„Samsung“ pristato greitąjį interneto puslapių spausdinimą spustelėjus vieną mygtuką, naudojant 3 naujus MFP spausdintuvus  (0)

„Samsung Electronics“, pasaulyje pirmaujanti buitinės elektronikos ir informacinių technologijų kompanija, šiandien pranešė apie 3 naujų vienspalvių lazerinių daugiafunkcių spausdintuvų (MFP) pristatymą IFA parodoje Berlyne. Įrenginių paskirtis – užtikrinti ypač patogų ir greitą internetinių puslapių turinio spausdinimą, spustelėjus unikalų „Samsung“ mygtuką „Print Screen“ ir įdiegus „AnyWeb Print“ programinę įrangą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios funkcijos kartu su įrenginio belaide sąsaja ir vartotojui patogiu dizainu paverčia naujuosius daugiafunkcius spausdintuvus idealiai tinkamais asmeniniam naudojimui namuose ir mažuose biuruose.


Augant interneto priemonių populiarumui ir didėjant jo naudojimo intensyvumui, nestebina, kad „online“ turinio spausdinimui skiriamas jau antrasis svarbus spausdintų dokumentų šaltinis. Populiarindamas šią gaminių rūšį, „Samsung“ pristatė vieno spustelėjimo mygtuką „Print Screen“. Ši sistema leidžia vartotojui greitai ir nesudėtingai spausdinti tai, ką jis mato savo kompiuterio ekrane, įskaitant daugialypes naršymo internete sistemas ir įvairių priemonių langus. Naudodamas šią funkciją, vartotojas gali spausdinti tokią pat informaciją, kokia jam reikalinga, mažėja nereikalingų spausdintų lapų, kurie įprastai atsiranda spausdinant interneto puslapyje esančią informaciją (įskaitant tuščius kadrus, URL ir atmetimus), kiekis. Šis mygtukas įrengtas spausdintuvų valdymo skyriuje, todėl vartotojui nereikės būti šalia kompiuterio norint spausdinti reikalingą informaciją.

Siekiant analogiškų ekonominių privalumų, daugiafunkciuose spausdintuvuose įdiegta „Samsung“ programinė įranga „AnyWeb Print“. Tai leidžia vartotojui pasirinkti, įsikelti ir išmesti informaciją esančią interneto puslapyje ir kompiuterio ekrane susikurti naują bylą, kurią galima išsaugoti arba spausdinti. Programinė įranga „AnyWeb Print“ leidžia vartotojui spausdinti tik iš tiesų reikalingą informaciją. Nebereikia spausdinti kelių tinklalapių informacijos tuo atveju, kai pageidaujama tik nedidelė kiekvieno puslapio dalis. Vartotojai nebepraranda veltui laiko ir eksploatacinių medžiagų – popieriaus ir tonerio. 

“Naujieji MFP sukurti siekiant atitikti vartotojų lūkesčius namuose ir nedideliuose biuruose, kadangi didėja poreikis spausdinti internete skelbiamą informaciją,” pasakė YH Park, „Samsung Electronics“ Vyresnysis viceprezidentas ir „Digital Printing Division“ padalinio Strateginės marketingo grupės vadovas. “Mes nuosekliai geriname mūsų spausdintuvų eksploatavimo patogumą ir efektyvumą, naujosios šių įrenginių funkcijos kaip tik tam ir skirtos.“ 

Daugiafunkciai spausdintuvai turi eilę funkcijų, kurios užtikrina nesudėtingą naudojimą. Tai „Samsung“ technologija „Blue Compass Navigation“, kuri užtikrina intuityvų valdymą. Vartotojas greitai ir lengvai suranda spausdinimo nustatymus, mažiau laiko užima susipažinimas su įrenginiu. Visuose MFP spausdintuvuose valdymo panelė specialiai apsaugota nuo pažeidimų, įdiegtas nesudėtingas funkcijų pasirinkimas.    

Naujieji įrenginiai turi aptakų dizainą ir eilę vartotojui teikiamų privalumų.  Popieriaus dėtuvė apsaugo popierių nuo dulkių ir nešvarumų, užtikrinamas patikimas ir kokybiškas spausdinimas. Atspaudų dėtuvės dangtis papildo aptakų įrenginio korpusą ir padeda sumažinti išskiriamo triukšmo lygį, apsaugo nuo netvarkos. Šios serijos MFP spausdintuvuose valdymo panelėje įrengtas įjungimo mygtukas, todėl vartotojui lengviau įrenginį įjungti ir išjungti, kadangi nereikia pasiekti galinės įrenginio dalies.  

SCX-4600, SCX-4623F ir SCX-4623FN spausdina iki 22 puslapių per minutę (psl./min) greičiu, pirmasis puslapis spausdinamas greičiau nei per 10 sekundžių. Modeliuose SCX-4623F ir SCX-4623FN įdiegta fakso funkcija yra puikus sprendimas vartotojams, kuriems reikalinga išsiųsti arba priimti fakso pranešimą. Šie įrenginiai nukreipia fakso pranešimą tiesiai į vartotojo kompiuterį. Kompiuterio programinė įranga dokumentų bylas paverčia vaizdais ir leidžia vartotojui juos išsiųsti naudojant fakso funkciją. Vartotojams nebereikia spausdinti dokumentų norint išsiųsti fakso pranešimą, todėl mažėja popieriaus, tonerio ir energijos sąnaudos.

Siekiant dar platesnio pritaikymo ir nesudėtingo eksploatavimo, visiems trims MFP spausdintuvams naudojamos tos pačios tonerių kasetės turinčios 1500 arba 2500 psl. resursą. Didelio resurso tonerio kasetės, kurios puikiai tinka intensyviai spausdinant, ilgiau naudojamos ir užtikrina mažesnes atspaudo sąnaudas. Mažesnį resursą turinčios kasetės yra pigesnės. Abi tonerio kasetės užtikrina vienodai aukštą atspaudo kokybę ir patikimumą, kuris yra būdingas originalioms „Samsung“ eksploatacinėms medžiagoms.

Įrenginių seriją papildo du nauji fakso aparatai SF-650 ir SF-650P. Šiuose fakso aparatuose naudojamos tos pačios tonerio kasetės ir kompaktiškas dizainas kaip ir MFP modeliuose. Faksai spausdinami 18 psl./min greičiu, modemo greitis - 33.6 Kb/s, įrenginiai idealiai tinka vartotojams, kuriems reikia atskiro fakso aparato funkcionalumo. 20 numerių renkami vienu mygtuko spustelėjimu, 250 numerių renkami greituoju būdu, todėl užtikrinamas greitas ir nesudėtingas aparato darbas, kas yra aktualu intensyviai eksploatuojant. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: