„Samsung“ pristato 11.6” HD raiškos nešiojamąjį kompiuterį N510 skirtą pramogoms kelionėje  (0)

“Samsung Electronics”, pirmaujanti buitinės elektronikos gamintoja ir pasaulinis informacinių technologijų lyderis, šiandien pristatė nešiojamą tinklo kompiuterį “Samsung N510”, kuris perdaro ypač mobilios kompiuterijos pasaulį sujungdamas didelės raiškos (“High Definition” - HD) pramogas ir išskirtinį mobilumą. Nuo šiol niekada nepraleisite net pačios smulkiausios detalės ir džiaugsitės didžiausiu mobilumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Modelyje N510 įrengtas 11.6" (29.5 cm) neblizgantis LED ekranas atkuria aiškų ir švarų vaizdą. Jo dydis - patogesnio 16:9 formato, todėl naujausius HD filmus ir žaidimus matysite tokius pat, kokie jie sukurti, ekranas užpildomas įvykiais be iškraipymų ir erzinančių juodų juostų. Kompaktiškas ir stilingas N510 turi įdiegtą specialiai sukurtą, puikiai veikiančią grafikos kortą NVIDIA ION LE. Vaizdas apdorojamas 10 kartų greičiau nei kituose nešiojamuose kompiuteriuose, filmai ir 3D žaidimai, kaip ir sporto varžybos, atkuriami tikroviškiau ir įspūdingiau, atrodo, kad skraidantys objektai ir 3D vaizdai tuoj išsiverš iš ekrano. Multimedijos turinio įspūdžiui sustiprinti, N510 turi integruotą SRS 2.1 kanalų garso sistemą ir 3 W stereofoninius garsiakalbius. Išgirsite tik tai, ką pageidaujate girdėti, “Sound Retrieval System” (SRS) sistema užtikrina sodresnį 3D garsą. Užtikrindamas puikias pramogas, tuo pačiu metu N510 taip pat turi įdiegtą nesudėtingą mobilųjį ryšį ir sąsajas. Modelyje N510 įrengti trys USB 2.0 lizdai, įskaitant vieną lizdą su funkcija įkrauti nešiojamus įrenginius, mobilųjį telefoną arba MP3 grotuvą, netgi tuo metu, kai kompiuteris yra išjungtas. Naudojant HDMI sąsają greitai prisijungiama prie televizoriaus, o “3-in-1” atminties kortelių skaitytuvas leis nesudėtingai perkelti duomenis.

N510 turi didelį liečiamą paviršių ir jautrią pilno dydžio klaviatūrą, kuri tekstų rinkimą pavers maloniu užsiėmimu, mažiau pavargs rankos, bus mažiau klaidų ir pagreitės suvedimas. Iki 7.0 valandų* resursą turinti veiksminga baterija susies jus su pasauliu panaudojant naujausias ryšių technologijas, įskaitant įdiegtą “Bluetooth 2.1”+EDR sistemą, belaidį LAN ryšį, 3G modemą (HSPA/WiMAX) ir “WiBRO” sistemą. Visur ir visada užtikrinama didelio greičio prieiga prie interneto ir jūsų duomenų.

Įrenginys turi vidinį mikrofoną, ausinių išvestį ir integruotą 1.3 mljn. taškų skaitmeninę vaizdo kamerą, kurioje dera stacionarios kameros raiška ir vaizdo kokybę, taip pat, galimybę ilgą laiką dideliu kadrų keitimosi dažniu filmuoti kaip su buitine vaizdo kamera. Dar niekada nebuvo taip paprasta susisiekti su draugais ir šeimos nariais naudojant “VoIP” telefonijos funkciją, vaizdo konferenciją ir žinutes.

„Samsung N510” – puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina patobulintą funkcionalumą ir patogumą, taip pat, taupantiems energiją ir pageidaujantiems kokybiškiausių pramogų kelionėje. Svarbiausia, kad didelės raiškos ekranas ir grafikos korta NVIDIA ION LE griauna įprastas nuostatas apie nešiojamų kompiuterių galimybes sukurti išskirtinės kokybės vaizdą,” – pasakė Seongwoo Nam, Vyresnysis viceprezidentas ir „Samsung Computer Systems” vadovas. „Samsung N510” bus galima įsigyti nuo rugsėjo mėn. pradžios. 

SAVYBĖS:

Intel® Atom™ procesorius

„Samsung N130” turi mažiausią ir efektyviausiai energiją naudojantį “Intel” procesorių “Intel® Atom™”, kuris yra specialiai sukurtas tam, kad užtikrintų puikų darbą internete  su nešiojamais tinklo ir “mini” kompiuteriais. Procesoriaus “Intel® Atom™” pagrindas – visiškai nauja struktūra, todėl procesorius padeda taupyti energiją ir prailginti baterijos eksploatavimo resursą. Tuo pačiu metu gerėja mobilusis funkcionalumas ir sistemos atsakomasis ryšys.  

Genuine Microsoft Windows® XP Home

„Windows XP Home Edition” yra papildytas multimedijos funkcijomis, todėl bus išnaudojamos visos tinklo kompiuterio galimybės. Sukurta specialiai darbui namuose, “Windows XP Home Edition” vartotojo pirštų galiukams suteikia visą skaitmeninio amžiaus patirtį. Nuo skaitmeninių nuotraukų, muzikos ir vaizdo įrašų iki namų tinklo kūrimo, “Windows XP Home Edition” lengvai perkels jus į skaitmeninį amžių.

Matykite didesnį HD raiškos vaizdą

Greitai judant, didėja tikimybė praleisti svarbią detalę. N510 įrengtas 11.6" (29,5 cm) LED ekranas pagamintas nenaudojant stiklo, atkuriamas aiškus ir ryškus vaizdas. Patobulintas 16:9 formato ekranas suteikia galimybę matyti tiksliausiai atkuriamus didelės raiškos („High Definition” -HD) filmus ir žaidimus. Visada galėsite džiaugtis didesniu vaizdu, jūsų neerzins juodos juostos ekrane. 

Išskirtinė vaizdo kokybė

Kompaktiška ir lengva N510 užtikrina išskirtinę vaizdo kokybę. Įdiegta NVIDIA ION LE vaizdo plokštė vaizdo informaciją apdoroja 10 kartų greičiau nei kiti nešiojami tinklo kompiuteriai. Filmai ir 3D žaidimai N510 ekrane yra ypač tikroviški ir detalūs, o 3D vaizdai tiesiog gali iššokti iš ekrano.

Nesudėtingas ryšys

Jau nebereikia papildomų sąsajų norint pasiekti geriausią mobilumą. Modelyje N510 įrengti trys USB 2.0 lizdai, įskaitant vieną lizdą su funkcija įkrauti nešiojamus įrenginius, mobilųjį telefoną arba MP3 grotuvą, netgi tuo metu, kai kompiuteris yra išjungtas. Naudojant HDMI sąsają greitai prisijungiama prie televizoriaus, o “3-in-1” atminties kortelių skaitytuvas leis nesudėtingai perkelti duomenis.

Maloniau naudoti

Kam prarasti brangų laiką taisant klaidas, kai N510 jautri pilno dydžio klaviatūra užtikrina malonų tekstų rinkimą. Ergonomiškas dizainas, optimalūs tarpai tarp klavišų ir didelis liečiamas plotas. Visa tai suteikia ypač patogų eksploatavimą, mažiau pavargsta rankos, mažiau daroma klaidų ir greitėja tekstų rinkimas.  

Ilgaamžė baterija

Būkite visada laisvas su prailgintu N510 baterijos resursu. Galimybė pasirinkti bateriją, nenutrūkstamas 7 valandų* eksploatavimas visą dieną. Išskirtinį veiksmingumą garantuoja energiją taupantis LED ekranas, optimalus procesorius ir šioje klasėje geriausia “Samsung”  konstrukcija. Jūs bet kada galite vykti bet kur ir viską padaryti. 

* Baterijos ilgaamžiškumas nustatytas pagal “BatteryMark” testų rezultatus ir skiriasi priklausomai nuo įrenginio komplektacijos. 

„Online“ režimas visur ir visada

Tyrinėkite pasaulį patogioje aplinkoje namuose naudodami N510 įdiegtą “Bluetooth 2.1”+EDR* sistemą, 10/100 LAN ryšį, 802.11bg/n pastovų arba 802.11bgn*, 3G modemas (HSPA/WiMAX)* ir WiBRO*. Užtikrinama didelio greičio prieiga prie interneto ir galimybė visada ir visur perduoti duomenis. Vidinis mikrofonas ir ausinių išvestis padės nesudėtingai naudoti “VoIP” telefono ryšį.

* Gamyklinė komplektacija.

Tikrasis garsas

Tai ko negirdite yra tiek pat svarbu, kaip ir ta informacija, kurią išklausėte. Atsisveikinkite su traškesiu ir trikdžiais ir džiaukitės N510 atkuriamu aiškiu, kokybišku, sodresniu 3D garsu, kurį užtikrina 3 W stereofoniniai garsiakalbiai ir „Sound Retrieval System” (SRS) sistemos efektai.

Visada būkite kartu

Vaizdas išsako tūkstančius žodžių, todėl niekada anksčiau nebuvo taip lengva susisiekti su draugais ir šeimos nariais, kaip naudojant N510 integruotą 1.3 mln. taškų skaitmeninę vaizdo kamerą. Naudojant vaizdo konferencijos ar gyvų žinučių funkcijas, įdiegta kamera užtikrina stacionarios kameros vaizdo raišką ir kokybę, taip pat, galimybę ilgą laiką dideliu kadrų keitimosi dažniu filmuoti kaip su buitine vaizdo kamera.

Ekologija

“Samsung N510” turi TCO* ir ECO sertifikatus. Šiam įrenginiui gaminti visiškai nenaudojamas gyvsidabris ir kitos kenksmingos medžiagos. Įdiegus ekraną su LED apšvietimu, naudojama žymiai mažiau elektros energijos. Taupaus LED ekrano, optimalaus procesoriaus ir geriausios “Samsung” konstrukcijos derinys – unikalus reiškinys. 

Apdovanojimų vertas aptarnavimas

Visa tai paremta dvasios ramybe: jūsų tinklo kompiuterį saugo pirmaujantis “Samsung” garantinis aptarnavimas. Įvykus mažai tikėtinam atvejui, ir atsiradus nesklandumų su tinklo nešiojamu kompiuteriu, “Samsung” tarptautinės garantijos infrastruktūra pasirūpins greitai priimti, sutaisyti ir gražinti įrenginį savininkui. Turėsite kiek įmanoma mažiau rūpesčių ir kiek įmanoma greitai grįšite prie darbo.  

* ApieTCO sertifikaciją

TCO sertifikatas – tai trečiųjų šalių įvertinimas skiriamas kokybiškiems ICT gaminiams, kurie daro minimalią neigiamą įtaką aplinkai. Nuo 1992 m. TCO sertifikacijos programa reikšmingai įtakoja gerėjančią atkuriamo vaizdo kokybę, ekranų ir kompiuterių ergonomiką, tai pat mažinamas ICT įrenginių skleidžiamas elektromagnetinis laukas. Svarbi TCO sertifikato dalis yra energijos taupymas ir kenksmingų medžiagų naudojimo mažinimas. Kompiuterių vartotojai ir prekybininkai vertina TCO sertifikaciją, kaip privalumą renkantis gaminius, kurie atitinka saugios eksploatacijos lūkesčius. Tuo pačiu metu turi būti užtikrinamas pageidaujamas funkcionalumas. Daugiau informacijos: www.tcodevelopment.com.

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)