdikliai leidžia tiesiogiai, be jokių paspaudimų matyti informaciją iš interneto“, – sakė Vytenis Koryzna, „Nokia Lietuva“ pardavimų vadovas.

„Nokia N97“ darbalaukyje pagal asmeninius poreikius dėliojami valdikliai (angl. widgets) – tik dalis naujovių mobiliajame kompiuteryje. Kartu su „Nokia N97” yra pristatoma „Ovi“ parduotuvė („Ovi Store“) – per ją vartotojai galės įsigyti ir papildyti savo „Nokia N97“ naujais valdikliais, mobiliosiomis programomis, žaidimais, vaizdo įrašais ir kitomis funkcijomis bei pramogomis. Šiame modelyje yra įdiegta „Carl Zeiss“ 5 megapikselių raiškos fotokamera su apšvietimo galimybe filmuojant. Kamera užfiksuotą nuotrauką galima vienu prilietimu patalpinti į savo profilį socialiniame tinkle arba nusiųsti vaizdo įrašą į vaizdo dalinimosi portalus, pvz. „YouTube“.

Mobiliajame kompiuteryje „Nokia N97“, kaip ir visuose „Nokia Nseries“ įrenginiuose, yra įdiegtas muzikos grotuvas. „Nokia N97“ turi net 32 gigabaitų atmintinę, kuri gali būti išplėsta iki 48 Gb. Į tokios talpos atmintį galima įrašyti tūkstančius dainų ar nuotraukų.

Mobilųjį kompiuterį „Nokia N97“ galima išbandyti bendrovės „Bitė“ didžiuosiuose salonuose Vilniuje, Kaune, Alytuje, Marijampolėje, Panevėžyje, Šiauliuose, Klaipėdoje ir Tauragėje. Be to, nuo kitos savaitės „Bitės“ interneto svetainėje užsiregistravę vartotojai pirmieji sužinos apie prekybos šiais mobiliaisiais kompiuteriais pradžią ir gaus specialų „Bitės“ pasiūlymą – planą duomenų perdavimui mobiliuoju internetu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)