„Siemens“ mamografui – apdovanojimas už geriausią dizainą  (0)

„Siemens“ ir gaminių dizaino agentūros „designaffairs“ sukurta skaitmeninė mamografijos platforma „Mammomat Inspiration“ apdovanota „iF gaminio dizaino apdovanojimu 2009“ bei „red dot“ apdovanojimu už geriausią 2009 metų produkto dizainą. Medicininiame įrenginyje, skirtame ankstyvai krūties vėžio diagnozei, dera paprastas naudojimo principas, aukštas funkcionalumas bei unikalus dizainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Siemens“ Sveikatos apsaugos sektoriaus specialistų bei „designaffairs“ dizainerių sukurta mamografijos sistema „Mammomat Inspiration“ yra pirmoji turinti „MoodLight“ funkciją. „MoodLight“ LED lempa gali šviesti pacientei patinkančia spalva, taip sukurdama malonią, atpalaiduojančią atmosferą.

„iF Industrie Forum Design e. V.“ visame pasaulyje pripažįstamus apdovanojimus rengia kasmet nuo 1953-ųjų. Apdovanojami novatoriški produktai, pranokstantys kitus unikalia funkcionalumo, patogumo vartotojui ir estetikos kombinacija. „Siemens“ „Mammomat Inspiration“ laimėjo vieną iš „iF Design“ apdovanojimų medicinos ir sveikatos apsaugos kategorijoje. Į apdovanojimą pretendavo 2 808 produktai iš 39 šalių.

Daugiau kaip 11 000 pretendentų iš 61 šalies sulaukiantis „red dot“ dizaino apdovanojimas yra vienas svarbiausių visame pasaulyje. „red dot“ apdovanojimas pripažįstamas kaip itin kokybiško dizaino ženklas. Žymių dizainerių ir dizaino ekspertų žiuri nusprendė, jog „Mammomat Inspiration“ vertas vieno geidžiamiausių „red dot“ apdovanojimo gaminių dizaino kategorijoje.

Apie „Siemens“

Tarptautinė technologijų ir inovacijų kompanija „Siemens“ AG kuria ir diegia sprendimus energijos, pramonės, sveikatos priežiūros bei IT srityse. Finansiniais 2008 m. „Siemens“ pajamos iš tęstinės veiklos sudarė 77,327 mlrd. eurų, o grynasis pelnas – 5,866 mlrd. eurų. „Siemens“ įkurta 1847 m., jos pagrindiniai biurai yra Berlyne ir Miunchene (Vokietija). Kompanijos sprendimai žinomi daugiau nei 190 šalių. Kompanijoje dirba apie 430 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje įsteigtoje UAB „Siemens“ dirba daugiau nei 100 darbuotojų. Daugiau informacijos: www.siemens.com, www.siemens.lt.

Apie „Siemens“ Sveikatos apsaugos sektorių

Sveikatos apsaugos sektorius yra vienas didžiausių sveikatos apsaugos sprendimų tiekėjų pasaulyje. Kompanija išsiskiria kompetencija ir inovacijų gausa kuriant diagnostines ir terapines technologijas. „Siemens“ Sveikatos apsaugos sektorius yra pirmoji integruota sveikatos priežiūros kompanija, klientams siūlanti atvaizdų gavimo, laboratorinės diagnostikos, terapijos ir sveikatos apsaugos informacinių technologijų sprendimus bei konsultavimo ir technologijų priežiūros paslaugas. Kompanija veikia 130 šalių ir samdo daugiau kaip 49 tūkst. žmonių. Finansiniais 2008 metais  „Siemens“ Sveikatos apsaugos sektoriaus pardavimai buvo 11,17 mlrd. eurų, buvau gauti 11,78 mlrd. eurų vertės užsakymų ir 1,23 mlrd. eurų grupės pelnas. Daugiau informacijos: www.siemens.com/healthcare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: