Garų technologiją naudojanti skalbyklė palengvins buitį  (1)

„LG Electronics“ (LG), vienas didžiausių buitinės technikos gamintojų pasaulyje, pristato naują automatinę skalbimo mašiną F1402FDS6, drabužius skalbiančią naudojant unikalią garų technologiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Drabužių skalbimas naująja garų skalbimo mašina F1402FDS6 bus efektyvesnis nei skalbiant įprasta, vandenį naudojančia skalbykle. Kadangi garų molekulės yra mažesnės, išskiriančios didesnę temperatūrą ir aktyvesnės už vandens molekules, garai geriau išskalbia drabužius bei išvalo purvo dėmes. Be to, garai greičiau pasiekia aukštą temperatūrą, todėl pats skalbimas bus trumpesnis nei skalbiant vandeniu. Dėl trumpesnio skalbimo proceso sutaupysite daugiau energijos.

Karšti garai sunaikina jautrią kūno odą veikiančius dirgiklius, o specialus mašinos veikimo ciklas, kai skalbimo proceso metu vanduo dešimčiai minučių įšyla iki 60 laipsnių šilumos, padeda efektyviai pašalinti alergenus.

Tradicinėse skalbimo mašinose variklis yra išorinis – jis įmontuotas už būgno ir turi daug detalių, todėl smarkiai vibruoja ir kelia didelį triukšmą. Tačiau LG garų skalbimo mašina naudoja „Direct Drive™“ sistemą, t.y. variklis yra pritvirtintas prie centrinės skalbyklės dalies. Tai leidžia skalbimo mašinai veikti tyliau. Ergonomiškas F1402FDS6 skalbimo būgnas yra dviejų dydžių – didelis (8 kg) ir dar didesnis – 9 kg. Didesnis būgnas reiškia geresnę skalbimo kokybę – esant daugiau vietos drabužiai yra lygesni ir mažiau susipainioja.

Jei norite vilkėti tą pačią suknelę ar marškinius, kuriuos vilkėjote vakar, galite nesibaiminti dėl prakaito kvapo ar atsiradusių raukšlių. Pasinaudojus „Steam Refresh“ funkcija, galėsite greitai ir paprastai atnaujinti savo drabužį.

Skalbyklės priekyje esančiame skystųjų kristalų ekrane galima lengvai kontroliuoti skalbimo proceso funkcijas, kurių yra daugiau nei kitose panašios klasės skalbimo mašinose.


Apie „LG Electronics, Inc.“

„LG Electronics, Inc.“ (KSE: 066570.KS) yra pasaulinė lyderė technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungia laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, garso ir vaizdo prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra pasaulinis „Formulės 1“ partneris ir „Formulės 1“ technologijų partneris. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(0)
(14)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: