"Canon" ir HP siūlys neprilygstamus biuro darbo sprendimus  (0)

Canon Inc. ir Hewlett-Packard pranešė apie išplėstą bendradarbiavimą siekiant kartu teikti naują daugiafunkcinių biuro sistemų, kurios suvienija geriausia, ką turi kiekviena šių kompanijų, asortimentą: Canon pirmaujančią daugiafunkcinę įrangą ir HP vaizdų ir spausdinimo paslaugų sprendimus verslui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis aljansas sutvirtina nusistovėjusį Canon ir HP bendradarbiavimą ir leidžia pasiūlyti vartotojams naujos klasės interneto įgalintus sprendimus, kurie sujungia Canon aukščiausios kokybės daugiafunkcines vaizdų apdorojimo ir spausdinimo sistemas su HP pirmaujančia įrenginių vadyba, IT integracija ir biuro darbo srautų valdymo galimybėmis. Platesnės programinės įrangos ir paslaugų pasiūlos, teikiamos “EDS”, HP įmonės, kartu su HP spausdinimo darbų valdymo ir Canon pasauliniais paslaugų ir pagalbos pasiūlymais, dėka verslo klientai dabar gali gauti vieną universaliausių pasiūlymų industrijoje, turintį geriausius efektyvumo ir kaštų taupymo rodiklius.

Šis bendradarbiavimas apima jau esamus ir būsimus abiejų įmonių produktų pasiūlymus, suteikiančius galimybę klientams daug geriau suderinti visą biuro spausdinimo infrastruktūrą. Canon ir HP bus abipusiai naudingas dalijimasis vadybos privalumais ir trečių šalių sukurtos programinės įrangos porfolio, tokiais kaip “Canon imageWARE Enterprise Management Console”, “Canon MEAP bei HP Web Jetadmin” ir “HP Open Extensibility Platform”. Išplėstas produktų ir paslaugų asortimentas bus prieinamas klientams Šiaurės Amerikoje ir Europoje.

“Aljanso su HP pagalba mes tikimės pasiūlyti universalius ir puikius rezultatus padedančius pasiekti Canon daugiafunkcinius spausdintuvus dar didesniam vartotojų ratui, – sakė Canon Biuro vaizdo produktų operacijų vykdantysis direktorius Masaki Nakaoka. – Manome, kad tai atneš naudos abiejų įmonių klientams, taip pat suteikiant galimybę augti ir Canon, ir HP.”

“HP ilgai buvo šio sektoriaus lyderis su produktų, programinės įrangos, paslaugų ir sprendimų asortimentu, kuris leido verslo klientams visame pasaulyje patobulinti vaizdų gamybos ir spausdinimo efektyvumą nemažinant patikimumo, kokybės ir profesionalumo standartų, - sakė HP Vaizdo ir spausdinimo grupės viceprezidentas David Murphy. – Stiprindami savo bendradarbiavimą su Canon, norėdami pasiūlyti klientams pridėtinės vertės ir tobulesnius IT sprendimus, esame tikri, kad patenkinsime verslo organizacijų vaizdų, spausdinimo ir visų darbo srautų valdymo poreikius.”

Apie Canon

Canon Inc., kurios būstinė yra Tokijuje (Japonija) – profesionalių ir plataus vartojimo vaizdų atgaminimo įrangos ir informacijos sistemų lyderė. Į platų Canon produktų asortimentą įeina kopijavimo aparatai, rašaliniai ir lazeriniai spausdintuvai, vaizdo filmavimo kameros, medicininė įranga ir pusiau valdoma gamybos įranga. Canon turi gamybos ir pardavimų skyrius Japonijoje, Amerikose, Europoje, Azijoje ir Okeanijoje, kuriuose dirba apie 160 000 darbuotojų. Canon konsoliduoti pardavimai finansiniais 2008 m. (kurie baigėsi 2008 m. gruodžio 31 d.) siekė 44,99 mlrd. USD (esant kursui ¥91 = US$1). Aplankykite Canon inc. Interneto svetainę: www.canon.com/index.html.

Apie Canon U.S.A., Inc.

Canon U.S.A., Inc. yra pirmaujanti plataus vartojimo, verslas-verslui ir pramoninių skaitmeninių vaizdo sprendimų tiekėja. Ją valdanti įmonė, Canon Inc., viena didžiausių technologijos patentų savininkių, trečia JAV 2008-aisiais, su metinėmis pajamomis, siekiančiomis 45 mlrd. USD., įvardinta ketvirtuoju numeriu kompiuterių sektoriuje Fortune Magazine organizuojamo “Pasaulio mylimiausių įmonių 2009” sąraše. Čia, Canon, mes rūpinamės, nes rūpinimasis yra būtinas, norint gyventi kartu harmonijoje. Įkurtas remiantis korporatyvine Kyosei filosofija – “visi žmonės, nepaisant rasės, religijos ar kultūros, harmoningai gyvena ir dirba kartu dėl ateities” – Canon U.S.A. remia daugelį socialinių, jaunimo, švietimo ir kitų programų, taip pat ir aplinkosaugos bei perdirbimo iniciatyvas. Papildomą informaciją apie šias programas galite rasti adresu www.usa.canon.com/kyosei.

Apie HP

HP, didžiausia pasaulyje technologijų kompanija, supaprastina darbą su technologijomis vartotojams ir verslui, siūlydamos asortimentą produktų, kuris apima spausdinimą, asmeninius kompiuterius, programinę įrangą, paslaugas ir IT infrastruktūrą. Daugiau informacijos apie HP (NYSE: HPQ) galima rasti interneto svetainėje http://www.hp.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: