Laikas keistis: „Samsung“ pristato ypač plonų nešiojamųjų kompiuterių seriją su 9 valandas* veikiančia baterija ir dvigubo branduolio efektyvumu  (0)

Samsung Electronics”, pirmaujanti buitinės elektronikos gamintoja ir pasaulinis informacinių technologijų lyderis, šiandien pristatė naujos X serijos ypač lengvus nešiojamus kompiuterius X120, X420 ir X520, kuriuose įdiegtos moderniausios savybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

X serijoje naudojamas naujausias ypač plonas “Intel” mobilusis procesorius su dvigubu branduoliu, taip pat, šioje klasėje ilgiausią darbo laiką - iki 9 valandų* - užtikrinanti 6 skyrių baterija. Nors ir labai audringa jūsų diena, bet kuriuo momentu galite išvykti ir viską atlikti. Visuose „Samsung X” serijos nešiojamuose kompiuteriuose naudojamas ypač plonas “slimline” korpusas, kurio aukštis beveik nesiskiria nuo 1 euro monetos. Kadangi X serijos modeliai tokie lengvi (X420 sveris tik 1.76 kg, X520 - 2.09 kg ir X120 - tik 1.36 kg), tikriausiai net nejusite jų šalia savęs. Tai reiškia, kas nueisite kilometrą daugiau ir vienos dienos laike sutalpinsite daugiau. Patvirtinant ilgalaikę „Samsung” reputaciją kuriant pirmaujantį dizaino stilių, X serijos elegantiškieji vieno taško stiliaus modeliai įkūnija aukščiausio lygio gyvenimo būdą – norėsite būti visur matomi su šiomis mados ikonomis. Tai - minimalistinis korpusas, kuriame dera subtili blizgi apdaila ir elegantiškos reljefiškos sidabro-chromo spalvos briaunos. Pirkėjas gali rinktis vieną iš trijų korpuso spalvų: perlamutrinę juodą, perlamutrinę baltą ir titano sidabrinę.

Elegantiškas stilius nereiškia, kad X serijos modeliai negali kelionėje kautis su kasdieniais smūgiais ir krestelėjimais. Įrenginiai atitinka griežčiausius kokybės reikalavimus. Tvirtas korpusas ir patikima konstrukcija užtikrina ypatingą atsparumą ir išskirtinį patikimumą, todėl X serijos kompiuteriai kelionėje puikiai atlaikys kasdienio gyvenimo negandas.   

Ryškūs, krištolo aiškumo vaizdą atkuriantys, įvairaus dydžio (15.6”, 14” ir 11.6”) X serijos LED ekranai visada neleis nuo jų atsitraukti. Patogus 16:9 formatas ir “High Definition (HD) raiška užtikrina kokybišką įvairaus HD turinio – filmų, žaidimų ir kt. – atkūrimą. Šie įrašai ekrane atrodys lygiai taip pat, kokie jie buvo sukurti, be iškraipymų, jūsų neerzins juodos juostos ekrane. Turėdami šiuos nešiojamus kompiuterius, kur bebūtumėte galėsite džiaugtis naujausiomis multimedijos pramogomis.

X serijos modeliuose įrengta HDMI sąsaja leidžia nešiojamą kompiuterį nesudėtingai sujungti su televizoriumi ir matyti filmus arba žaisti kompiuterinius žaidimus dideliame ekrane. Integruota interneto kamera leis “online” režimu bendrauti balsu ar žinutėmis. Įdiegta viskas, ko gali prireikti mobiliajam ryšiui ir keitimuisi informacija, įskaitant didelio greičio belaidį LAN ryšį, “Bluetooth 2.1” sistemą, tris USB 2.0 sąsajas ir “3-in-1” atminties kortelių skaitytuvą. Su kiekvienu moderniu įrenginiu lengvai apsikeisite nuotraukomis, filmais ir duomenimis. 

„Sukūrus naują ypač ploną nešiojamą kompiuterį „Samsung X520” praeityje lieka dienos, kai tekdavo rinktis tarp stiliaus ir funkcionalumo. Dabar viską galite turėti viename ypač stilingame įrenginyje, kurio kaina yra visiems prieinama," pasakė Seongwoo Nam, Vyresnysis viceprezidentas ir “Samsung Computer Systems” vadovas. „Ankstesniosios šio lygio mobiliųjų nešiojamų kompiuterių kartos modeliai kainavo daugiau nei 1300 eurų, tuo tarpu ypač plonų X serijos modelių kaina prasideda nuo 699 eurų."

„Samsung” modelius X520, X420 ir X120 bus galima įsigyti nuo rugsėjo mėn. pradžios daugelyje EMEA ir Azijos šalių.

SAVYBĖS:

Pasaulinio lygio mobilusis funkcionalumas

“Intel® Core™2 Duo” mobilusis procesorius – naujos kartos mobiliojo įrenginio procesorius su dvigubu branduoliu skirtas optimizuoti įrenginio darbą, užtikrinti laisvę ir lankstumą gyvenant, dirbant ir pramogaujant kelionėje. Įdiegtos naujos energijos taupymo priemonės prailgina baterijos darbo laiką. Užtikrinamas dar tobulesnis veikimas ir gebėjimas valdyti moderniausią programinę įrangą, įskaitant CAD įrankius ir 3D modeliavimą.

Genuine Microsoft Windows Vista® Home Premium

Iš anksto įdiegus “Vista Home Premium” programinę įrangą, X520 gali žymiai pagerinti jūsų asmeninio darbo produktyvumą! “Vista” leidžia patirti visas pramogų rūšis: nuo televizijos ir vaizdo žaidimų iki muzikos ir filmų. Taip, kaip jūs norite, ir kada norite. Naudojant paprastus ir intuityvius įrankius, dabar yra žymiai lengviau, greičiau, saugiau ir smagiau nei kada nors anksčiau surasti, naudoti, valdyti ir keistis informacija kompiuteryje arba internete. Dabar galima geriau ir patogiau susisiekti su šeimos nariais, draugais ir kolegomis naudojant elektroninį paštą, siunčiant balso ir vaizdo įrašus.

Ilgesnis baterijos darbo laikas

Būkite nepriklausomi su X serija ir prailgintu baterijos resursu. 6 skyrių baterija užtikrina 9 valandų* nenutrūkstamą darbą kelionėje visą dieną. Šis išskirtinis funkcionalumas tapo realybe įdiegus energiją taupantį LED ekraną, optimaliai veikiantį procesorių ir šioje klasėje geriausią “Samsung” konstrukciją. Kiekvieną akimirką galite išvykti ir viską atlikti.

* Baterijos resurso duomenys remiasi “BatteryMark” testų rezultatais ir gali keistis priklausomai nuo komplektacijos.

Tiesiog daug plonesnis

Ypač mobilus nešiojamas kompiuteris – svaro dydžio ar mažesnis nei 1 euras? Šis ypač plonas “slimline” nešiojamas kompiuteris yra tik 24 mm aukščio, t. y. panašaus dydžio kaip vieno euro moneta. Keliaujant X serijos įrenginiai lengvai telpa kiekviename krepšyje, dėkle ar lagamine.

Mažiau rūpesčių – daugiau rezultatų

X serijos nešiojamas kompiuteris toks lengvas, kad galite pamiršti apie jį! X420 sveria tik 1.76 kg (su 6 skyrių baterija), X520 – tik 2.09 kg (su 6 skyrių baterija), X120 – tik 1.36 kg (su 4 skyrių baterija). Ypač lengvo dizaino konstrukcija suteikia didžiausią įmanomą mobilumą. Tuo pačiu metu įdiegtas konkurencingas funkcionalumas užtikrins geriausią darbą kelionėje. Mažiau rūpesčių – daugiau rezultatų.

Stilius kelionėje

Ar dažnai galite būti stilingas su gaires brėžiančiu įrenginiu? Unikalus X serijos vieno taško stilius užtikrina su niekuo nepalyginamą dizainą ir aukščiausio lygio gyvenimo būdą. Įkvėptas jūros moliusko kiauto simetriškos formos, minimalistinis korpusas žavi patraukliu blizgios apdailos ir subtilių reljefinių sidabro-chromo briaunų deriniu. Pirkėjas gali rinktis vieną iš dviejų korpuso spalvų: perlamutrinę juodą arba perlamutrinę baltą. 

Matykite didesnį HD raiškos vaizdą

Nematant pilno vaizdo, didėja tikimybė praleisti svarbią detalę. X serijos 11.6", 14" ir 15.6" (29.5, 35.6 ir 39,6 cm) LED ekrane atkuriamas aiškus ir ryškus vaizdas. Patobulintas 16:9 formato ekranas suteikia galimybę matyti tiksliausiai atkuriamus didelės raiškos („High Definition” -HD) filmus ir žaidimus. Visada galėsite džiaugtis didesniu vaizdu, jūsų neerzins juodos juostos ekrane.

Šioje klasėje geriausia konstrukcija

Gyvenimas keliaujant gali būti ypač sunkus. X serijos nešiojamų kompiuterių griežtas ir ergonomiškas dizainas atitinka reikliausius kokybės standartus. Tvirtas korpusas užtikrina išskirtinį atsparumą ir didžiausią patikimumą. Kelionėje jis puikiai atlaikys kasdienius smūgius ir krestelėjimus. 

Paprastas ryšys

Jau nebereikia papildomų sąsajų norint pasiekti geriausią mobilumą. Visuose X serijos modeliuose įrengti trys USB 2.0 lizdai ir “3-in-1” atminties kortelių skaitytuvas leis nesudėtingai virtualiai į kitą modernų įrenginį perkelti nuotraukas, filmus ir duomenis. Naudojant HDMI sąsają, greitai prisijungiama prie televizoriaus.

Saugi darbo aplinka

Ekologija

„Samsung“ ypač ploni X serijos nešiojami tinklo kompiuteriai turi TCO* ir ECO sertifikatus. Šiems įrenginiams gaminti visiškai nenaudojamas gyvsidabris ir kitos kenksmingos medžiagos. Įdiegus ekraną su LED apšvietimu, naudojama žymiai mažiau elektros energijos. Taupaus LED ekrano, optimalaus procesoriaus ir geriausios „Samsung” konstrukcijos derinys – unikalus reiškinys.

Apdovanojimų vertas aptarnavimas

Visa tai paremta dvasios ramybe: jūsų tinklo kompiuterį saugo pirmaujantis „Samsung” garantinis aptarnavimas. Įvykus mažai tikėtinam atvejui, ir atsiradus nesklandumų su tinklo nešiojamu kompiuteriu, „Samsung” tarptautinės garantijos infrastruktūra pasirūpins greitai priimti, sutaisyti ir gražinti įrenginį savininkui. Turėsite kiek įmanoma mažiau rūpesčių ir kiek įmanoma greitai grįšite prie darbo.  

* ApieTCO sertifikaciją

TCO sertifikatas – tai trečiųjų šalių įvertinimas skiriamas kokybiškiems ICT gaminiams, kurie daro minimalią neigiamą įtaką aplinkai. Nuo 1992 m. TCO sertifikacijos programa reikšmingai įtakoja gerėjančią atkuriamo vaizdo kokybę, ekranų ir kompiuterių ergonomiką, tai pat mažinamas ICT įrenginių skleidžiamas elektromagnetinis laukas. Svarbi TCO sertifikato dalis yra energijos taupymas ir kenksmingų medžiagų naudojimo mažinimas. Kompiuterių vartotojai ir prekybininkai vertina TCO sertifikaciją, kaip privalumą renkantis gaminius, kurie atitinka saugios eksploatacijos lūkesčius. Tuo pačiu metu turi būti užtikrinamas pageidaujamas funkcionalumas. Daugiau informacijos: www.tcodevelopment.com.

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)