Geriausias dizainas ir mobilumas už prieinamą kainą  (0)

„Samsung Electronics”, pirmaujanti buitinės elektronikos gamintoja ir pasaulinis informacinių technologijų lyderis, šiandien pranešė apie nešiojamojo tinklinio kompiuterio “Samsung N130” pristatymą. Šis ypač galingas įrenginys papildo „Samsung” tinklinių nešiojamų kompiuterių N seriją. Tai ypač lengvas, stilingas ir funkcionalus kompiuteris, kuris įrodo, kad nedidelė kaina gali sąlygoti didelę vertę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors kainuoja nedaug, N130 turi įdiegtas išskirtines „Samsung” technologijas, kurios užtikrina puikią kokybę, dizainą ir funkcionalumą. Visapusiškai testuotas kokybės atžvilgiu, tvirtas korpusas užtikrina puikų atsparumą ir išskirtinį patikimumą, o neįprastas paviršius suteikia papildomo patogumo ir produktyvumo eksploatuojant. Puiki išorė ir modelio N130 savo klasėje geriausias dizainas padės dar daugiau padaryti kelionės metu. Aukštos kokybės komponentai ir medžiagos, kurie panaudoti gaminant kompaktišką ir elegantišką korpusą, puikiai dera su unikaliomis spalvomis (juoda, balta, jūros žydra ir persikinė-rožinė) ir jausmingumu stilingumu. Ypač funkcionalus N130 tuo pačiu metu yra lengviausias įrenginys savo klasėje, sveria tik 1.26 kg, todėl užtikrinamas išskirtinis mobilusis patogus eksploatavimas. Svarbi N130 savybė - 10.1" (25,7 cm) LED ekranas pagamintas nenaudojant stiklo, ir atkuriantis aiškius ir ryškius vaizdus. Ekranas neatspindi šviesos saulėtoje aplinkoje, patogesnis ekrano formatas, ir mažesnės energijos sąnaudos užtikrina geriausią mobilumą. N130 energiją taupiai naudojantis ekranas yra ypač patogus, kartu su savo klasėje pirmaujančia “Samsung” kokybiška konstrukcija užtikrina puikų eksploatavimą. Įkrauta baterija užtikrina iki 7.5 valandos* nenutrūkstamą veikimą, todėl bet kuriuo metu galite bet kur vykti ir viską padaryti eigoje. Modelyje N130 įdiegta eilė pažangių ryšio technologijų, įskaitant 802.11bg/n pastovų* arba 802.11bgn* belaidį LAN ryšį ir įrengtą 3G modemą (HSPA/WiMAX/WiBRO)*, kurie suteikia didelio greičio prieigą prie interneto ir galimybę visada ir visur perduoti duomenis. Taip pat, įrengti mikrofonas ir ausinių išvestis, todėl bus galima nesudėtingai naudoti “VoIP” telefono ryšį.

Įrengtos trys USB 2.0 sąsajos ir “3-in-1” atminties kortelių skaitytuvas, leis N130 vartotojui patogiai keistis duomenimis. Informacija ir nuotraukos, muzikos įrašai ir filmai iš modernios kameros, periferinio ar garso-vaizdo įrenginio perkeliami ypač greitai ir paprastai.  

„Jei pageidaujate vertingo tinklinio nešiojamo kompiuterio, nesuklysite pasirinkę “Samsung N130” – kurdami šį įrenginį, taupėme tik svorio sąskaita. Stilingas ir elegantiškas dizainas, įdiegta eilė puikių ryšio ir duomenų perdavimo technologijų. N130 turi viską, ko gali prireikti keliaujant, o jo kaina yra prieinama,” – pasakė Seongwoo Nam, “Samsung Computer Systems” Vyresnysis viceprezidentas ir vadovas. „Samsung N130” bus galima įsigyti nuo rugsėjo mėn. pradžios.

SAVYBĖS:

Intel® Atom™ procesorius

“Samsung N130” turi mažiausią ir efektyviausiai energiją naudojantį “Intel” procesorių “Intel® Atom™”, kuris yra specialiai sukurtas tam, kad užtikrintų puikų darbą internete  su nešiojamais tinklo ir “mini” kompiuteriais. Procesoriaus “Intel® Atom™” pagrindas – visiškai nauja struktūra, todėl procesorius padeda taupyti energiją ir prailginti baterijos eksploatavimo resursą. Tuo pačiu metu gerėja mobilusis funkcionalumas ir sistemos atsakomasis ryšys.  

Genuine Microsoft Windows® XP Home

“Windows XP Home Edition” yra papildytas multimedijos funkcijomis, todėl bus išnaudojamos visos tinklo kompiuterio galimybės. Sukurta specialiai darbui namuose, “Windows XP Home Edition” vartotojo pirštų galiukams suteikia visą skaitmeninio amžiaus patirtį. Nuo skaitmeninių nuotraukų, muzikos ir vaizdo įrašų iki namų tinklo kūrimo, “Windows XP Home Edition” lengvai jus perkels į skaitmeninį amžių.

Taupote pinigus – ilgiau išlaikote vertę

Maža kaina gali reikšti didelę vertę. N130 yra prieinamos kainos, tačiau suteikia puikios kokybės dizaino įspūdį ir puikų funkcionalumą įdiegus išskirtines “Samsung” technologijas. Kruopšti surinkimo kokybės kontrolė ir įžvalgiai parinkti priedai, galimybė juos keisti – visa tai užtikrina išskirtinai ilgalaikę vertę.

Puikus dizainas

Savo klasėje geriausias N130 dizainas suteikia galimybę dar daugiau padaryti kelionėje, ir, tuo pačiu metu, tapti “Samsung” “šeimos” nariu. Puikią išorę ir kompaktišką ir elegantišką korpusą dar labiau išryškina unikalios apdailos spalvos (juoda, balta, jūros žydra ir persikinė-rožinė) ir jausmingas stilingumas; aukščiausia komponentų ir medžiagų kokybė. Puikios savijautos technologija!

Mažiau rūpesčių – daugiau rezultatų

Būkite atidus: N130 toks lengvas, kad galite pamiršti apie jį! Lengviausias savo klasėje, sveriantis tik 1.26 kg*, N130 ir jo ypač lengvo dizaino korpusas suteikia didžiausią įmanomą mobilumą. Tuo pačiu metu įdiegtas konkurencingas funkcionalumas užtikrins geriausią darbą kelionėje. Mažiau rūpesčių – daugiau rezultatų.  

* Su 6 skyrių baterija

Aiškus vaizdas kelionėje

Nematant pilno vaizdo, didėja tikimybė praleisti svarbią detalę. N130 įrengtas 10.1" (25,7 cm) LED ekranas pagamintas nenaudojant stiklo, atkuriamas aiškus ir ryškus vaizdas. Ekranas neatspindi šviesos saulėtoje aplinkoje, todėl turėsite galimybę matyti tiksliausiai atkuriamus didelės raiškos filmus ir kitokį vaizdo turinį. Mažesnės energijos sąnaudos užtikrina geriausią mobilumą.  

Ilgaamžė baterija

Būkite visada laisvas su prailgintu N130 baterijos resursu. Nenutrūkstamas 7.5 valandos* eksploatavimas visą dieną. Išskirtinį veiksmingumą garantuoja energiją taupantis LED ekranas, optimalus procesorius ir šioje klasėje geriausia “Samsung”  konstrukcija. Jūs bet kada galite vykti bet kur ir viską padaryti.  

* Baterijos ilgaamžiškumas nustatytas pagal “BatteryMark” testų rezultatus ir skiriasi priklausomai nuo įrenginio komplektacijos. 

“Online” režimas visur ir visada

Tyrinėkite pasaulį patogioje aplinkoje namuose naudodami 802.11bg/n pastovų* arba 802.11bgn* belaidį LAN ryšį ir įrengtą 3G modemą (HSPA/WiMAX/WiBRO)*. Užtikrinama didelio greičio prieiga prie interneto ir galimybė visada ir visur perduoti duomenis. Vidinis mikrofonas ir ausinių išvestis padės nesudėtingai naudoti “VoIP” telefono ryšį.

* Gamyklinė komplektacija.

Nesudėtingas ryšys

Jau nebereikia papildomų sąsajų norint pasiekti geriausią mobilumą. N130 turi tris USB 2.0 lizdus ir “3-in-1” atminties kortelių skaitytuvą, todėl labai lengva virtualiu būdu perkelti nuotraukas, filmus ir duomenis į arba iš modernios kameros, periferinio arba garso-vaizdo įrenginio. 

Ekologija

“Samsung N130” turi TCO* ir ECO sertifikatus. Šiam įrenginiui gaminti visiškai nenaudojamas gyvsidabris ir kitos kenksmingos medžiagos. Įdiegus ekraną su LED apšvietimu, naudojama žymiai mažiau elektros energijos. Taupaus LED ekrano, optimalaus procesoriaus ir geriausios “Samsung” konstrukcijos derinys – unikalus reiškinys. 

Apdovanojimų vertas aptarnavimas

Visa tai paremta dvasios ramybe: jūsų tinklo kompiuterį saugo pirmaujantis “Samsung” garantinis aptarnavimas. Įvykus mažai tikėtinam atvejui, ir atsiradus nesklandumų su tinklo nešiojamu kompiuteriu, “Samsung” tarptautinės garantijos infrastruktūra pasirūpins greitai priimti, sutaisyti ir gražinti įrenginį savininkui. Turėsite kiek įmanoma mažiau rūpesčių ir kiek įmanoma greitai grįšite prie darbo.  

* Apie TCO sertifikaciją

TCO sertifikatas – tai trečiųjų šalių įvertinimas skiriamas kokybiškiems ICT gaminiams, kurie daro minimalią neigiamą įtaką aplinkai. Nuo 1992 m. TCO sertifikacijos programa reikšmingai įtakoja gerėjančią atkuriamo vaizdo kokybę, ekranų ir kompiuterių ergonomiką, tai pat mažinamas ICT įrenginių skleidžiamas elektromagnetinis laukas. Svarbi TCO sertifikato dalis yra energijos taupymas ir kenksmingų medžiagų naudojimo mažinimas. Kompiuterių vartotojai ir prekybininkai vertina TCO sertifikaciją, kaip privalumą renkantis gaminius, kurie atitinka saugios eksploatacijos lūkesčius. Tuo pačiu metu turi būti užtikrinamas pageidaujamas funkcionalumas. Daugiau informacijos: www.tcodevelopment.com.

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)