„LG Arena“ pelnė „iF“ komunikacijų dizaino apdovanojimą už savo „3D S-Class“ sąsają  (0)

Mobiliųjų komunikacijų pasaulinį lyderė ir technologijų novatorė „LG Electronics“ (LG) laimėjo 2009-ųjų „iF“ komunikacijų dizaino apdovanojimą už „3D S-Class“ vartotojo sąsają, kuri panaudota jos naujausiame telefone „LG Arena“ (LG-KM900). „LG Arena“ telefonas pelnė aukso medalį Gaminių sąsajų kategorijoje, į kurią patenka visi gaminiai su grafinėmis vartotojo sąsajomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„iF“ komunikacijų dizaino apdovanojimas teikiamas inovatyviems gaminiams, kuriuose sėkmingai suderinamas funkcionalumas su patogumu ir estetika. „iF“ aukso medalis suteikiamas geriausiems kiekvienos kategorijos gaminiams, kurie jau pelnė „iF“ dizaino apdovanojimus. Trisdešimt „iF“ aukso medalio laimėtojų šįmet buvo išrinkti iš 1368 gaminių. „LG Arena“ yra pirmasis gaminys, gavęs aukso medalį gaminių sąsajų kategorijoje. Tai nauja „iF“ komunikacijų dizaino apdovanojimų kategorija. Gautas apdovanojimas įrodo, kad „S-Class“ vartotojo sąsaja yra draugiška vartotojui ir pasižymi puikiu dizainu.

„Pelniusi šios prestižinės organizacijos pripažinimą, LG dar kartą įrodė savo dizaino kompetenciją ir inovacijas ne tik kuriant išvaizdą, bet ir vartotojo sąsają, - pažymėjo „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdantysis direktorius dr. Skottas Ahnas. – LG ir toliau pirmaus su gaminiais, kurie pagerina vartotojų gyvenimą.“

LG multimedijos telefonų flagmano – „Arena“ modelio per tris mėnesius nuo jo pasirodymo Europoje buvo parduota 500 tūkst. vienetų. Daug dėmesio pelnė LG sukurta „3D S-Class“ vartotojo sąsaja, kuri supaprastina valdymą ir multimedijos funkcijomis naudotis tampa daug paprasčiau. Pasitelkus 3D efektus ir perėjimus, virtualūs elementai atrodo ir elgiasi panašiai kaip realūs, fiziniai objektai. „S-Class“ sąsajos elgsena yra suprantama ir nuspėjama, todėl telefono valdymas tampa intuityvus ir įprasti prie jo reikia kur kas mažiau laiko.

„3D S-Class“ sąsają LG diegia į savo gaminamus aukštos klasės telefonus, tarp jų – „Viewty 2“ (LG-GC900), LG-GM730 ir LG-GD900 „Crystal“. Kiekvienas iš šių telefonų sukurtas taip, kad patenkintų skirtingus poreikius, o sąsaja atitinkamai priderinta, kad vartotojai galėtų išgauti iš savo telefono kuo daugiau galimybių.

 „Viewty 2“ naudoja „S-Class“ sąsają su modifikacijomis, kurios pritaikytos fotografuojančiam telefonui. Tai ir suprantamas daugiajutiklinis („multi-touch“) priartinimo, nutolinimo valdymas, vaizdo įrašų ir nuotraukų režimo perjungimas ir išmaniojo fotografavimo režimo („Intelligent Shot Mode“) indikatorius, kuris rodo, kaip telefonas analizuoja fotografuojamą kadrą.

LG-GM730 telefone įdiegta „S-Class“ sąsajos versija yra pritaikyta darbui su naujausia „Windows Mobile“ versija, supaprastinanti telefono valdymą, bet tuo pačiu leidžianti pasinaudoti visomis sudėtingomis funkcijomis. „S-Class“ pirmajame pasaulyje permatomame telefone – LGGD900 „Crystal“ reaguoja į komandas ir lietimui jautriame ekrane, ir jutikliniame „Crystal Touchpad“ valdymo laukelyje.

Siekdama suteikti žmonėms galimybę išbandyti „S-Class“ sąsają, LG pradėjo pasaulinę kampaniją, kurios metu vartotojai galės išbandyti „S-Class“ savo kompiuteriuose. Iš LG interneto svetainės jie gali atsisiųsti specialų valdiklį darbastaliui ir 3D ekrano užsklandą, taip pat pažaisti 3D žaidimus. LG valdiklis pademonstruos, kaip veikia sąsaja, ir bus galima išbandyti visą telefono funkcionalumą. Ekrano užsklanda demonstruoja „S-Class“ sąsajos kubinio elementų išdėstymo temą ir ją galima keisti. Be to, dalyvaujančių kampanijoje laukia daugybė įvairių prizų. Daugiau informacijos - http://sclassui.lgmobile.com svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: