Antrasis „Prada“ telefono modelis, sukurtas LG — dar vienas šuolis mobiliųjų telefonų inovacijose  (2)

Pasaulinė mobiliųjų komunikacijų technologijų ir dizaino lyderė „LG Electronics“ (LG) ir „Prada Group“ pratęsė savo bendradarbiavimą ir pasiūlė naują „Prada“ mobiliojo telefono modelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beveik identiškas sėkmingam pirmajam modeliui, naujasis telefonas turi paslaptį – vienu sklandžiu judesiu iš po telefono ekrano išslenkančią itin ploną klaviatūrą. Naujasis LG „Prada“ telefonas yra lauktas originaliojo „Prada“ telefono įpėdinis. „Prada“ telefonas pateko į istoriją kaip pirmasis visiškai lietimu valdomas telefonas rinkoje. Turėdamas visas pažangiausių telefonų funkcijas, jis buvo ir estetikos pionierius ir greitai išsikovojo savo vietą rinkoje su daugiau nei 1 mln. dizainui neabejingų, reiklių vartotojų gretomis. Unikali visų ženklų (QWERTY) klaviatūra yra įmontuota naujame telefone ir sukurta taip, kad būtų patogi naudoti. Metalinis paviršius yra malonus liesti ir spausti mygtukus. Sidabrinė klaviatūra kartu su papildomais, ant ekrano esančiais skambinimo mygtukais suteikia naujų lytėjimo galimybių. Tarp kitų telefono funkcijų: 3G ryšio galimybė su vaizdo pokalbiais, 7,2 Mbps spartos HSDPA mobilusis duomenų perdavimas, HTML tinklalapių naršyklė, 5 mln. taškų raiškos fotoaparatas su „Schneider-Kreuznach“ sertifikuotais lęšiais ir „Wi-Fi“ belaidis ryšys.

Antrasis LG „Prada“ telefonas yra skirtas ne tik malonumui. Tai prabangaus dizaino aksesuaras, kuris gali varžytis su technologiškai pažangiausiais telefonais. Lietuvoje antruoju „Prada“ telefono modeliu prekiauja bendrovė „Omnitel“.

Apie LG Electronics, Inc

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) yra pasaulinis technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungi laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, audio ir video prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra Globalus Formulės 1 Partneris™ ir Formulės 1 Technologijų Partneris™. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt.

Apie „LG Electronics Mobile Communications Company“

„LG Electronics Mobile Communications Company“ (mobiliųjų komunikacijų padalinys) – pirmaujanti pasaulyje mobiliojo ryšio ir informacinių technologijų bendrovė. LG mobilieji telefonai užtikrina optimalią naudojimosi jais patirtį vartotojams visame pasaulyje, nes bendrovė siūlo pažangiausias technologijas ir  inovatyvius mobiliųjų telefonų  dizainus. LG siekia integruoti technologijas ir gamina vis daugiau mobiliųjų telefonų su integruotomis kompiuterių galimybėmis. LG ir toliau sieks pirmauti mobiliojo ryšio telefonų gamybos srityje, kuriant modernaus dizaino produkciją ir taikant sumaniąsias technologijas. Daugiau informacijos – www.lge.lt

Apie „Prada Group“

„Prada Group“ yra viena pirmaujančių pasaulio prabangos prekių gamintoja. Grupė naudoja „Prada“, „Miu Miu“, „Church‘s“ ir „Car Shoe“ prekės ženklus ir jais ženklina gaminamas aukštos kokybės rankines, odos gaminius ir aksesuarus, apavą, prêt-à-porter rūbus, akinius ir kvepalus. „Prada Group“ gaminiai yra parduodami 78 šalyse 211 tiesiogiai valdomose parduotuvėse ir kitose, išrinktose aukštos klasės prabangos prekėmis prekiaujančiose parduotuvėse. Grupei priklauso 16 gamyklų, 14 iš jų yra Italijoje ir dvi – Didžiojoje Britanijoje („Church‘s“ prekės ženklo produkcijai). Jos darbuotojų skaičius visame pasaulyje siekia 6900. Grupės pajamos 2007 metais pasiekė 1,7 mlrd. eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)