„Samsung“ pristato naują konvekcinių mikrobangų krosnelių seriją "Guiding Light"  (0)

„Samsung Electronics Co., Ltd.“, pasaulinis buitinės elektronikos lyderis, džiaugiasi, galėdamas pranešti apie naują daugiafunkcių konvekcinių mikrobangų krosnelių seriją Guiding LightTM. Ši technologija įdiegta valdymo sistemoje ir padeda vartotojui pasirinkti įvairius nustatymus, įskaitant maisto gaminimo laiką ir naudojamą galią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiu būdu šias mikrobangų krosneles labai patogu naudoti ir gauti patikimus rezultatus, užtikrinama aukšta kokybė, maistas paruošiamas tinkamai, greitai ir nesudėtingai. Puikias maisto ruošimo galimybes, nesudėtingą ekploatavimą ir funkcionalumą liudija kompanijai „Samsung“ skirtas „German StiWa“ tyrimų apdovanojimas.

Įdiegus įvairias maisto ruošimo funkcijas, įskaitant grilį ir kepimą, naujoji serija meta iššūkius ir praplečia tradicinių mikrobangų krosnelių paskirtį. Tokie naudojimo ir funkcionalumo pakeitimai yra įmanomi, kadangi vartotojui nekyla vargo pasirinkti nustatymus, gaunami geriausi rezultatai. 

"Guiding Light" mikrobangų krosnelės yra puikiai pritaikytos tiems vartotojams, kurie pageidauja sveiko maisto namuose ir palaiko greitai besikeičiantį gyvenimo būdą. Įdiegus pažangiausias mikrobangų technologijas, „Samsung“ naujoji trilypė šilumos paskirstymo sistema didina šilumos, atšildymo ir maisto ruošimo funkcionalumą, užtikrinami greiti ir prognozuojami rezultatai.

"Guiding Light" mikrobangų krosnelės taip pat turi eilę inovacinių maisto ruošimo metodų ir priedų, įskaitant lėkštę traškiam maistui, kuri leidžia vartotojui greitai ir lengvai pasigaminti rusvus ir traškius patiekalus – picas ir greitą maistą. Kita speciali savybė turinti palengvinti vartotojo gyvenimą – keraminis emaliuotas krosnelės vidinis paviršius. Šį, visiškai įbrėžimams atsparų, paviršių lengva valyti, jis apsaugo nuo bakterijų plitimo, krosnelę reikia rečiau valyti ir visą laiką palaikoma gaivi ir švari išvaizda. 

Visos šios savybės ir daugelis kitų įdiegtos vartotojui skirtoje "Guiding LightT" krosnelėje, kurią puošia mėlynos spalvos apšvietimas ir didelis ekranas. Šiam dizaino stiliui skirtas prestižinis tarptautinis apdovanojimas „Good Design Award“. Susipažinus su visomis įdiegtomis technologijomis, toks įvertinimas visiškai nestebina.

Kitos savybės:

-    Traškaus maisto gaminimas (papildomai): Idealiai tinka gaminti traškią picą ir pyragą

-    Higieniškas valymas garu

-    32 litrų talpa

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: