„Samsung“ veržiasi į montuojamų maisto ruošimo įrenginių rinką  (0)

„Samsung Electronics Co., Ltd.“, pasaulinis buitinės elektronikos lyderis, plečia namų apyvokos reikmenų asortimentą išleisdamas naują balduose montuojamų maisto ruošimo įrenginių seriją. Naują seriją sudaro „TwinCook“ orkaitė; greito gaminimo kompaktiška orkaitė; orkaitė su garo funkcija; keraminė, dujų ir indukcinė viryklė; mikrobangų krosnelė; indaplovė ir gartraukiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdamas geriausiai tenkinti vartotojų lūkesčius, „Samsung“ sukūrė šiuos gaminius po to, kai ištyrė, kaip vartotojai leidžia savo laiką virtuvėje gamindami maistą. Naujosios montuojamų virtuvės įrenginių serijos modeliai taupo elektros energiją, užtikrina greitą sveiko maisto ruošimą, kadangi įdiegta eilė technologinių inovacijų ir funkcijų. Visi šie privalumai puikiai dera su visapusišku dizainu ir aukščiausios kokybės apdaila, todėl įrenginiai puikiai prigis virtuvėje ir ją pavers patrauklia gyvenamąja erdve. 

Dvilypė maisto ruošimo technologija

„Samsung TwinCook“ technologija – svarbiausia išskirtinė naujųjų „Samsung“ orkaičių savybė, kuriai suteikiami įvairūs dizaino variantai, įrenginys puikiai tenkina kulinarinius ir estetinius lūkesčius. „TwinCook“ orkaitės erdvės suskirstymo ir konvekcijos funkcija suteikia galimybę vienu metu orkaitėje gaminti skirtingus patiekalus su skirtinga temperatūra. Tokiu būdu trumpėja maisto ruošos laikas. Prireikus paruošti nedidelį patiekalą, vartotojas gali naudoti pusę orkaitės erdvės, ir gardžiuotis puikios kokybės namuose gamintu maistu tuo pačiu metu sutaupant 25 procentus elektros energijos, palyginus su įprastos konstrukcijos orkaite. TWIN maisto ruošos orkaitės taupo ne tik erdvę, bet ir aplinkos resursus.

Dėka TWIN maisto ruošos technologijos, „Samsung TWIN“ orkaitės buvo aukštai įvertintos IDEA 2009 dizaino konkurse ir apdovanotos Aukso medaliu.

Valymas garu

Kita svarbi „Samsung“ orkaičių savybė - valymo garu sistema. Ši nauja sveiko ir ekologiško valymo sistema nenaudoja jokių cheminių ir dezinfekuojančių medžiagų. Tereikia 25 minučių ir jūsų orkaitė pati efektyviai išvalys visus nešvarumus ir suodžius.  

45 cm pločio orkaitė su garo funkcija

„Samsung“ taip pat išleido savo pirmąją 45 cm pločio orkaitę su maisto gaminimo, naudojant garą, funkcija, kuri užtikrina puikius rezultatus per ypač trumpą laiką. Vienbalsiai pripažįstama, kad garas yra geriausias maisto ruošos būdas, kai siekiama išsaugoti maistingas medžiagas ir vitaminus ir sumažinti druskos ir riebalų kiekį. „Samsung“ 30 litrų garo orkaitės vidaus paviršius dengtas glazūruojančia medžiaga, užtikrinamas šaldytų produktų atšildymas garu, konvekcijos ir grilio funkcijos. 

Greito gaminimo orkaitė

Kitame inovaciniame „Samsung“ gaminyje, greito gaminimo orkaitėje, įdiegti keli šilumos šaltiniai: dviguba konvekcija, apatinis ir viršutinis grilis, mikrobangos. Dviguba konvekcija - tai „Samsung“ patentuota technologija leidžianti maistą ruošti keturis kartus greičiau nei naudojant įprastas orkaites. Turint „Samsung“ greito gaminimo orkaitę maisto galima pagaminti pilną virtuvę per mažiau nei 30 minučių!

„AnyDish Induction“ viryklė

Kompanija taip pat pristato naują indukcinių viryklių seriją, kurios priešakyje yra inovacinė viryklė „AnyDish Induction“. „AnyDish“ veikia greičiau nei dujinė viryklė ir yra tokia pat patogi kaip elektrinė viryklė. Kitas papildomas privalumas – ypatingas energijos taupumas, kadangi kaitinamas tik tiesioginį kontaktą su keptuve turintis paviršiaus plotas. „AnyDish“ viryklė leidžia be apribojimų naudoti erdvę (įprastos viryklės vartotojui riboja erdvę tam tikru plotu), todėl vienu metu įmanoma ruošti kelis patiekalus.

Kiekvienas, daug laiko virtuvėje praleidžiantis, vartotojas žino, kiek svarbi yra erdvė ir optimalus viryklės darbas. Įdiegus „AnyDish“ funkciją, kiekvienas puodas ar keptuvė, nepriklausomai nuo dydžio ir formos, gali būti naudojamas individualiai arba vienu metu su kitais. Sukuriama patogiausia ir saugiausia maisto ruošos aplinka virtuvėje.

„Samsung“ kompanijai tai yra geriausia iš kada nors sukurtų montuojamų maisto ruošos įrenginių serijų. Išleidęs šią seriją gamintojas užėmė pirmaujančias pozicijas vystant technologijas.  „Samsung“ ir toliau tobulins jau sukurtas technologijas, taip pat, tirs naujas inovacijų galimybes namų apyvokos reikmenų pramonėje. Kompanija planuoja stiprinti dizaino stiliaus atpažįstamumą įvairiose montuojamų gaminių grupėse. Nuo sekančių metų bus stiprinamas indaplovių kūrimas ir gamyba.    

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: