„Nokia” mobiliųjų kompiuterių pirkėjai navigacija telefone naudosis nemokamai  (0)

Pasaulinė mobiliųjų telefonų gamintoja ir paslaugų kūrėja „Nokia“ atnaujino „Ovi Maps“ programinę įrangą, kuri turi patobulintas navigacijos telefone galimybes. Kompanija taip pat skelbia, kad nuo rudens Lietuvoje prekyboje pasirodysiantys nauji „Nokia Nseries“ ir „Nokia Eseries“ telefonai bus parduodami su navigacijos licencija visam laikui, kol bus naudojamas telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Su nauja „Ovi Maps“ versija vartotojai turės tobulą kelionių asistentą, nesvarbu, ar ieškos trumpiausio kelio pėsčiomis iki lankytino objekto, ar važiuos automobiliu. Jau rudenį naujų „Nokia Nseries“ ir „Nokia Eseries“ telefonų pirkėjai Lietuvoje gaus apmokėtą navigacijos licenciją, be jokių laiko apribojimų“, – sakė „Nokia Lietuva“ pardavimų vadovas Vytenis Koryzna.

Atnaujinta programa turės keletą naujų galimybių. Telefono ekrane vartotojas galės matyti erdvinius pastatų vaizdus, kurie padės greičiau susiorientuoti aplinkoje. „Ovi Maps“ programoje yra įrašyta trimačių pastatų iš 200 pasaulio miestų, tarp kurių yra ir Vilnius, o kiekvienas lankytinas objektas turi išsamius aprašymus, parengtus pagal pripažintų kelionių gidų „Lonely Planet“, „Michelin“ ir „Wcities“ informaciją.

Didelė naujovė – eilių asistentas (angl. lane assistance), kuris vairuotojams iš anksto patars, į kurią kelio juostą reikėtų persirikiuoti. Programa naudinga ir saugumo atžvilgiu – ji praneš vairuotojui, jeigu šis viršys kelyje leistiną greitį, perspės apie pakeliui įrengtus greičio radarus.  Su „Nokia“ navigacijos licencija vartotojai taip pat gaus kelionės pėsčiomis gidą, kuris padės nepasimesti miestų gatvėse ir skersgatviuose. Be šių funkcijų, „Ovi Maps“ vartotojas galės sužinoti artimiausių 24 valandų arba 5 dienų orų prognozes.

Interneto svetainėje www.maps.ovi.com „Nokia“ telefonų vartotojai gali iš anksto susiplanuoti savo kelionę, surasti konkrečias dominančias vietoves ar lankytinus objektus, išsaugoti juos žurnale, sužinoti, kokie orai lydės kelionės metu. Visą šią per portalą surastą informaciją vėliau galima sinchronizuoti su telefonu.

Lietuvos vartotojai naujausius žemėlapius į savo telefonus gali atsisiųsti iš lietuviško tinklalapio www.nokia.lt/navigacija. Jame  taip pat pateikiama naudinga informacija, kaip pasinaudoti įvairiomis „Ovi Maps“ programos galimybėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)