„Penki kontinentai“ kompensuos padidėjusį PVM ir pasiūlys nemokamų paslaugų  (0)

Dėl didėjančio pridėtinės vertės mokesčio „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro teikiamos interneto prieigos, IP televizijos ir telefonijos paslaugos nebrangs. Be to, įmonė klientams pasiūlys galimybę už kai kurias paslaugas iš viso nemokėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sumažėjus gyventojų pajamoms, kad ir menkas paslaugų pabrangimas yra nepriimtinas. Dėl to, skirtingai nei kai kurie konkurentai, teikiamų paslaugų kainų nedidinsime“, – sako Jurgita Guobytė, „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro Komercijos skyriaus vadovė. Jos teigimu, privatiems klientams didesnį PVM įmonė kompensuos savo sąskaita. Verslo klientams nustatomos bazinės paslaugų kainos be šio mokesčio, taigi jiems už paslaugas teks mokėti kiek didesnę sumą.

„Beje, nuo rugsėjo klientams siūlome dalyvauti akcijoje „Atsivesk draugą – naršyk nemokamai“. Šios akcijos dalyviai už kiekvieną naują atvestą klientą dvi savaites interneto prieigos paslaugomis galės naudotis nemokamai“, – sako J. Guobytė.

„Skynet“ – pirmasis šviesolaidinis internetas Lietuvoje, pradėtas diegti dar 1998 m. Pati moderniausia tinklo įranga leidžia teikti ne tik interneto, bet ir interaktyviosios IP televizijos „Penki TV“, taip pat IP telefonijos „Skytel“ paslaugas. Šiuo metu „Penkių kontinentų“ Komunikacijų centro teikiamomis paslaugomis naudojasi per 130 tūkst. privačių ir verslo klientų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: