„Samsung Electronics“ demonstruoja inovacinį ekraną IFA parodoje  (0)

„Samsung Electronics Co. Ltd.“ pristatys savo unikalias ekranų technologijas demonstruodamas LED monitorių – didelio formato ekraną, taip pat vaizdo projektorių ir skaitmeninių fotonuotraukų rėmelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai įvyks IFA parodoje Berlyne, Vokietijoje, šešias dienas, pradedant rugsėjo 4-ąja ir baigiant trečiadienį, rugsėjo 9-ąją.  Šioje parodoje „Samsung Electronics“ pristatys tris naujus gaminius, įskaitant elektroninę demonstracinę lentą, verslo klasės projektorių ir skaitmeninių fotonuotraukų rėmelį. Ploną ekologiškai saugų LED monitorių papildo naujas dizaino stilius. Kompanija planuoja ir toliau stiprinti savo pirmaujančias pozicijas Europos rinkoje naudodama IFA parodos teikiamas galimybes. „Samsung Electronics“ džiaugiasi per paskutiniuosius 4 metus užimama vieta Nr.1 Europos rinkoje. Tai pavyko pasiekti diegiant patrauklų dizainą ir inovacines technologijas.

XL2370 – ypač plonas ekologiškas LED monitorius

XL2370 – tai monitorius, kuriame LED technologija panaudota taip pat, kaip ir televizoriuose, be to, įdiegtas „Touch of Color“ (ToC) dizaino stilius. Netgi tarp „Samsung Electronics“ „premium“ klasės gaminių šis įrenginys išsiskiria aukščiausia kokybe. Monitoriaus korpuso storis – tik 19 mm (ploniausios korpuso dalies storis).

Šis įrenginys užtikrina ypač greitą 2 ms kristalų reakcijos laiką ir „mega“ dinaminį kontrastą – 5 000 000:1. Įrenginyje puikiai dera geros ekologinės savybės ir aukštas funkcionalumas. Vartotojai plačiame, 16:9 formato monitoriaus ekrane mato ypač tikrovišką ir realistišką „Full-HD“ raiškos atkuriamą vaizdą.

Skirtingai nuo kitų šiuolaikinių monitorių, kuriuose kaip šviesos šaltinis naudojamos CCFL technologijos lempos, XL2370 yra visiškai ekologiškai saugus, kadangi jį gaminant nenaudojamos jokios kenksmingos medžiagos, įskaitant ir gyvsidabrį. Įrenginį galima panaudoti perdirbti į antrines žaliavas, kadangi apdailai nenaudojami aplinkai kenksmingi purškiami dažai. „Samsung“ ir toliau diegia vis daugiau saugių elementų: pakuotėse vietoje polistirolo naudojami popieriaus intarpai. 

Kadangi LED diodai naudojami kaip šviesos šaltinis, elektros energijos sąnaudos sumažėjo iki 33% palyginus su įprastais monitoriais, todėl per dieną vidutiniškai sutaupoma 120 W (skaičiuojant, kad gaminys per parą naudojamas 8 valandas ir 16 valandų yra „laukimo“ režime).

Pirmą kartą pasaulyje pristatytas liepos mėnesį, XL2370 patyrė daug dėmesio iš tų pažangių vartotojų, kurie labiausiai vertina aukštos klasės gaminius ir išskirtinį dizainą, pusės. Tikimasi, kad XL2370 dar labiau sustiprins „Samsung Electronics“ monitorių prekės ženklo įvaizdį.

650TS – visapusiškas elektroninio demonstracinio įrenginio sprendimas 

Modelyje 650TS įdiegtas didelės raiškos 65 colių (165 cm) LCD ekranas. Vientiso dizaino įrenginyje suderintos ekrano, kompiuterio, jutiklinio valdymo ir garsiakalbio funkcijos, todėl šį aparatą nesudėtinga montuoti ribotų matmenų erdvėje.     

Elektroninės demonstracinės lentos programinės įrangos įdiegimas ir ekraniniame meniu patalpintos valdymo sistemos ikonos padės lengvai suprasti visas įrenginio funkcijas netgi vartotojui, kuris nėra įgudęs naudoti programinės įrangos. Ikonos išdėstytos tokia tvarka, kad vartotojo dėmesys pirmiausia krypsta į šias dažniausiai naudojamas funkcijas: piešimas, žymeklis, linijų brėžimas ir trynimo funkcija. Tokiu būdu užtikrinamas patogus ir nesudėtingas eksploatavimas. 

Modelyje 650TS taip pat įdiegta funkcija „Contents Library“ (turinio biblioteka), kuri vartotojui sudaro galimybę ekrane matyti įvairų turinį nepasirenkant kitų langų. Vartotojas pasirenka ne tik pagrindines klipo ir temos funkcijas, bet ir gali susigrąžinti   reikalingą vaizdą, nuotrauką, filmą ir biuro bylą naudodamas „Contents Library“. Vartotojas gali rašyti ant demonstracinės lentos ir redaguoti sugrąžintą turinį. Vartotojas gali lengvai surasti reikalingą informaciją, kadangi yra galimybė 650TS prijungti prie interneto. Palaikoma interneto kameros funkcija, paskaitų įrašymas realiajame laike ir atkūrimas.  

Naudojant funkciją „Classroom Management“, galima valdyti ir kontroliuoti studento mokymosi vietą auditorijoje, kadangi mokymosi vietos ir demonstracinė lenta yra susieti elektroniniame tinkle. Naudojant transliavimo funkciją, mokomoji informacija vienu metu siunčiama į visas mokymosi vietas. Be to, mokymosi vietų ekranai gali siųsti informaciją į elektroninę demonstracinę lentą, todėl sukuriama efektyvi mokymosi sistema. 

650TS – tai inovacinis visapusiškas unikalus „Samsung“ sukurtas sprendimas, kuris prisidės prie modernios mokymo aplinkos diegimo švietimo ir privačiose įstaigose. 

800P ir 1000P – „premium“ klasės „crystal“ dizaino stiliaus skaitmeninis LED fotonuotraukų rėmelis

IFA parodoje „Samsung Electronics“ pristatys modelius 800P ir 1000P – skaitmeninius fotonuotraukų rėmelius. Šiuos „premium“ klasės „crystal“ dizaino skaitmeninius fotonuotraukų rėmelius planuojama pradėti pardavinėti lapkričio mėnesį.

Šis naujo dizaino gaminys turi daugiau pažangių savybių nei dabartiniai modeliai. Pirmiausia, unikalus žavingas dizainas. Žiūrint iš šono, 800P ir 1000P kontūrai primena gulbę. 

Korpusas ir jo stovas pagaminti naudojant pažangias įskverbimo ir liejimo technologijas. Aukščiausios klasės įvaizdis ir aptaki forma dar labiau sustiprina šių gaminių galimybes tapti vidaus interjero puošmena. 

LED plokštės įrengimas sumažino elektros energijos sąnaudas ir padidino energetinį efektyvumą, todėl prailgintas gaminio eksploatavimo resursas. Tai ekologiškai saugūs įrenginiai, kurių konstrukcijoje nėra fluorescentinių medžiagų, švino ir gyvsidabrio. 

Dar daugiau, 800P ir 1000P palaiko „Bluetooth 2.0“ ryšį, todėl vartotojas gali iš mobiliojo telefono į rėmelį išsiųsti įvairius vaizdus. Vartotojas taip pat gali atkurti muzikos ir vaizdo įrašus naudodamas ausines su „Bluetooth“ technologija.

P serijos modeliai – tai pirmieji „Samsung“ skaitmeniniai fotonuotraukų rėmeliai  su nuotoliniu valdymu, kuris vartotojui suteikia galimybę spustelėjus mygtuką pasirinkti vieną iš režimų – „slide show“ (skaidrių peržiūra), muzika, nuotraukos ir laikrodis. Naudojant kitų modelių įrenginius, vartotojas turi spausti mygtukus esančius ant rėmelio šono. 800P ir 1000P apsaugo nuo tokių sunkumų ir suteikia dar daugiau komforto su skaitmeniniu fotonuotraukų rėmeliu  . 

Įdiegta 2 GB atmintis – dar vienas P serijos modelių teikiamas privalumas. Vartotojas gali išsaugoti daugiau nei šešis tūkstančius 300 tūkst. 300Kb spalvų nuotraukų, todėl skaitmeniniame fotonuotraukų rėmelyje galėsite laikyti didelį kiekį žavingų akimirkų. 

Nuotraukomis galima žavėtis daug patogesnėje aplinkoje, kadangi šiuose rėmeliuose įdiegta automatinė įjungimo/išjungimo funkcija, nesudėtingas valdymas ir patogūs ir visapusiški skaidrių režimai. Įrenginius galima efektyviai naudoti ne tik kaip skaitmeninius fotonuotraukų rėmelius, kadangi įdiegta „multi“ laikrodžio funkcija, kuri leidžia ekrane matyti laiką kartu su nuotrauka, taip pat, laiką matyti kartu su kalendoriumi. 

Tikimasi, kad P serija sukels evoliuciją skaitmeninių fotonuotraukų rėmelių dizaine ir funkcijose. 800P patrauks tų Europos vartotojų dėmesį, kuriems svarbūs subtilūs elementai ir išskirtiniai gaminiai. 

M255 – ypač lengvas vaizdo projektorius skirtas verslui ir biurui

M255 vaizdą atkuria su 2500 ANSI liumenų ryškumu, triukšmo lygis - tik 30 dB, todėl šis įrenginys puikiai tinka verslo poreikiams. Kompaktiško dizaino, blizgus baltas korpusas griauna nusistovėjusią nuomonę apie įprastą pilką ir nepatrauklių duomenų vaizdo projektorių. Tai pasiekta įdiegus naujausias įrangos projektavimo tendencijas ir įvedant patrauklaus dizaino įrenginį į biuro aplinką.  

Unikaliausia M255 savybė – gebėjimas atkurti PDF, „PowerPoint“, „Word“ ir „Excel“ formatų bylas, jų papildomai nekonvertuojant į įprastą formatą, o tiesiog, nenaudojant kompiuterio, prisijungiama prie vaizdo projektoriaus USB sąsajos. Vartotojas gali per pusę sekundės pasirinkti reikalingą dokumentą naudodamas nuotolinį pultą.

Be to, tinkle sujungus M255 ir kompiuterį vartotojas gauna galimybę vienu pagrindiniu kompiuteriu valdyti kelis vaizdo projektorius. Vartotojas gali nuotoliniu valdymu įjungti ir išjungti projektorių, keisti garso lygį ir pasirinkti signalo įėjimą. Įdiegta funkcija naudojant kompiuterį sužinoti ir valdyti informaciją apie tai, kiek valandų eksploatuojama vaizdo projektoriaus lempa, ir koks yra ventiliatoriaus darbo režimas. Šiuos privalumus, kuriuos užtikrina M255, kompanijos ir švietimo įstaigos gali efektyviai pritaikyti savo veikloje. 

Šį įrenginį galima efektyviai naudoti ne tik verslo aplinkoje, bet ir pramogose, kadangi M255 turi integruotą garsiakalbį ir eilę įvairių įėjimų ir išėjimų: HDMI, „D-Sub“, kompozicinį ir RS-232C.

Prekyboje M255 pasirodys gruodžio mėnesį visame pasaulyje, įskaitant Europą. Laukiama, kad šis patikimas, patogus, puikias charakteristikas turintis nešiojamas vaizdo projektorius dar labiau sustiprins „Samsung Electronics“ pozicijas projektorių, kurie tiekiami švietimo ir verslo institucijoms, rinkoje. 

„Samsung Electronics“ monitoriai pirmauja rinkoje, kadangi kompanija greitai reaguoja į pasaulines tendencijas - ekologijos faktorius, modernų dizainą ir inovacines technologijas. IFA parodoje „Samsung“ visam pasauliui paskelbs apie „Samsung“ monitoriuose įdiegtas technologijas ir dizainą. Ir toliau bus stiprinamos pasaulinėje rinkoje užimamos lyderių pozicijos,“ - pasakė JY Lew, „Samsung Electronics“ Vizualinių ekranų padalinio viceprezidentas. .

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: